Hatsan Striker 1000x için dürbün ayağı ölçüleri

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • güzel tüfektir ben sentetik kundaklısını kullanmıştım çok isabetliydi lakin üzerinde o dürbün durmaz tecrübeyle sabittir 3-4 kutu pellet attıktan sonra dürbün bildiğin 2 ayrı parça olmuştu :) dampa ayak ve sağlam,kaliteli bir dürbün olmadan kullanmayın..

    ama yok illa kullanıcam diyorsanız sanırım 11mm ray vardı bu tüfeklerde 3 nolu ayak işinizi görür...

  • Cevabınız için teşekkür ederim. Tüfeği 250 liraya aldığım için çok pahalı bir dürbün almak istemedim. Olmazsa daha sağlam bir ayak alırım sonradan. Ayağın yüksekliği sorun çıkarmaz değil mi?

  • Alixpresten gelen durbunler yasaklı izine bağlı ürün oluşundan ucuz pahalı demeden resmen gumruge takılmaya basladı,emnıyete gonderıyolar ugrastırıyolar vs... bırde 22 Euro- 27 doları gectıgınde % 20 gumruk vergısı alınıyor,tavsıyem yurtıcınden alın çok fıyat farkı yok eziyetıne degmez.


    bu çift parca ayakların hıcbırı olmaz yaylıda,benım ılanımda gorunen 11 mm tek parca ayak var lastık takvıyesı ıle yeterlı seviye olumlu sonuc alırsınız


    Kral Np01... 4.5 - 5.5 ;tacli#  2.5-10x50 Sf


  • Ben 3-9x40 multi x dürbünü , hatsan protector ile bağlamayı düşünüyorum. Yaylı 1000x alacağım için 2 kutu saçma attıktan sonra bağlayacağım. Dürbünü bağlayınca yazarım yine. Umarım protector işe yarar.

    8)

  • Ben 3-9x40 multi x dürbünü , hatsan protector ile bağlamayı düşünüyorum. Yaylı 1000x alacağım için 2 kutu saçma attıktan sonra bağlayacağım. Dürbünü bağlayınca yazarım yine. Umarım protector işe yarar.

    hatsan protectorü şuan hatsan mod 33 silahımda kullanıyorum. yaklaşık 2 kutu pellet attım hala ayarında milim bozulma yok. Gerçekten güzel ayak ben çok beğendim. Tepmeyi güzel absorbe ediyor. Ve benim bu mod 33 2 tane dürbünümü yedi. Ama artık öyle bi sorunum kalmadı. Fakat daha güçlü silahlarda ne gibi bir sonuç verir bilemem

    BT 65 SB LW QE (Comet 6-24X50)

    HATSAN MOD 33 (Optima 3-12X44)

    HATSAN MOD 35 S (gez arpacık)

    HATSAN MOD 25 SUPERCHARGER (gez arpacık)