shooter54 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

peki tam olarak küçük mercekli nispeten sağlam alına bilir olan dürbün hangisi oluyor benim marka kalite bilgim kısıtılı şunu şunu alın daha iyisini bulamazsın dediğiniz bişry işte :D

Olursa bu olur, Diana Zero Recoil ayak bulursanız değerlendirin. Sizin tüfek çok güçlü ve sarsıntılı bir tüfek. İsabeti arttırıp gücü düşürecek bir model düşünürseniz tercih edebileceğiniz optik çeşidi de artıyor doğal olarak.

Merhaba tekrar. PX5 Pişman edecek bir tüfek değil, malzeme kalitesi olsun isabeti olsun gayet tatminkar. Huğlu firması spark adında bir model daha çıkaracak fuarda ön İncelemesine kadar yaptık ama süreç biraz fazla uzadı. Bekleyin desek ne kadar bekleyeceğiniz de belli değil.

Forumlar bu hobinin en temel beslenme kaynaklarıydı arkadaşlar. Bugün bu hobiyi en ciddi şekilde sportif seviyede gerçekleştiren ekiplerin temeli bu forumlarda atıldı. Ne zaman ki forumlar terk edildi, suya yazı yazar gibi sosyal medyadan döndü muhabbetler, tecrübe aktarımı yavaşladı, sisteme yeni girenlerin yönlendirme şansı kalmadı. Örneğin UK, Kanada veya USA örneklerinde görüldüğü gibi forumlar hala çok yoğun şekilde kullanılıyor, yarışma organizasyonları bu ortamlarda planlanıyor. Forumu yeniden aktif hale getirmek bizim elimizde ama bunun için WhatsApp iletişiminden feragat edip daha mahrem bir iletişim şekliyle yetinmeyi bilmemiz gerekiyor.

Hoşgeldiniz arkadaşlar forum genel itibariyle sakin gitse de çoğu sorunun cevabı ansiklopedik bilgiler forumda hala mevcut. İletişim araçları da çeşitlendi tabi.

Hobiye dair aktif YouTube kanalıma beklerim.

Samet Mercemek
    YouTube'un en havalı kanalına hoş geldiniz! Merhaba, ben Samet 🎯Atış videoları 📹 Havalı silah mühimmat, ekipman ve aksesuar incelemeleri 🎯Atış teknikleri…
    youtube.com

Herkese selamlar bu siteyi okadar eski zamanlardan biliyorumki Mustafa beyin fxlerş yeni getirdiği zamanlar elde at44 ve bir tanr alternatifi varken tap ediyordum. Sonra burdan bir condor ss aldım sonra hakkını veremiyorum diye satıp ara versemde hobiye hiç çıkmadı aklımdan ve 4 yıl önce bir kral puncher auto aldım şimdi huğulu px4 e tip olarak takıntılı bir şekilde araştırma yapıyorum site çok atıl ama eski günlerini hatırlayınca okadar güzel emek dolu bir siteki scuba şükrü abi antalyadan kadir abi fx gladyatöriyle efsaneydi ne günlerdi eskileri yaad etmiş olduk.

Selam,

Eskişehir'den katılıyorum. Meraklıyım, yeni yeni hobiye dökmeye başladım bu işi. Yaylı olarak Hatsan mod 95 5.5, Vortex olarak Torpedo 155 6.35'im var. Son olarak bir Stoeger RX20TAC S2 5.5 edindim. Tabanca olarak Hatsan mod 25 4.5 Super Charger var gündelik olarak atış yaptığım. İlerleyen zamanlarda bir PCP edinmek niyetindeyim.

Bol bol atış yapıyor ve araştırıyorum. Forumdaki bilgilerden yararlanmaya çalışıyorum.

Şimdiden hoşbulduk, esenlikler!

Teşekkür ederim samet hocam yurt dışından arkadaş getirdi huma kral puncher breaker için üretmiş niksan elf modeli ile kralın tüp iç çapı 30 dış çap 35 aynı yani ali tekin hocamın regülatör dişlisini ayarldı ve taktı atış krono videosu var fakat buraya yükliyemedim atışlar arası en fazla 1 km s oynuyor çok stabil oldu tüfek zaten isabetliydi şimdi dahada eğlenceli oldu

Regülatör en kritik müdahale. Gayet başarılı bir tüfek olmuş. Tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Bence buradan başlamakta fayda var, sonrası forumu dolaştıkça geliyor. Tercih yapmakta acele etmeyin tüm tüfeklerden fazla fazla var ülkede. Kanala beklerim

Harici İçerik youtu.be
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Harici İçerik youtu.be

Selamlar, radar alma düşüncesinde olduğum için İngiliz malı gayet sağlıklı ölçüm yapabilen chrono cihazım satılıktır. Kutusu ve kılavuzu mevcuttur.
    Fiyat: 3500 TL'dir.

İnceleme ürünün kendisine aittir.

Harici İçerik youtu.be

Harici İçerik youtu.be

Harici İçerik youtu.be

Harici İçerik youtu.be

Harici İçerik youtu.be

Harici İçerik youtu.be