Hatsan serviste sıkıntı çıkarmıyor, fakat malum servise gelen ürünleri fazla olduğu için bazen gecikmeler yaşanabiliyor. Süreci sabırsızlıkla bekliyorum.
Bende baya sabırsızım abi 😄
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Hatsan serviste sıkıntı çıkarmıyor, fakat malum servise gelen ürünleri fazla olduğu için bazen gecikmeler yaşanabiliyor. Süreci sabırsızlıkla bekliyorum.
Bende baya sabırsızım abi 😄
Bugün yeni bir serüven başlıyor, Hatsan mod 125 tüfeğimi bugün servise gönderdim, bakalım ne kadar sürecek 😄
selam elinize sağlık.
Selamlar, teşekkür ederim 😊
Şimdi google yazdım dampa ayak diye bi normal yuvalak olanlar var bide protector diye bitane var raylı fln bisey ikiside aynı işimi görüyor
Hatsan Protector dampa ayak işinizi görecektir hocam
İki ürününde güçleri aynıdır, 13-14 grain 5.5mm pellet ile yaklaşık 800 fps hız verirler, isabet olarak denemeden bilemeyiz iki firmada kendini kanıtlamış firmalardır, yani siz görüntüsünü beğendiğiniz ürünü seçmelisiniz, gez arpacık konusunda fabrikayı arayıp sorabilirsiniz, arpacık takılabilir fakat gez için namlu üzerinde diş açılmış olması lazım, ayrıca N-11 modelinin gez arpacıklı olan varyantıda mevcuttur onu tercih edebilirsiniz, kırma namlu tüfeklerde dürbünü dampa ayak olmadan kullanmanız pek mantıklı değildir, dürbün ilk atışta da bozulabilir 100. atışta da bozulabilir, ilk atış ile 100. atış arasında dürbünün ayarı zaten kaçacaktır.
Benim şahsi tercihim Hatsan'dan yana olacaktır çünkü Kral'ın kırma namlu tüfeklere pek özen göstermediğini ve çağın biraz gerisinde kaldığını düşünüyorum. Bu söylediğim tamamen kendi şahsi görüşümdür.
Öncelikle merhabalar. Çok aradım ama ne yazık ki dm60 veya yatagun dampa ayak bulamamaktayım. Yatagunun sıfırı zaten yok ikinci elinide bulamıyorum. Aramadığım av bayi kalmadı hiçbirinde yok. Stokta olan tek ürün hatsan protektor. Hatsanıda ben almak istemiyorum.
Bazı av bayileri 30mm çaplı dampa ayak olduğunu söylemişlerdi. Acaba genelde standart 25mm boğaz çapına sahip bir dürbünü 30mm lik dampa ayağa bağlama şansım var mıdır?
Hem kendi sitemizde hem de google da aradım ama cevap bulamadım.
Alacağınız üründe muhtemelen 25mm çevirici olacaktır, eğer olmazsa bana ulaşın plastik çevirici var elimde, gönderebilirim.
İyi çıkarsa çok iyi ama leşi de leş.
10-15 tl fazla verecem bundan sonra yerel av bayisinden bakarak alacam. 5 kutu heba oldu resmen.😡
Ben direkt Spoton fabrikaya gitmeyi düşünüyorum artık
![]()
Daha Çok GösterAbi spot on iyi hoşta benim tüfekte çok iyi atıyor ama. İstikrar yok.
10 kutu dome modelini aldım 5 kutu normal 5 kutuda bozuk geldi.
Bozuk diyorum namluya sığmıyor pellet iticiyi bükecektim.
Soldaki normal sağdaki bozuk kutular. Pelletin kalıbıda değişik anlamadım gitti. Namluya girmiyor.
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Dome modelinden çok memnunum 40 küsür metreden küp şeker vuruyorum.
Dome modeli benimde beğendiğim bir model fakat dediğiniz gibi istikrar yok maalesef 3 kutu deneme amaçlı sipariş verdim üçü de birbirinden farklı geldi ![]()
Çok geçmiş olsun abi Allah acil şifa versin
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Keyifle izledim gerçekten.
Eline emeğine sağlık. Hayata tekrar tutunmuş sayende.
Eski tüfeklerin atıl yatmasına dayanamıyorum abi ![]()
Bir arkadaşımın neredeyse bedelsiz elde ettiği tüfeğin restorasyonunu tamamlamış bulunmaktayım, tüfek ilk elime geçtiğinde beş atışın üçünde pellet sıkıştırıyordu piston contası ve yayı ölü durumdaydı, namlu oringi dümdüz olmuştu ve kasa sprey boya ile siyaha boyanıp ceviz rengi yok edilmiş haldeydi.
Piston contasını Polietilen malzemeden baştan yaptım.
Hatsan 1000'lik yayı 5 bakla keserek yay değişimi yapıldı.
Namlu oring değişti.
Ahşap üzerindeki sprey boyayı zımpara ile kaldırarak ceviz rengi boyalı vernik uygulaması yapıldı.
Tüfek şuan 4.5mm 9,72 Grain pelleti 680-700 Fps ile atıyor stabilitesi gayet güzel durumda
Sanayi bölgelerinde ki hırdavatçılarda mevcuttur hocam tüm ölçüler
Bakımdan önce ve sonrası grupman fotoğrafları.
Atışlar ev içerisinde 7 metre mesafede, ayakta, desteksiz ve optiksiz atışlardır.
Gözünüz aydın.
Teşekkür ederim ![]()
Bugün fps ölçümlerini yaptım bakımdan öncesi ve sonrası olarak görsel hazırladım 70-100 fps kadar bir artış elde edilmiş durumda, henüz grupman denemesi yapmadım.
Bakımdan önceki grupman denemelerinin fotoğrafları mevcut onları da karşılaştıracağım.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hocam 600den fazla atış yaptım taş gibi çok teşekkür ederim yardımlarınız için 😎
Rica ederim hocam, onu artık isteseniz bile sökemezsiniz büyük ihtimalle
ben şuan ems force tl-43 kullanıyorum orta kuvvet olduğu halde sökülmüyor.
Korkudan vortex almıyorum. Yaylı aldım. İki tane de yedek yay aldım. Hiç servisle uğraşamam. Artık hiç bir firma alternatifsiz değil. Bize iyi davranmayani tercih etmeyiz.
Hocam bende bir daha ki değişimde servise yollamayı düşünmüyorum kendi imkanlarımla yaylıya çeviririm artık
aman benle uğraşma da. ama adanaya yolum düşerse tanışmak isterim.
Her zaman beklerim hocam
Düzelmiş olsun bari.
İnşallah abi gelince görecez bakalım yine güncelleme atarım ürünü deneyince.