kesınlıkle gayet basarılıdır
Teşekkürler hocam, özelden yazdım.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
kesınlıkle gayet basarılıdır
Teşekkürler hocam, özelden yazdım.
Hayırlı olsun, keyifli atışlar :))
Sayın gu Elimde 10 kutu yeni nesil sünger korumalı tip sıfır spoton pars 5.5 mm pellet mevcut kargo dahıl 170 tl bılgınıze...tlf 5326651288
Hocam bu serinin istikrarı nasıl? Siz kullandınız mı acaba?
Alımda illa dominatör elite modeli var ama keşke kullanan arkadaşlardan detaylı bilgi verebilen olsa
Hercüles gerçekten muazzam bir güç
Hangi tufekte kullanacaksınız?
Hocam Hatsan mod 99 yaylı sistem olan tüfeğimde kullanacağım.
Hatsan dominator 200w elite lw vortex
Teşekkürler hocam ilginize. Dm60 epey pahalı, sanırım karar verdim yatagun alacağım:)
modifiye etmiş olduğum Alfamax ımla hafta sonu destekli olarak yaptığım 25m 5 atışlı grupman . bir flyer olmasa pek çok pcp den iddalı oldu gibi.
Hocam konularınızı takip ediyorum ve çok çok güzel atışlarınız var. Ben bir türlü istediğim atışları yapamıyorum. Saygıyla tebrikler.
Dome serisi gayet başarılı. Fiyat olarak da iyi bence
Bu tüfeği beğendim ve forumda araştırdım fakat kullanıcısı fazla değil. Elit modelinin iyi olduğunu söylüyorlar. Tavsiye istesem ne dersiniz? Teşekkürler
gerekli açıklamalar forumun genelinde mevcut biraz araştırıp geniş bigiler elde edebilirsiniz
Eyvallah hocam, sizin bir tavsiyeniz var mı acaba? Forumda ilgili konuları da incelemeye başlıyorum ![]()
Arkadaşlar dürbün için bu ikisi arasında kaldım. Bir an önce sipariş geçmek istiyorum, kullanan arkadaşlardan tavsiye alabilir miyim? Hangisi daha sağlıklı ve uzun ömürlüdür acaba?
Buyur dostum bu olması lazım istediğin parça
Eyvallah hocam çok iyi oldu ![]()
Arkadaşlar bir ricam daha olacak; yedekte dursun diye almak için nette arıyorum ama bulamıyorum. Bu contalardan nasıl temin edebilirim?
oynayan yerin tam olarak namlu olduğuna emin ol bence.Diğer vidaları ve mermi yatağı contasını da bir kontrol et.
Teşekkürler hocam dayanamayıp hemen ezilmiş contayı yenisiyle değiştirdim ve namlu süper oldu.
Hiçbir oynama kalmadı. Burası hiç aklıma gelmemişti. Demek ki arada bir değiştirmek gerekiyormuş.
oynayan yerin tam olarak namlu olduğuna emin ol bence.Diğer vidaları ve mermi yatağı contasını da bir kontrol et.
Bir daha kontrol ettim hocam. Vidalarda boşluk yok, ama dediğiniz gibi mermi yatağındaki conta iyice ezilmiş görünüyor. Bir de bunu değiştirip kontrol edeyim.İnşallah sıkıntı buradandır. Tüfeği orta yoğunlukta kullanıyorum ve 3 yıldır o contayı hiç değiştirmemiştim.
Namlu vidalarını iyice sıktım ama o boşluk devam ediyor. Sanırım servis yolu göründü. Garantisi 1 sene önce bitti. Acaba tuzlu mu olur?
İyi geceler arkadaşlar. Bir türlü pcp bir havalı tüfeğe geçiş yapamadığım için bir süre daha çok sevdiğim tüfeğimle vakit geçiriyorum. Gayet isabetli atışlar yaparken son zamanlarda kararsız atışlar yapmaya başladım. Belki benden de kaynaklıdır ama şöyle bir durum fark ettim. Namlu,
kapalı konumdayken elimle aşağı yukarı birkaç milimlik de olsa oynama yapıyor. Gözle görülebilir bir oynama söz konusu. Bu durum normal mi acaba, ne yapabilirim? Teşekkürler.