ta2mtf adlı kullanıcının mesajları

    Dediğiniz glow stickleri biliyorum ama onlar sadece belirli bir süre parlıyor tepkime bittikten sonra parlamıyor, benim dediğim şey biraz boya gibi arpacık ve gezin üzerine sürücem ve yaklaşık 10 yıl kadar şarj deşarj işlemi devam ediyormuş ama tam olarak nerede satılır bulamadım.



    10 yıla kadar şarjı devam eden madde tritium elementidir. Trijicon isimli amerikan firması tritium gez arpacık üretiyor fakat havalı tüfek için yok, sadece belli başlı birkaç tabanca markası için özel modeller var.


    Bakınız


    http://www.trijicon.com/na_en/products/product1.php?id=HDNS


    En iyisi yine küçük (olta için) olan light sticklerden şırınga ile fosforlu sıvıyı çekip sürmek.

    Erdem abi çok istiyorum gelmeyi sizleri görmeyi ama cumartesi çalışıyorum Mehmet biliyor iş durumumu ,fakat kısmet olursa bu hafta yada sonraki hafta iş yerinden izin alıp geleceğim,
    Erdem abi, Osman abi, Başar Hocam , Atilla komutan, Cem abi, Kamuran abi, Murat abi, Serdar, Mehmet , Evren ve ismini yazmayı unuttuğum tüm dostları rüyamda gördüm herkese selamlar saygılar.

    Çook özledim herkesi, vallahi rüyalarıma girdi buluşmalar. Geçenlerde tüm abilerimiz ve dostları gördüm rüyamda paintsignda güneşli ve neşeli bir gündü umarım yakın zamanda işten kaçıp misafir olacağım sizlere. Tanıyan tanımayan tüm dostlara selamlar saygılar. Siz değerli dostları tanımamın yıldönümü 23 Nisan günü, 1 mayıs da PCP almamın yıldönümü çok duygulandım ;#^+.

    Uzun zamandır katılamıyordum,bu durumdan dolayı özür dilerim; bu sefer havalı tüfeğimle olmasa da RC araba ile katılacağım, gıyaplarında beyan da bulunmayayım ama Mehmet ve Evren de katılacaklar sanırım. 10:00 gibi görüşmek ümidi ile.


    Saygılarımla

    O masayı güneşin alnında ta çadırın bulunduğu yerden kendi ellerimle taşıdım bundan 6 ay önce,, bunu yapan bu forumu okuyorsa tahmin etsin neler saydığımı kendisine.


    O mekanda herkesin emeği var,herkesin anısı var sohbeti var bu kadar mı cahil bu kadar mı mal olunur. Sayacak çok şeyim var ama...


    o masaya atış yapan dengesiz okuyorsan bırak git buraları bir daha da havalı silah alma eline.......neyse


    Umut

    Lan sen nerdesin olm... Bir kayboldun pir kayboldun... İyimin, sağmın? Allah allaah... Kızdım ha.


    Sevgiler,


    Cem Abim merhaba, işe başladım bayağı yoğun c.tesi de yarım gün mesai var buluşmaya gelemiyorum. Tüm AnkaraTeam ve AirGunTurk üyelerine selamlar.

    Çakınız hayırlı olsun, tabancanız için temennimi daha önce iletmiştim. AUS8 uzakdoğu çeliklerinin bence en iyisi, yine uzak doğu çeliklerinden olan 13cr8mov ' dan daha iyi kolay bileniyor ve uzun süre keskinliğini koruyor. Keyifle kullanın.


    Murat Abi,


    Senin Trijicon night sight larını araştırdım, abi tek kelime ile inanılmaz, haddime değil ama tebrik ederim muhteşem bir ürün kullanıyormuşsun.


    Saygılarımla,


    Umut


    Tüfek hayırlı olsun, dürbünsüz 100 metre atışı yapmakta büyük bir başarı tebrikler ama bu havalı tüfek sadece daha fazla birşey ne beklenebilir ki?

    Konu başlığının biraz dışını çıkmış bende güncelleyeyim bari. Şimdi Arkadaşlar bende markasının ne olduğunu bilmediğim yeni aldığım Raiderla beraber gelen moderatörümle alakalı bir sorum olacak. Mağlum moderatöe içince sıralı plastik parçalar birde yay bulunuyor. Bu plastik parçaların parçaların dizilimini yaptıktan sonra yayı uca taktığımda (yani moderatörün ucuna ses gayet iyi geliyor moderatör görevini yapıyor fakat daha önce okuduğum bir topikte yayın namlu ucu tarafında olması yönünde olduğu nedenide namlu ucundan çıkan basınçlı havanın genişlemesi için geniş alan olması yönünde fakat o zamanda atışlarda bir farsssttt lama sesi oluyo bunun nedenini çözemedim. Sizce yayı moderatün uc kısmına mı taksam yoksa namlu ucu tarafına mı taksam anlamadım yardımcı olursanız sevinirim saygılar....


    O farrtlama moderatörden değil Webley Raider tekliden kaynaklanıyor, birçok WR tekli çekicin birden fazla defa vurması nedeniyle pıırtlama, farrtlama benzaeri bir ses yapıyor. Biz o sesi gidermek için çok çabaladık maalesef sonuç alamadık ama genel anlamda bir zararı yok. Moderatörle daha az belli olur moderatörsüz afedersiniz insanın gaz çıkarma sesi gibi ses yapar.


    Kolay gelsin