Yamtar adlı kullanıcının mesajları

    Şuan bahse konu olan silahın aynısını kullanıyorum. İnanılmaz isabetli çok güçlü bir silah. Şahsen havasının çabuk bitmesi konusunda hiç bir sıkıntım yok. Pompayla da çok rahat dolduruyorum

    Atos Hocam herşey iyi güzelde yazdığınız herşeye katılıyorum ama şu kral np01 de kesinlikle katılmıyorum,tam bir fiyasko .Ben bunu bile bile aldım 1 hafta önce aldım ve keşke almasaydım dedim kesinlikle fiyasko,geride vermedim birine hediye ettim.

    Gücü çok hızlı düşüyor ve atış sayısı gerçekten çok az.Buda bana tecrübe oldu, daha önce kime sorsam alma dedi ama ben inatla denemek istedim ve alma diyenler haklı çıktı...

    Bi ara almayı düşünmüştüm iyi ki almamışım. Bir kaç kişiden bu şekilde yorumlar duydum. Onun yerine tabanca olarak mod 25 superchanger aldım. Gayette memnunum

    Aksu avdan bende çok alışveriş yapıtım. Çalışanlarını şahsi olarak tanımıyorum ama almış olduğum ürünün paketlenmesinden tutun satış sonrasına kadar çok iyiler

    Hocam Hatsan tutulan yaylı modellerine 50 ila 100 TL arası zam yaptı kimi av bayileri direk zammı yansıttılar kimileri ise stoklarında ürün olduğu için zammı daha yansıtmamışlar.

    Ben geçen sene Mod 25 SuperCharger ı 165 TL ye bulmuştum hatta yeni üye indirim çekiyle bana maliyeti 145 TL olmuştu. Şimdi zamlarla 220 TL olmuş.

    Aynen hocam geçen sene çevremdeki arkadaşlara almış olduğumuz orta sınıf yaylıların fiyatlarına geçenlerde baktım da fiyatlarda artış söz konusu. Bende Mod 25 SuperCharger 220 liraya aldım. ilk başlarda fiyat yaylı tabancaya göre fazla geldi ama isabetli atışlar, güzel gurupmanlar verdikçe parayı pek gözüm görmüyor açıkçası.

    Ben 3-9x40 multi x dürbünü , hatsan protector ile bağlamayı düşünüyorum. Yaylı 1000x alacağım için 2 kutu saçma attıktan sonra bağlayacağım. Dürbünü bağlayınca yazarım yine. Umarım protector işe yarar.

    hatsan protectorü şuan hatsan mod 33 silahımda kullanıyorum. yaklaşık 2 kutu pellet attım hala ayarında milim bozulma yok. Gerçekten güzel ayak ben çok beğendim. Tepmeyi güzel absorbe ediyor. Ve benim bu mod 33 2 tane dürbünümü yedi. Ama artık öyle bi sorunum kalmadı. Fakat daha güçlü silahlarda ne gibi bir sonuç verir bilemem

    Üstadım tecrübenize kesinlikle saygı duyuyorum. yapmış olduğunuz açıklamalar gerçekten akla yatan mantıklı şeyler. özellikle pompa ile ilgili yazdığınız şeyler çok dikkatimi çekti. bt65 almadan önce acaba pompa mı alsam scuba mı diye kendi kendimi yedim. sırf bu ikilem yüzünden pcp almayı yaklaşık 1 yıl erteledim. ve artık son noktaya geldim. dedim ben bu pcp alcam. scuba çok meşakatli geldi. dolum aparatını ayrı al scubayı ayrı al bittikçe binbir zahmet dolum yeri ara vs... korka korka pompa aldım. Pompa almama yakın artık insanların pompayla ilgili yorumlarını okumaktan kaçınmaya çalıştım. Çünkü bir allahın kulu pompa şöyle iyidir şöyle avantajları vardır demiyor. pompa ve bt65 kargoyla geldi getirdim evde açtım. Senin dediğin gibi zurnanın zırt dediği yere geldiiimmm. başladım pompalamaya. bu arada kilom 66. 150 bara gelince pompa kendini fark ettirdi. dedim eyvah biz bu işi yapamayacağız sonra biraz daha pompaladım bi baktım 200 bar olmuş. dedim bi yerde bi yanlışlık var. tamam öyle aman aman kolay dolmadı ama insanların yorumlarında anlattığı kadarıylada felaket bi durum değil bu iş yapılıır yani. şimdi pompadan gayet memnunum. En büyük pişmanlığım pcp ye 1 yıl geç geçmiş olmam. Kral Puncher da servisten güzel bi şekilde gelirse inşallah onunla da keyifli atışlarım olacak

    Hocam ben Mod 25 den çok memnundum. Küçük boyutuna rağmen orta sınıf tüfek gücünde sök dipçiği koy çantana istediğin yere götür. Çok pratik ve kullanışlı. Tek sıkıntım 5.5 olmasıydı. Fabrikada kundak değişitiriken vortex ve 4.5 QE namlu değişimi de yaptırmak istedim. Kundak ve vortex olur ama QE namluyu iç piyasaya takamıyoruz dediler. Bende sadece kundak değiştirdim. Namlu değişimi olsaydı benim demirbaş tüfeklerimden olurdu.

    Henüz alalı şurada 4-5 gün oldu ama inanın acayip ısındım ufaklığa. BT65 kenara bırakıyorum alıyorum elime mod 25 i acayip güzel zaman geçiriyorum. Aldığıma hiç pişman değilim. İlk siparişi verdiğim zamanlar aklımda bi tereddüt vardı gücü konusunda. onun içinde 4,5 sipariş etmiştim. Elime aldım ki maşallah canavar. Dediğiniz gibi orta sınıf tüfekle aynı düzeye sahip. Bir aksilik çıkmazsa demirbaş silahlarımdan biri olacak muhtemelen.

    Eskiden Mod 25 in fabrika çıkışlı Vortex olanları ve QE namluları iç piyasaya verilmiyordu. Fakat istenildiği takdirde sonradan Vortex piston da takılabiliyordu. Onunda malıyeti geçen yıl 115 TL idi.

    İç piyasaya ayrı dış piyasaya ayrı mantığını bir türlü çözmüş değilim. Sanki bize bedava veriyorlar. Neyse parası söyle alsın millet.