Hyuksek adlı kullanıcının mesajları

    Bu ilgiyi firma çalışanları göstersede binlerce insan mağdur olmasa diyorum bende herkez tüfeklerden anlamıyor olabilir mesela .Zor değil google yazın bakın binlerce şikayet var hemen hepside aynı sorun ile ilgili. 8o


    Ha tipi için alınabilir tabikide sonuçda başlangıç seviyesi bir pcp fiyatına bulundurmakta yarar var alır modifiye edersiniz size kalmış .


    Bu ilgiyi firma çalışanları göstersede binlerce insan mağdur olmasa diyorum bende herkez tüfeklerden anlamıyor olabilir mesela .Zor değil google yazın bakın binlerce şikayet var hemen hepside aynı sorun ile ilgili. 8o


    Ha tipi için alınabilir tabikide sonuçda başlangıç seviyesi bir pcp fiyatına bulundurmakta yarar var alır modifiye edersiniz size kalmış .



    Sayın Airtürk Size Katılıyorum.Biz Safir Forumda Ve Facebook Gruplarımızda Yüzlerce Binlerce Kez Konuştuk Bunları.Forum Ağlama Duvarına Döndü.Malesef Fabrikanın Kulakları Bu Konuda Tıkalı.Birazda Şans İşi Safir.Sabır Gösterirseniz Çok Güzel Bir Tüfek Sahibi Olabiliyorsunuz.

    coolermaster. safirlerle uzak mesafe denemesı yaptınızmı acaba etkılı menzılı nekadar yada nekadar mesafeden nelerı deler. almayı düsünüyorum bu tüfegi tutukluk olaynı bısekılde cözerım diye düsünüyorum. tesekkürler.



    Ben Safirlerimle Net Olarak 120 Metre Atış Denemesi Yaptım.20 Kg lik Boya Tenekesine Yaptığım Atışlar İsabetli Ve Etkili Oldu.Tenekeyi Delip Arkasındaki Perde Betonunda Kaldı Kurşunlar.Safirin Çözülemeyecek Hiç Bir Sorunu Yok.Eninde Sonunda Muayer Bir Safir Sahibi Oluyorsunuz.Tüfeğinize Yeterki Sabır Ve Gereken Düzeltme,Bakım Vs Vs İlgisini Gösterin.

    Ürettikleri Yivli Safirler Tamamen Yurtdışı Pazarı İçin Üretilen Tüfekler.Öncelikleri Amerika Pazarına Üretim Yapıyorlar.Ayrıca Brezilya Polisinin Yapmış Olduğu Silah İhalesini Kazandıklarını Ve Brezilya Polisinin Bazı Birimlerinde Safir T14 Kullanıldığını Biliyorum.Zaten Amerikada Ofisleri Ve Üretim Fabrikaları Mevcut.Benim 3 Adet Full Metal Ve Full Modifiyeli Safir T14 Tüfeğim Var.O Yüzden Safir Konusunda Uzmanım Diyebilirim.Safir T14 İşi Biraz Şans İşi.Safiri Alınca Zaman,Para,Emek Ve Sabır Harcamanız Gerekiyor.Sonunda Adam Oluyor Fakat Tüfek Adam Olana Kadar Tüfeğin Sahibi Mazhar Osmanlık Oluyor.Tadilat Tamirat İşlerinden,Söküp Takmak İşlerinden Hoşlanıyorsanız Safir T14 Tam Size Göre.Her Ne Olursa Olsun Ben Safirlerimi Çok Seviyorum.Safir T14 Vazgeçilmez Bir Tutkudur. :D

    Ben diyorumki 12 ga 36dan daha etkili ve uzun menzillidir bunu test edip gördük, domuz avındada 36 cal fantazidir, bunlar benim tecrube ile elde ettiiğim düşücelerim. 36 cal ince olduğu kadar barutuda az bunuda düşünün hatta düşünmeyin test edin derim. 36 cal 12 ga nın yanına oyuncak gibi kalıyor.


    Aslında bu kadar anlatımada gerek yok, 2x2=4 12de 36 dan etkili.



    hemen hemen bütün yorumlarını okudum ve sana katılıyorum.

    merhabalar.ben 10 gün önce istanbuldan aldım ruhsatımı.ilkönce dilekçe ilçe emniyet müdürlüğüne dilekçe yazdım.(o dilekçeyi kaymakamlığa götürüp imzalatıp kayıt yaptırıp ilçe emniyet müdürlüğüne havale alıyorsunuz)
    daha sonra sabıka kağıdımı çıkarttım.sağlık ocağına giderek sağlık raporumu aldım.en çekindiğim konu buydu.sağlık ocaklarının bazıları yani bazı doktorlar sorumluluk almayıp topu direkt hastaneye atıyorlar.hiç bir form doldurmadan 1 adet resim verdim doktora.raporu bilgisayar çıktısında çıkartıp onayladı.(mahalle sağlık ocaklarında ücret alınmıyor)vergi dairesine gittim harç ücretini yatırdım.4 adet resim.bu evrakları yarım kapaklı dosyaya koyup emniyet müdürlüğüne gittim.emniyet müdürlüğünde parmak izi aldıktan sonra silah istek formunu doldurdum.işlem tamamlandı.4 gün sonra satın alma belgemi aldım.dışarıdan bakıldığında çok karmaşık ve çok zor gibi gözüküyor.ilk başlarda bende öyle zannediyordum.ve bu zamana kadar beklediğim için kendime kızıyorum.hiç bir zahmeti ve zorluğu yok.bütün masrafı:18,30 harç ücreti+5 tl sabıka kağıdı=23,30 tl.

    verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim arkadaşlar.co2 tüpü iyi taktığımdan eminim.10 tane tüp değiştirdim.hepside iyi delinmişti.tabancamı meydan avdan aldım zaten tanıdığım insanlar.meydan ava götürdüm şuanda serviste tabanca.ilgilendiler sağolsunlar.valla çok soğudum bu olaydan sonra.şöyle bir durumda vardı tabancada.co2 tüpü takıyorum ve takartakmaz tüp hemen nemleniyordu.her tarafı ıslanıyordu.bakalım servisten gelince ne olacak.ama yeni bir tabanca bu kadar çok çabuk arıza vermemesi lazım.daha 10 co2 tüp bile harcamamıştım ve 1 kutu mermi bile atmamıştım.bakalım hayırlısı.verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.

    slm arkadaşlar.benim 15 günlük colt 1911 a1 havalı tabancam var.anladığım kadarıyla hava kaçırıyor.güçsüz atışlar yapıyor yada hiç yapmıyor.bu arızaların tamiri yapılıyor mu.nerede tamirini yaptırabilirim.yedek parçaları contaları falan var mı?nereden bulabilirim ve alabilirim.teşekkür ederim.

    slm.aynı sorun benim 15 günlük umarex colt 1911 a1 tabancamda da var.yarın aldığım bayiye götüreceğim.bu arızaları nasıl kendim giderebilirim.o bahsettiğin contaları nereden bulabilirim.bu silahların yedek parçaları var mı ve nerede satılıyor.bu işte yeni ve acemiyim.dünyanın parasını veriyoruz sonrada bir arızada hevesimiz kursağımızda kalıyor.anlattığın bütün arızaların ve sorunların hepsi benim tabancamda da mevcut.bana bu konuda yardımcı olursan sevinirim.

    all-clear selam.yukarıdaki resim çok hoşuma gitti.7.65 gıdıklamak için birebir.9 mm parabellum incitmek için birebir.45 cal acp tekrar düşündürmek için birebir.yapma ALLAH aşkına 7.65 sana bir gelsinde gıdıklanıyormusun gıdıklanmıyormusun gör.bu kadar küçümsemeyin 7.65 i.sonuçta ateşli silah.ve her çapın kullanım alanı farklı.tabiki espri olsun diye koydun o resmi anlıyoruz.hayırlı günler dileklerimle.

    slm arkadaşlar.bende 10 günlük umarex colt 1911 a1 co2 tabanca var.bu işte yeniyim ve acemiyim.silahımı sıfır mağazadan aldım.(30 adet yerli ve yabancı kurusıkı tabancalarımı saymıyorum:).bi arkdaşımda da desert eagle co2 tabanca var.ama arkadaşımın tabancasında sanırım gaz kaçağı var.garantisi de bitmiş bulunmaktadır.sizlerden ricam istanbulda co2 havalı tabanca teknik servis hizmeti yapan yerlerin adres ve telefon numaralarını bizimle paylaşırsanız arkadaşımı ve beni çok mutlu edeceksiniz.cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

    bendede colt 1911 havalı tabanca var.daha 600 atış yapıldı.10 günlük silah.3 gün kullanmadım.co 2 tüpüde takılı değildi.co2 tüp takılı olmadan kutusuna koyup kaldırmıştım.atış yapmak için çıkarttığımda co2 tüpünü taktım.hiç atış yapmadı tüp yeni olduğu halde.5-6 tane tüp değiştirdim ondan sonra düzeldi.ne olabilir.ayrıca her yeni taktığım co 2 tüpün üzeri aşırı derecede buharlandı nemlendi.ama atış yapmadı.patlamadı.en son taktığım tüpün üzeri nemlenmedi buharlaşmadı.yani normale döndü.sorun ne olabilir lütfen yardım edin.ayrıca bu silahların teknik servisi nerede bilen varmı.bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.bu işin acemisiyim.şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim.