Merhaba iletişim no rica edecem
Özel mesaj olarak gönderildi.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Merhaba iletişim no rica edecem
Özel mesaj olarak gönderildi.
Ben Serkan Dağlı'dan aldım Kdv dahil 40 bine aldım, şuan ne kadar bilmiyorum alalı 3 4 ay olduysa anca.
3-4 ayda Güncelleme gelmiş fiyata ![]()
40 bin tl abi çok pahalı bir ara bakmıştımda
Kdv hariç 40000 , nihai fiyat 49000
Takas düşünür müsünüz ?
Elime ekol es P95B uzi modeli var blowbackli sıfır ayarında kutulu kullanilmadi
Sağolun, takas düşünmüyorum.
Sig Sauer P320-M17 4.5mm Desert Blowback pellet tabanca satılmıştır ,diğer tabancalar günceldir.
Diğer tabancalar günceldir.
Serpent s, (pcp sever)-Mert bey adına pazartesi gününe kadar rezervedir.
Serpent s Mert beye satılmıştır ,güle güle kullanması dileğiyle.
Serpent s, (pcp sever)-Mert bey adına pazartesi gününe kadar rezervedir.
Serpent s için telefon numaranızı alabilirmiyim hocam
Tabiki özel mesaj olarak attım.
0 umarex hdp 50 yanında hediyeleriyle (hd24 20j plus kitli 2. tabanca ,50 cal mermileri ,punch button ) forumumuz üyelerinden Özkan beye satılmıştır ,güle güle kullanması dileğiyle.
Diğer havalı tabancalar günceldir.
Herkese merhaba Hammerli AR20 almak istiyorum yardımcı olur musunuz
Tr de bulabileceğini sanmıyorum.
Merhaba ,Hp 01 ultra ilk jenerasyon mu yoksa hp01-2 ultra mı ?
Ben bu aparatı kullanıyorum ,memnunum.
Yanak destekli dipçik ve 11mm raylı susturucu takma aparatı
2 üründe 0 dan farksız ,üst üste 3500TL,kargo alıcıya aittir.
Sig Sauer P320-M17 4.5mm Desert Blowback pellet (7500TL),Umarex Glock 17 Gen5 4,5 mm Blowback pellet(döner tamburlu şarjör -21 adet pellet alır-7500TL),ASG CZ75 P07 Duty Blowback Çift Renk 4.5 BB Havalı Tabanca (4000TL). 3 tabanca da sıfırdır,ofis vitrin koleksiyonumdan, hiç kullanılmamış ,herhangi bir sıkıntıları arızaları yoktur.Orjinal kutuları ve dökümanlarıyla gönderilecektir.
UMAREX T4E TP50 .50CAL Havalı Tabanca(2adet)-7500TL .Bir adedi sıfır ,diğeri yoğun kullanılmıştır, kullanılmış olanda hd24 20joule+ kit takılmıştır.Tek tek satış yoktur ,kullanılmış olan tabancayı içindeki kit fiyatına hediye-promosyon olarak düşünün,ayrıca bolca 50 cal mermisi , hd24 punch button ile orjinal kutuları ve dökümanlarıyla gönderilecektir.
KWC Makarow blowback 4.5cal BB (3000TL) ,az kullanılmıştır,orjinal kutusu ve dökümankarıyla birlikte gönderilecektir.
Niksan Serpent s 4.5 pellet tufanca(3000TL),moderatörü,tekli yükleme aparatı,şarjörü , orjinal kutusu ve dökümanlarıyla gönderilecektir.
"Fiyatlar revize edilmiştir".Kargo ücretleri alıcılara aittir.Detaylı foto isteyenlere wp den gönderebilirim.