XBLACK_PANTHERX tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Fx m3 m4 6.35 uzun namlu tüfek arıyorum

Detaylı araştırma dan kendime hatsan sniper long 6.35 tüfek aldım giride iade almadılar öyüzden bütçem kısıtlı

70 bin civarı bütçem var yeni aldığım tufekten dolayısıyla bütçem kısıtlı lütfen yadırgamayın

Watsaptan ulaşın lütfen 0532 392 75 08

Ülkemizde 2.el FX lere 0 fiyatına çok yakın fiyatlar istenmekte(mantığı bilinmemektedir) ,bence biraz sabredip 0 almanız daha mantıklı olur.

5 Laminate ve 5 Pro LW modellerinin namlularında bir fark var mı? Güzel ahşap için neden daha fazla para ödeyeyim? Parayı iyi bir dürbün ve pompa daha iyi olmaz mıydı?

Namluda fark yok ama o ahşap için fark verip alınır.Ayrıca siz kendi pro lw nizi gerçekten çok ama çok ucuza sattınız,ilandaki lamine kundaklı modelin fiyatı olması gerektiği gibi yani pahalı değil.

Sürekli çalıştığımız uluslararası bir lojistik firması var ondan rica ertim Almanyadan 550 euro ya gx cs4 aldım(vergiler dahil 0 ürün) , dönüşte tırla getirecek şoförü,böylelikle Tr deki cs2 fiyatına "cs4"almış oldum ,tek dezevantajı 3 hafta sonra elime ulaşacak olması .Teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiler için.

Hocam, bir tane de bize getirmesi mümkün olur mu?

Malesef , tırdaki yük benim şirketimin değil ayrıca aracın kabininde gelecek yani şoförün özel alanını işgal etmiş oluyorum .Avrupa da tanıdık ya da akrabanız var ise Tr gelirken yanında aracıyla getirebilir.

Detamak Serdar beyden cs2 model kompresor ve birkac parca daha malzeme aldim elden, izmirdeki ofisine giderek. Şu kadarını söyleyebilirim, burada gördüğüm "fiyat farkı" temelli bu tartışmadan müsnesna, ekipman ihtiyacı olan insanların hobidaşımız Serdar beyle tanışmasını tavsiye ederim. Kimseye birşey ispat etmek için degil ancak bu tartisma esnasinda gördüğüm için ekleyeyim, tabiki yaptigimiz işler referans için kıymetli. Adım mustafa yurteri, izmirdeki cimstone ve egegazbeton fabrikalarinin ihracat müdürüyüm. Serdar beye yada bir baskasina haksizlik yapilmasini istemedigim icin kendi gözümle gördüğümü yazmak istedim...

Biz hobidaşların konusu hiçbir zaman kişiler-şahıslar olmadı ,kaldı ki ortada bir tartışma da yok ,konuyu farklı mecralara çekmenin manası yok .Kimse kimseyle tanışmaya hasret de değil .Bu devirde en önemli şey zaman ve onu da dikkatli kulkanmak gerek.Hak konusuna gelince, gerçekten çook önemli bir konu.. hele ki "kul hakkı"..Şahsen ben çok korkarım ,ahirette hesabı var ,telafisi yok.

Fiyatlardan bahsetmeyeceğim. Konunun özüne gelelim. GX CS2 iyi bir kompresör. Bir tanesi sürekli kullanımda, bir tanesi de yedekte. 300 bar basınçta 1 litreye kadar kolayca pompalayabiliyor. Tek dezavantajı: En iyisi hemen söküp yeniden yağlamak. Üreticinin verdiği beyaz gres zamanla kalınlaşıyor ve kötü performans gösteriyor.

Sürekli çalıştığımız uluslararası bir lojistik firması var ondan rica ertim Almanyadan 550 euro ya gx cs4 aldım(vergiler dahil 0 ürün) , dönüşte tırla getirecek şoförü,böylelikle Tr deki cs2 fiyatına "cs4"almış oldum ,tek dezevantajı 3 hafta sonra elime ulaşacak olması .Teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiler için.

Şunuda söylemek isterim ,anlattığın hikayenin arkasını doldurmak istiyorsan ürünün sana olan giriş invoice si ile ortalama sabit- değişken giderlerinin birim başına maliyetini ve son olarak tüketiciye kesmiş olduğun nihai faturayı paylaşırsın, o zaman senin anlattığın gibiyse biz tüketiciler olarak senden özür dileriz,anlattığın gibi değilse de sen bizden özür dilersin.

Maden dostlukla başladık dostlukla devam edelim ,bak dostum,Bende hizmet verdiğim sektörde özellikle Amerika ve Brezilyadan ithalat ve ihracat yapan yüksek tonajlı ve adetlerde ürün girdisi sağlayan bir firmanın genel müdürüyüm ,tüm gümrük mevzuatına hakimimdir.Anlatmış olduğun hikayenin maliyet faktöründe ortalama giderlerinle birim maliyetini birbirinden iyi ayırman lazım,tabi tüketiciyi " yanlış " yönlendirmek istemiyorsan.. ayrıca senin neye yatırım yapıp yapmadığın beni ya da bizi zerre ilgilendirmez, Satılan ürün abd pazarında bile 300-350 usd iken bana anlatacağın herşey hikaye gelir .Çinden Amerikaya 1 konteynerin navlun masrafı nedir bilirmisin ?Eyaletler arası nakliye ücretini ? Federal hükümetin vergi politikasını ? Satıcı tüccar ya da tacirin kar marjını ? Ve ülkenin uygulamış olduğu garanti şart ve mevzuatını?Adam tüm girdiler içinde 300-350 usd ye satıyor :),sen bana tr şöyle böyle diyorsun ,istediğim gibi yazar istediğim gibi konuşurum ,benim bu forumda neye yorum yapıp yapmayacağıma karar vermek senin haddin değil .Neyse Tüketicinin düşünmesi gereken bu ürünün üretici çinli firmadan çıkışının tüccara olan birim maliyetidir,oda olsa olsa 100 bilemedin 125 usd leri geçmez, gerisi lafontenden masallar.

Merhaba arkadaşlar ,yakın zamanda dağ evime hırsız girdi ve cs4 kompresörümü ve bazı bahçe ekipmanlarımı çaldı.Elimde kendim doldurup kullanırım diye yedek olarak aldığım sıfır 6.8 litrelik karbon fiber bir scuba tüpüm var ama bölgemde doldurabilecek bir tesis olmadığından hiç bir işime yaramıyor.Doğal olarak yeni bir kompresör arayışına girdim ancak TR esnaf mantalitesi yüzünden (%100 kar potikası) yurt dışında(Avrupa-Amerika) 300 dolara satılan kompresörler bile ülkemizde 30000TL den başlıyor.Rakamlar mantıklı gelmesede hobi için tekrar bir kompresör edinmeliyim ama bu sefer biraz daha fiyat performans ürünü olsun istedim.Gerçi fiyat ne kadar performansından çok üstte olsada en uygun ürün Çin menşeili GX cs2 gibi görünüyor.Bu modeli aranızda kullanan oldu mu ? veya önerebileceğiniz başka bir model var mı ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

İyi günler, teşekkür ederim. Aldığımda bunları uygulayacağım. Birde stok azlığından dolayı M17 modeli yerine P226 modeli tercih etsem nasıldır(bir kaç hafta sonra satın alabileceğim o yüzden M17 stoklarda kalmayabilir gibi), bir videonun yorumlarında şarjörü ile ilgili sorun çıkardığını yazmışlardı ancak başka yerlerdede P320 den daha iyi olduğunuda yazmışlar?

P226 değilde p229 olabilir,m17 ye gelince silaha uygun pellet kullandığınızda sıkıntı olmaz ,stok sorunu olacağınıda sanmıyorum.

Kullanırken co2 tüpünün ucuna bir miktar slikon yağ damlatmalı ve işiniz bittiğinde içerisinde co2 tüp bırakmadığınız taktirde oringler daha uzun ömürlü olacağından, kullanım koşullarınızada bağlı olarak size uzun bir süre hizmet edecektir.Ayrıca hareketli parçalarında kullanım yoğunluğuna bağlı olarak düzenli olarak temizlenmesi ve yağlanması gerekir.