b ve s adlı kullanıcının mesajları

    ben hiç zoraki kullanmadım. sizin grupmana bakarak söylüyorum. eğer sizin elde ettiğiniz neticeyi verebilen bir ürün olduğunu bilseydim. bu güne kadar bir tane mutlaka edinirdim. sağdaki gurupmanların bariz şekilde farklı olması soldaki pelleti sevmediğini gösteriyor. diğer yandan sağdaki grupmanlar üründe sorun olduğunu düşündürecek kadar kötü değil. daha iyisi elbette mümkündür ama bence çok da kötü sayılmaz. ben tabancada sorun olduğunu sanmıyorum. pellet faktörü o ladar etkilermi diye sormuşsunuz. kesinlikle etkiler. hiç şüphesiz. dürbün mevcut şartlarda grupmanı etkilemez. zorakinin kullanıcısı çoktur. en sevdiği pelleti sorarak öğrenebilirsiniz. böylece deneme yanılma yolundan kurtulmuş olursunuz.

    imkan varsa sıfır, eğer yoksa ikinci el temiz diana bulursanız almanızı tavsiye ederim. pişman olmayacağınızı ümit ederim. 4.5 veya 5.5 kalibre alabilirsiniz. güç, isabet, kalite, denge ne arasanız var. siz zaten tüfeği almışsınız. bu durumda ileriki vade için düşünebilirsiniz. dürbünde artı kıl tarete tepki vermiyorsa bir arıza vardır. artı kılın hareket etmemesi başka ayarın bozulması başkadır.

    jsb pellet ile de grupmanınız var. bu kadar açık olması normal değil bence. hani diğer pelletleri sevmemiş olmasını kabul edebiliriz ama jsb ile bu kadar açık olmasını anlayamadım. başka pellet deneyebilirsiniz belki de kullandığınız pelletleri sevmemiştir. diğer yandan kralın grupmanı reximexe göre iyi ise de aslında onlarda normalden daha açık. atışları mümkünse daha farklı şekilde tüfeği mümkün mertebe sabitleyerek yaparsanız daha net bir sonuç elde edilir. diğer yandan mutlaka iyi pelletle denemenizi şiddetle tavsiye ederim.

    adamlar çok akıllı. bu şekilde işçilikten tasarruf, zamandan tasarruf ve maliyetten ekstra tasarruf yapıyorlar. biz onların yerine çalışalım. neden vaz geçsinler ki bu düzenden.

    spot on daha başarılı olabilir ama basit ve önemli bir sorunları var. çözebilirlerse çok daha başarılı olabilir. pcp kullanırken kolay kolay fark edilmez. ama yaylı kullanırken bariz olarak görünen bir sorunları var. şöyle ki: pelletlerin çapları aynı değil. bazısı namluya çok rahat girerken diğer bir pellet zorlayarak namluya sürülüyor. kalıplarının çapları aynı değil. daha iyi bir kalıba ihtiyaçları var. bence en önemli eksikleri bu.

    ben 500 lük 5.5 kal jsb yi 39 tl ye aldığım günü hatırlarım. o zaman bile pahalı olduğunu düşünüyordum. meğerse iyi günlermiş. en azınlından bir yevmiye ile iki kutu pellet alınıyordu.

    içeride basınç olmadığı için valf geri gelmediğinden hava dolmuyor. bu durumda hava namludan çıkar. başıma gelmişti. tüpü söküp valfi pense ile tutup biraz çektim sonra hava basınca oldu. tüpü takmadan biraz hava basın sonra takarsınız.

    Uğraşırım derseniz hatsan mod125 yayları pek çok diana modeline uyar ancak yayı kesip birazda trim (ayar) yapmalısınız diananın kendi yaylarından daha da iyi sonuç alırsınız hatsan yayları sağlamdır ve daha esnektir diananın orjinal yaylarında kırılma çok olu

    1000 lik yay olmuyor demekki mod 125 in çapı daha büyük