XBLACK_PANTHERX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ben Serkan Dağlı'dan aldım Kdv dahil 40 bine aldım, şuan ne kadar bilmiyorum alalı 3 4 ay olduysa anca.
3-4 ayda Güncelleme gelmiş fiyata

-
40 bin tl abi çok pahalı bir ara bakmıştımda
Kdv hariç 40000 , nihai fiyat 49000
-
Takas düşünür müsünüz ?
Elime ekol es P95B uzi modeli var blowbackli sıfır ayarında kutulu kullanilmadi
Sağolun, takas düşünmüyorum.
-
Sig Sauer P320-M17 4.5mm Desert Blowback pellet tabanca satılmıştır ,diğer tabancalar günceldir.
-
Diğer tabancalar günceldir.
-
Serpent s, (pcp sever)-Mert bey adına pazartesi gününe kadar rezervedir.
Serpent s Mert beye satılmıştır ,güle güle kullanması dileğiyle.
-
Serpent s, (pcp sever)-Mert bey adına pazartesi gününe kadar rezervedir.
-
Serpent s için telefon numaranızı alabilirmiyim hocam
Tabiki özel mesaj olarak attım.
-
0 umarex hdp 50 yanında hediyeleriyle (hd24 20j plus kitli 2. tabanca ,50 cal mermileri ,punch button ) forumumuz üyelerinden Özkan beye satılmıştır ,güle güle kullanması dileğiyle.
Diğer havalı tabancalar günceldir.
-
Herkese merhaba Hammerli AR20 almak istiyorum yardımcı olur musunuz
Tr de bulabileceğini sanmıyorum.
-
-
Merhaba ,Hp 01 ultra ilk jenerasyon mu yoksa hp01-2 ultra mı ?
-
Ben bu aparatı kullanıyorum ,memnunum.
-
Yanak destekli dipçik ve 11mm raylı susturucu takma aparatı
2 üründe 0 dan farksız ,üst üste 3500TL,kargo alıcıya aittir.
-
Sig Sauer P320-M17 4.5mm Desert Blowback pellet (7500TL),Umarex Glock 17 Gen5 4,5 mm Blowback pellet(döner tamburlu şarjör -21 adet pellet alır-7500TL),ASG CZ75 P07 Duty Blowback Çift Renk 4.5 BB Havalı Tabanca (4000TL). 3 tabanca da sıfırdır,ofis vitrin koleksiyonumdan, hiç kullanılmamış ,herhangi bir sıkıntıları arızaları yoktur.Orjinal kutuları ve dökümanlarıyla gönderilecektir.
Sig Sauer P320-M17 Desert Blowback Havalı Tabanca, Sig Sauer, 40001012Ücretsiz Kargo, Hediyeli Ürün, Blowback, 10.473,89 TLwww.temin.com.trUmarex Glock 17 Gen5 4,5 mm Blowback Havalı Tabanca, Umarex, 5.8403Ücretsiz Kargo, Hediyeli Ürün, Blowback, %5 indirim, 12.655,15 TLwww.temin.com.tr
Asg CZ75 P07 Blowback Çift Renk Havalı Tabanca - Kolay Avwww.kolayav.comUMAREX T4E TP50 .50CAL Havalı Tabanca(2adet)-7500TL .Bir adedi sıfır ,diğeri yoğun kullanılmıştır, kullanılmış olanda hd24 20joule+ kit takılmıştır.Tek tek satış yoktur ,kullanılmış olan tabancayı içindeki kit fiyatına hediye-promosyon olarak düşünün,ayrıca bolca 50 cal mermisi , hd24 punch button ile orjinal kutuları ve dökümanlarıyla gönderilecektir.
UMAREX T4E TP50 .50 Havalı Tabanca - KlasAvwww.klasav.com
Powerkit.50 for HDP50 TP50 COMPACT | Exportventil | Maximale Power 7,5Das Powerkit.50 TP50 COMPACT verspricht durch die Einbringung eines hexagonales (Bohrung 2,5 mm) im Valve Pin, eine zusätzliche Leistungssteigerung. Da auf…www.homedefence-24.com
PUNCH BUTTON | Universal | HDP50 GEN.1 | SCHWARZ | Cal.50Details: geeignet für die Umarex HDP50 GEN.1 Material: Kunststoff ASA (3D-Druck) Farbe: schwarz Hitzebeständigkeit: bis 105 Grad Funktionen: komfortables…www.homedefence-24.comKWC Makarow blowback 4.5cal BB (3000TL) ,az kullanılmıştır,orjinal kutusu ve dökümankarıyla birlikte gönderilecektir.
KWC Makarov Blowback Havalı Tabanca - Kolay Avwww.kolayav.comNiksan Serpent s 4.5 pellet tufanca(3000TL),moderatörü,tekli yükleme aparatı,şarjörü , orjinal kutusu ve dökümanlarıyla gönderilecektir.
Niksan Serpent-S 4.5mm Havalı Tabanca - Kolay Avwww.kolayav.com"Fiyatlar revize edilmiştir".Kargo ücretleri alıcılara aittir.Detaylı foto isteyenlere wp den gönderebilirim.
-
Merhaba arkadaşlar, tüfek taşıma çantası için içinde kalıp şeklinde köpük benzeri malzemesi olan ve tüfeğe uygun üretim, satış yapan bir yer var mı acaba?
Temuda var ,ben oradan temin ediyorum,köpükler küçük kareler şeklinde lazer kesimli ,tüfeğinize göre şekil verebilirsiniz.
-
Maşallah satılık ilanlarının yarısından fazlası genellikle size ait ,herhangi bir grubun tüfeklerinin satışına mı bakıyorsunuz yoksa hepsi size mi ait? merakı mı mazur görün ,hayırlı satışlar.
-
Pahalı bir oyuncak .
-
Daha önce de bu tip kendini bilmezler nedeniyle benzer talihsiz hadiseler yaşandı ve o yüzden de yurt dışından ithal edilen havalı tüfeklere joule sınırı getirilmişti.Cahilce yapılan bu tip eylemlerin doğrudan ya da dolaylı olarak illa ki biz hobiseverlere nefatif ölçüde bir yansıması olacaktır.Hadiseyi kınamakla birlikte , havalı tüfek satışının da ruhsata bağlanması konusunun ilerleyen dönemde gündeme gelebileceğini düşünmekteyim.