Samet M tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

tüfek güzel regülatör basınç değerleri yüksek ama bence en büyük eksiği güç ayarının olmaması kısa mesafe atışlar için olmazsa olmaz hava sarfiyatını azaltarak atış sayısını artırıyor.

Hocam balanced valfe sahip, çekiç ayarına çok fazla ihtiyaç duyulmuyor, reg ayarı aynı zamanda güç ayarı, basınç düşürülür güç düşer, basınç arttırılır güç artar, ne kadar basınç verirseniz o kadar güç veriyor.

Hocam 800 namluda namlu salınımı yaşatırmı acaba bu konuda izlediğim bazı videolarda bunun sorun olacağı söyleniyor.

Çok takılmayın o videolara, arkasında fx mühendisliği var. Arkadaşım kullanıyor premium bir makine ve bence kısa namlu ile heba edilmemesi gereken bir tüfek.

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Harici İçerik youtu.be
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Harici İçerik youtu.be

Premium dome 4.5 u yaylı tabanca ve tüfeklerimde ,premium match 4.5 u da c02 pellet tabancalarımda kullanıyorum , ağırlıklı plinking atışı için,uygun fiyatlı pelletler grupman için çokta istikrarlı olmuyor, illede grupman çalışacağım derseniz iyi bir pcp ve jsb pellet ikilisinden şaşmamak lazım.

Kesinlikle katılıyorum, ekipman mümkün olduğunca doğru tercih edilmeli ki kişisel limitler farkedilebilsin ve buna uygun çalışmalar yapılabilsin. Pellet tüfekten ve optikten daha önemli bir unsur, yanlış mühimmat tercihi diğer tüm ekipmanların kalitesini ve kurulumunu sorgulatıyor zaman zaman.

Merhabalar arkadaşlar, biz her geçen gün daha uzaktaki şişeyi vurmak için çabalarken HN sponsorluğunda Doğu İngiltere'de bir Field Target yarışması düzenlenecek.

Toplam 10.000 Sterlin ödül dağıtılacak olan yarışmaya East Tree Field Target Club ev sahipliği yapıyor.

22-24 Mayıs 2026 Tarihleri arasında gerçekleşecek olan yarışmanın programı şu şekilde:

22 MAYIS
    SIFIRLAMA GÜNÜ

23 MAYIS
    YARIŞMA GÜNÜ 1

24 MAYIS
    YARIŞMA GÜNÜ 2
    VE SUNUMLAR

Yarışma Linki: https://hn-cup-uk.com/

EFTC2026, 7-12 Temmuz tarihleri arasında İtalya'nın Cosenza şehrindeki Fagnano Castello'da bulunan güzel Monte Caloria'da gerçekleştirilecektir.
    Fagnano Castello, Akdeniz Otoyolu ve Superstrada delle Terme dahil olmak üzere iyi bağlantılı yollarla kolayca ulaşılabilen Lamezia Terme Havaalanı'na 110 km uzaklıktadır. Cosenza'ya 58 km ve Tiren Denizi kıyısındaki ünlü kaplıca kenti Guardia Piemontese'ye sadece 20 km mesafededir.

Ülkemizden de bir takım çıkması muhtemel.

Yarışma web sitesi için: https://eftc2026.com/

Ben de bu spora yıllar sonra yeniden hazırlanan bir atıcı olarak konuyu çok verimli ve yerinde buldum. Ayrıca Mesut abi ve Mutlu abi gibi bu konuda ciddi birikime sahip hobidaşlarımızın forumda aktif yazma, tecrübesini paylaşma kararı almasına da çok sevindim. Kendim de naçizane sahip olduğum youtube platformunda konuyu vlog tarzında ele almayı planlıyorum.

Hobiye giriş aşamasında olan kişilerin kendilerini daha iyi ifade edebilecekleri, geliştirebilecekleri keyifli ve sosyal bir alan.

Forumda field target üzerine çok eskiden yazılmış yazılar da olmakla birlikte kendine özgü bir alan ve başlık sistematiği olması çok yerinde olur.

Fabrika halletmek zorunda. Pistonlu tüfeklerde olabiliyor böyle durumlar, ama yerlilerde çok daha fazla oluyor maalesef. Fabrikası halleder, önden iletişim kurarsanız belki kargo anlaşma kodu paylaşır uyguna gelir.

Yazınızın tamamını okudum. Bu denli düzgün bir Türkçe ile bu kadar kapsamlı ve özverili bir anlatımı bu forumda en son 2015'te falan görmüşümdür muhtemelen. Forumlar böyle rafine ortamlardı işte bir zamanlar. Hocam foruma gelişinize vesile olabildiysem ne mutlu bana, düzgün üslup ve özveri hayatın her alanında ihtiyaç duyduğumuz meziyetler olmakla birlikte, hobideki maceranızın da uzun soluklu olmasını dilerim.

Herkese selam dostlar. Almanya’ya yerleştim. Acaba burada aramızdan kimse var mıdır? Burada kurallar çok sıkıntılı, sanırım bu hobiye burada da başlamak nasip olmayacak 😞

Hayırlı olsun, bir çok tüfeğe erişimin mevcut, yalnızca güç sınırlaması var diye biliyorum (7.5j)
    Oradaki hobi ortamını anlatmak istersen bizler de öğrenmiş oluruz.

Huma muhtemelen en iyi seçim olur, kendiniz, ya da bir tanıdığınız aracılığıyla temin edebilirsiniz artık kargo zor.

Regülatör ayarının yükselmesi, çekiç yayının güçlenmesi, transfer portlarının genişletilmesi tüm pcp'lerdeki uygulamalar. Kendi regülatörü uzun süre yüksek basınç altında ayar kaçırabilse de genel olarak gayet stabil. Tabi bahsettiğiniz hızlarda hangi sayıda ne sonuç verir onu denemek lazım. Özelden iletişim bilgilerinizi gönderirseniz bir effecto grubu var oraya dahil edelim sizi de eğer isterseniz

Selcuk1398

Harici İçerik youtu.be

Harici İçerik youtu.be

Herkese iyi günler

5.5 mm Reximex TORMENTO kullanıcısıyım.910 fps 18.13 grain pellet ile 50 yardada sıfırlanmış tüfekte 100 yardada 250 bar atışta(hava şartları olumlu) kaç cm.düşüş olur.tahminide olsa cevaplarsanız sevinirim.

Harici İçerik youtu.be

Bu videolar işinizi görür

Harici İçerik youtu.be

Harici İçerik youtu.be

Harici İçerik youtu.be

Harici İçerik youtu.be

Harici İçerik youtu.be