shooter54 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

    Geçtiğimiz günlerde forumdan bir arkadaşımdan aldığım bir pcf tüfek tüm aksesuarları ile birlikte ilgili kargo firmasının deposunda 1 gündür beklemektedir. Yarının pazar olduğunu varsayarsak bir gün daha bekleyeceği kesin.
    Benim merak ettiğimse Ankara da hava böylesine soğukken tüfeğin o düşük sıcaklıkta bu denli bekletilmesi tüp conta kurma kolu vs. aksamlara zarar verirmi acaba?
    İlk PCP tüfeğim olacağından teknik olarak konuya hakim olmadığımdan. Tecrübeli forum arkadaşlarımdan bilgilendirilmeyi rica ediyorum.
    Saygılar

    Öncelikle selamlar. Başlıktan da anlaşılacağı üzere Patriot tüfeğimin gezinin montajı için iki tane vida arıyorum acaba nedir kaç numaradır daha önce kullanan ve konuya hakim arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.
    Birde tüfeğimin yan kundak vidalarını delik çaplarını genişleterek alyan yapmak istiyorum böyle bir uygulama mantıklı mıdır ya da mümkünse nerede mümkündür. Teşekkürler, Selamlar...

    Merhaba arkadaşlar. Elimde çocukluğumdan beri üstünkörü kullandığım bir p23 üm var, dedim ya silah baya eski zamanında meraktan içini defalarca açıp geri topladım bundan dolayı da vidalar iyice yendi öyleki; bir daha açabileceğimden bile emin değilim.

    Neyse fazla uzatmadan silahımın durumunu söyleyeyim ben; öncelikle taktığım tüp değil 50, 30 atış bile yapmıyor, üstelik silahın gücüde oldukça düşük durumda şu anda. Zamanında tüpü sürekli silahın üzerinde uzun süre bırakmışımdır conta denen bir şeyde kalmamıştır silahta.

    Dediğim gibi gerek vidaların iyice yenmiş olması gerek tüpü çıkarırken çevirdiğimiz tutacağın çoktan kaybolup gitmiş olması gerekse de performansındaki düşüklüğü göz önüne alırsak, ne gibi tavsiyeleriniz olur sizce silahı yeniden toparlayabilirmiyim.

    Birde silah üzerinde bol miktarda çizik mevcut çizikleri kapatmamın bir yolu varmıdır.

    Biraz zahmetli olacağının farkındayım ama değerli vaktinizi ayırıp cevap vermeye değer bulursanız tavsiyeleriniz bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim.

    Öncelike herkese selamlar. Arkadaşım geçen kış bi havalı tüfek alıp bu hobiyle ilgilenmeye başlamıştım. Bende birçok arkadaşa danıştım genelde bana bu silahın performans olarak çok iyi olmadığı söylensede bir çok kişi tarafından patriot 1. nesil almam önerildiysede ben gidip bu silahı aldım. Tabi bunun en büyük sebebi maddiyat. Silah biraz fazla sarstığından dürbün ayarını sık sık yapman gerekiyor. Yayı çok sert olduğundan kurmak biraz zor. Ama isabet konusunda (kendi adıma) çok iyi sıfırlamayı doğru yaptığımda çok az bir sapma oluyor. Ben yanında verdikleri 4*20 dürbünü kllanıyorum hala. Tekrarlıyorum bundan malzeme olarak olsun performans olarak olsun çok daha güçlü silahlar vardır ama az öncede söyledim maddiyat büyük etmen.