emrbozkrt adlı kullanıcının mesajları
-
-
merhaba üstad.şuan bütçem müsait olmamakla beraber ilerde 30 call namlu almayì düşünüyorum. Sizin satma sebebinizi merak etim. Yardımcı olursanız sevinirim selamlar
Satma nedenim şuan aktif kullanmıyorum, yerine 5.5mm kullanmak tercihim
-
hayırlı satışlar
Teşekkürler..
-
Tüfek satılık değildir, ilan sadece namlu seti içindir..
-
-
geç cevap için özür dilerim pazartesi günü bir av bayiisini arayacagım sitelerinde var ama malum sitede olan stokta olmuyor bazen, aradıktan sonra size de bilgi veririm buradan. bu arada size bir şey danısmak istiyorum reximex throne a 500 cc karbonfiber tüp takaarak 250 barda çalıştırarak gariban fx impactı yapsak çalışır mı dün aklıma böyle bir düşünce geldi de hem atış sayısını da artırmış oluruz, aliexpresste 1000 tl ye satılmakta tüp
Bahsettiğiniz 1000liralık tüplerin çoğunun DOT sertifikası yok, alacağınız tüpün sertifikalarını mutlaka sorun derim..
-
-
-
Teşekkür ederim arkadaşlar bilgilerinizi paylaştığınız için. Bu ve benzeri sorular her hobidaşımızın aklında olan sorular aslında. Keşke herkes sahip olduğu ekipman hakkında iyi,kötü deneyimlerini paylaşsa bilgi paylaştıkça çoğalır ve biz birbirimize tutunarak yarın çok daha güzel yerlerde olacağızdır eminim ki. Tekrardan teşekkür ederim, kalın sağlıcakla.
kardeşim Alanya'da yaşıyorsan tlfn numaranı özelden at grubumuza senide ekleyelim..
-
Merhabalar, temiz midir? Bir de fotoğraf koyabilir misiniz?
Merhabalar, 05378125060 whatsapptan yazarsanız göndereyim resimlerini
-
Fx .30cal (7.62mm) STX 700mm Pellet Liner namlu set halinde.. Mantıklı takas değerlendirilir. 4500lira
-
Arkadaşlar kolay gelsin emekliyim balık merakım vardır . geçmiş yıllarda ruhsatım ve av tüfeklerimde vardı bu süreç 25 yıldan önceydi.. şimdi heves gidermek için kırsalda balıga gittiğimde çogu kez tık yok tur
bu arada oyalanmak için bir CO2 tabanca düşünüyorum...Ülkemizde çok farklı markalar var ancak Bunların yedekparça-servis-kısaca ilerde derdime derman olacak Markalar hangileri.. bu markaları belirledikten sonra , menzil ve etki konusunu araştıracagım .. yardımlarınız için . şimdiden teşekkürler (Muvaffak İşmen -mufi1057@gmail.com)
öncelikle hoşgeldiniz.. Bu konuda b_ozisik size yardımcı olur, kendisinin ilanlarına da bakmanızı tavsiye ederim.
-
-
Satılmıştır,ilan kaldırılabilir.. Teşekkürler
-
Dürbün ayrı satılıksa fiyat verir misiniz?
coolasice whatsapptan iletişime geçelim.
-
Atış sehpası gururtanirer 'e hayırlı olsun.. Set fiyatı güncellenmiştir.
-
Sehpa fiyatı nedir?
Sehpa için görüşme aşamasındayız. Satış gerçekleşmez ise iletişime geçebiliriz
-
Merhaba ayrı ayrı satmayı düşünürseniz Gamo sehpaya talibim. İyi satışlar
Merhaba, sehpayı ayrı satabiliriz.. 0537 812 50 60 whatsapptan ulaşabilirsiniz.
-
-
Her 56mm birbirine uyum sağlamaz.. Kullanacağınız dürbün nedir?