Sanayi bölgelerinde ki hırdavatçılarda mevcuttur hocam tüm ölçüler
ibrhmzkn01 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bakımdan önce ve sonrası grupman fotoğrafları.
Atışlar ev içerisinde 7 metre mesafede, ayakta, desteksiz ve optiksiz atışlardır. -
Gözünüz aydın.
Teşekkür ederim

-
Bugün fps ölçümlerini yaptım bakımdan öncesi ve sonrası olarak görsel hazırladım 70-100 fps kadar bir artış elde edilmiş durumda, henüz grupman denemesi yapmadım.
Bakımdan önceki grupman denemelerinin fotoğrafları mevcut onları da karşılaştıracağım.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
Hocam 600den fazla atış yaptım taş gibi çok teşekkür ederim yardımlarınız için 😎
Rica ederim hocam, onu artık isteseniz bile sökemezsiniz büyük ihtimalle
ben şuan ems force tl-43 kullanıyorum orta kuvvet olduğu halde sökülmüyor. -
Korkudan vortex almıyorum. Yaylı aldım. İki tane de yedek yay aldım. Hiç servisle uğraşamam. Artık hiç bir firma alternatifsiz değil. Bize iyi davranmayani tercih etmeyiz.
Hocam bende bir daha ki değişimde servise yollamayı düşünmüyorum kendi imkanlarımla yaylıya çeviririm artık
-
aman benle uğraşma da. ama adanaya yolum düşerse tanışmak isterim.
Her zaman beklerim hocam
-
Düzelmiş olsun bari.
İnşallah abi gelince görecez bakalım yine güncelleme atarım ürünü deneyince.
-
Güncelleme; 29 gün sonra pistonu değiştirmeyi başardılar sanırım, bugün kargoya verildi.
-
Forum çok oturaklı nerdeyse hiç moderatöre gerek yok. Bazen farklı yerlerde konu açılıyor. Bazen de fotoğrafsız fiyatsız satış ilanı koyuluyor. Neredeyse sıfır sorunlu forum. Üyelere teşekkür ediyorum.
Cemal abi ile uğraşıyorum sadece

-
Benim ve bullarika (Onur) abinin moderatör olmaması büyük bir eksiklik bence Cemal abi

-
Insallah neden olmasin?
Her zaman beklerim abi
-
https://www.izmiravmarket.com/urun/weaver-ti…razisi-scacd-17
bide bu su terazisiyle sıfırlama nasıl oluyor.Alsam iş görür mü bende dürbünü en güzel şekilde sıfrlamak istiyorum sıfırlama yastıkları var onların yerine başka tavsiye edebilceğiniz ürünler varmı
Su terazisi hiç kullanmadım hocam o konuda yardımcı olamam, sıfırlama için yastık yeterli olur fakat profesyonellik istiyorum diyorsanız piyasadan ikinci el sıfırlama sehpası bulabilirsiniz.
-
Anladım teşekkürler.Yanlız hatsan protectorla alakalı ters bağlama gerekiyor gibi bişeyler okumuştum darbeyi gerçekten emiyor mu ve dürbünü bozmadan ne kadar atış yapılabilir.Torpedoda mod125le aynı güçte diye biliyorum ama tabi tasarım kaynaklı bi zarar verme yada başka durumlar olurmu bilmiyorum.
Uzun mesafelerde dediğiniz gibi görüşü etkileme durumu olucaksa dürbün daha mantıklı comet 4x32 nasıldır acaba.
Ürünün üzerindeki ok işareti namluya bakacak şekilde monte edeceksiniz problem yaşamazsınız hocam
-
siz bile bu mesajı yazdıktan 3 ay sonra foruma girmemissiniz noldu bu Mersin' li hobicilere ..hayret vallahi 😊
Adana'da sürekli aktifiz buyurun gelin bir hafta sonu abi

-
Glow modelinin fotoğrafları piyasaya sürüleli 2 ayı geçti fakat firmanın resmi sitesinde henüz bir fotoğraf veya teknik bilgi paylaşılmadı, fotoğraflar piyasaya ilk sürüldüğünde çıkış tarihi için 40 gün süre veriyordu paylaşımı yapan arkadaşlar, fakat sonrasında üründen haber alınamadı
Yabancı sitelerde Edge C - Edge X ve Edge W modelleri satışta.
Ben şahsen Glow modelinin PR çalışması olduğunu düşünüyorum. -
Mod 125 Sniper tüfeğim ile Protector dampa ayak + Optima 3-9x32 dürbün kullanıyorum herhangi bir problem henüz yaşamadım, mercek çapı 32 yi geçmeyecek dürbünleri tercih etmenizi söyleyenler doğru söylemiş, dampa ayak ile gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
Benim şahsi görüşüm reddot uzun mesafe atacak tüfeklerde zevk veren bir şey değildir hatta tam aksine uzak mesafe atışına engel olan bir üründür, ayrıca tek kırma tüfeklere de pek uygun bir malzeme olmadığını düşünüyorum. -
Şunu da düşünmek lazım. Adamlarda ürün sirkülasyonu çok fazla. Elbette belli oranda arıza olacak. Önemli olan bu arıza oranını düşük tutmak. Başka bir firma daha az ürün sattığı için veya arıza oranı çok düşük olduğu için teknik servisinde çok fazla telaş yok. Bu yüzden hızlıca ürünü bakıma veya tamire sokabiliyorlar. Silah endüstrisi dışında başka endüstriler farklı çözümler sunmuş durumda. Örneğin Samsung veya Huawei gibi markalar pahalı ürün satın aldığınızda size VIP teknik servis hizmeti sunuyorlar. 1-2 gün içinde ürünü alıp hemen tamir ediyor. Vestel'in de bu hizmeti var. Klima taktırırken bu hizmetten faydalandım ve özel bir ekip gelip 1 gün içinde kurulumu yaptı. Hatsan gibi firmalar belki belli bir miktarı (belli bir fiyatı geçen) geçen ürünlerinde böyle bir hizmet verebilir. Ayrıca VIP teknik hizmetini normal kullanıcılara paralı da yapabilir. Vize alırken boyle bir hizmet var. VIP Vize hizmeti. Parayı veriyorsun sana öncelik tanıyor vs. Tabi bunu yaparken Teknik servisine bu hizmet için adam almalı. Yoksa mevcut sayıyla bu iş olmaz. Çalışanlar mesaiye kalmak zorunda kalırlar ve kalite düşer.
Burada bahsettiğin VIP hizmetini sanırım yabancı müşterilere sağlıyorlar abi

-
Bende bir ürün yolladım Hatsana. Hava tüpünde ve ona bağlı olan manometre den hava kaçırıyordu. 4-5 gün bekledim ve aradım. Telefonda ürünü aldıklarını ve işleme koyduklarını teyit ettiler. Peki ne zaman alabilirim dediğimde, teknik servis çok mesgul çok fazla ürün var 1 hafta daha beklemelisiniz dediler. Peki dedim. Ertesi gün ürün elime ulaştı. Şaşırdım doğrusu. Acaba adamlar tamir etmeyip ürünü mü yolladılar dedim. Kutuyu açtım ve servis kağıdında manometreyi değiştirdiklerini, jontaları değiştirdiklerini ve bazı bolgelere lokal boya attıkları yazdılar. Gez yamuk geldi ama alyan ile hemen düzeltebildim. Gerçekten de ürünü yaptılar. Hemen test ettim ve çok memnun kaldım. Bana ne kadar masraf çıkacak diye düşünürken Hatsan benden herhangi bir ücret talep etmedi. Üstelik ürün garanti dışı kalmıştı. Tek masrafım kargo parası tuttu. Ben yollarken kargo ücretini ödedim ( bence oyle olması gerekir). Geri gelirken de indirimli bir kargo ücreti ödedim. Karşı tarafın benim garantisi olmayan ürünümün kargoyu karşılamasını çok saçma buluyorum. Bazı teknik servisleri var herseyden para alıyorlar. Hatsan da ben bunu hiç yaşamadım. Sonuçta günün sonunda memnun kaldım. Ya da yukarıda anlatılanlara göre şansım bir haylı yağver gitti. :=)
Abi seninki tamamen şans olmuş sanırım, ben daha önce bir kaç kere daha hatsan teknik servise ürünü gönderdim ve her seferinde aynı problemi yaşadım maalesef.
-
bu Hatsanda bir problem var aralık sonundan beri enteresan muamelelere maruz kalıyoruz dışardaki yabancı bir müşteriyede aynı muamele yapılıyormu bilemedim
Mümkün mü abi öyle bir şey, Türkiye'de üretilen yedek parçaya biz erişemiyoruz ama elin yedi kat yabancısı 20 dolara şak diye alabiliyor.