Öncelikle herkese merhaba, bugün atışa gittim ve sorunsuz 200 e yakın atış yaptım, daha sonra tüfeği toparlayıp eve gitmeye yakın tüfekte bi arıza meydana geldi, tetiğe bastıktan sonra çekiç valf miline vuruyor fakat çok düşük bir ses ve çok az bir hava çıkışı oluyor, önce 1 kere yaptı arkasına 6-7 atış normal yaptı daha sonra tamamen böyle oldu şu an hiç atış yapılmıyor, bu problemi daha önce yaşayan ve sebebini bilen biri varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
Bigmax X Arıza Yardım
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tüfeği komple söktüm çekiç, yay ve valfte arıza göremedim sorun hala devam ediyor.
-
tupun valfinde bir sorun olmustur . Basinc normal aralikta ve yay tonusu normalse tabi. Valfi kontrol etmek lazim, belki tüp sökülüp cam cekiciyle vurularak test edilebilir. Ama valfteyse valfi söküp tamir etmek riskli ve zahmetli. ...Servis....
-
tupun valfinde bir sorun olmustur . Basinc normal aralikta ve yay tonusu normalse tabi. Valfi kontrol etmek lazim, belki tüp sökülüp cam cekiciyle vurularak test edilebilir. Ama valfteyse valfi söküp tamir etmek riskli ve zahmetli. ...Servis....
Basınç normal aralıkta, çekiç ve yay tonu normal, valf milinde ezilme bükülme veya herhangi bir deformasyon yok hocam.
-
Merhaba sorun valfin içindeki valf iğnesi kırılacağını haber veriyor yakında iğne kırılacak yedeği varsa tüpü boşaltıp değiştirin yedeği yoksa fabrikadan yedek isteyin değiştiremem derseniz mecbured fabrika yolu görünür yakın olsaydık ben hallederdim,ama malesef uzağız
-
Merhaba sorun valfin içindeki valf iğnesi kırılacağını haber veriyor yakında iğne kırılacak yedeği varsa tüpü boşaltıp değiştirin yedeği yoksa fabrikadan yedek isteyin değiştiremem derseniz mecbured fabrika yolu görünür yakın olsaydık ben hallederdim,ama malesef uzağız
Değiştirebilirim hocam söktüm baktım sağlam duruyor anlamadım bende
-
saçma gelebilir ama tetik ayarından olabilir.
-
saçma gelebilir ama tetik ayarından olabilir.
Aklıma geldi hocam ne yalan söyleyim, tüfeği komple parçalarına ayırıp toplayabiliyorum ama tetik vidasını kurcalamaya korkuyorum 😂
-
İdris ustaya videoyu gönder sor neden uğraşıyorsun bu kadar ?Tüfeğin en sonunda fabrikaya gidecek zaten yapamazsan.
-
İdris ustaya videoyu gönder sor neden uğraşıyorsun bu kadar ?Tüfeğin en sonunda fabrikaya gidecek zaten yapamazsan.
Gönderdim cevap bekliyorum İdris ustadan
-
Merhaba foruma yeni geldim. Bende de sorun olmuştu kral armsı telefonla aradım kod verdiler ücretsiz gönderip ücretsiz tamir ettiler.
-
Merhaba foruma yeni geldim. Bende de sorun olmuştu kral armsı telefonla aradım kod verdiler ücretsiz gönderip ücretsiz tamir ettiler.
Ben sorunu kendim çözdüm hocam namluya hatalı solid sıkışmıştı 6.35 den büyük çaplıydı o yüzden atamıyordu tüfek