Asibirdeli tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Servise göndermeni öneririm durum senlik değil gibi duruyor
-
Güncel değerinde takas tekliflerine açığım
-
Bende aynı set fazladan hatsan açılır yaylı bipod var. satacak olsam hayatta 25k dan aşağı satmam.
Tutamac olan açılır bipot var zaten içinden açılan model plastik
-
-
Takım var elit LW namlu pompa var set olarak 14k
-
14k ile güncel
-
-
-
14.5k ile güncel
-
-
-
Ustam elimdeki PCP ler
Kral Dazzle 5.5mm regülatör takıldı isabeti mükemmel
Hatsan factor RC blue regülatörlu 5.5mm
Kral bigmax x sıfır ayarında her çap namlu ile verilebilir 5.5 veya 6.35
Hatsan bt65 LW namlu güzel
Reximex Thorone Gen2 5.5mm
Beğendiğiniz varsa özelden yazın yardımcı olurum
Dazzle var bende BT 65 SB Elite LW var satılık BT 65 ile takas yada satarsam bakabilirim yada direk dazzle modlayip güçlendiricem
-
BT 65 SB Elite LW var zaten satışa koydum ve 5.5 arıyorum 6.35 fazla gelir
-
13-15k civarı solid atar pcp düşünüyorum 5.5mm.
Engin Sak solidleri düşünüyorum 100 metreye en azından 1tl grupman yapan birşey olursan güzel olur deneyimleyenlerin tavsiyelerini bekliyorum.
-
Hatsan BT 65 SB Elite LW namlu modeli yanında dürbün moderatör bipot tutamac pompa yedek oring seti ve plastik taşıma çantası ile birlikte verilecek toplu şekilde 15k çilek ayrı satılmayacak 05070593895 numaradan istediginiz şekilde resim video yardımcı olurum yer Aydın isteyen elden bakıp alabilir isteyene havale sonrası alıcı ödemeli kargo yaparım değerinde takas teklifleri degerlendirilir.
Not: ürünlerin piyasa ve sıfır fiyatını bilen kişiler yazarsa sevinirim ölücüler ve araştırmadan değerini bilmeyen kişiler yazmasın
-
Bu arada kram empire xs ile takas düşünürüm orta yolu buluruz. Düşündüğüm modellerden.
BT 65 SB Elite LW ile takas düşünür müsünüz pompa dahil
-
Ürün sıfır hocam 120 bar ayarlıdır muhtemelen 50-60 atış yapar tüpüne göre değişir
Tombul 500cc tüplere olmaz galiba değil mi
-
Denendi mi kaç bara ayarlı stabil atış yapıyor mu
-
Sizdeki bozuldu mu meraktan mı soruyorsunuz değişebilir mi diye?