colt 1911 a1 hava kaçakları tamir edilebiliyor mu?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • slm arkadaşlar.benim 15 günlük colt 1911 a1 havalı tabancam var.anladığım kadarıyla hava kaçırıyor.güçsüz atışlar yapıyor yada hiç yapmıyor.bu arızaların tamiri yapılıyor mu.nerede tamirini yaptırabilirim.yedek parçaları contaları falan var mı?nereden bulabilirim ve alabilirim.teşekkür ederim.

    :D Takdir Ediliyorsanız Değil,Taklit Ediliyorsanız Başarmışsınız Demektir. :D

  • Bahsettiğiniz tabanca kolay hava kaçırıcak bir tabanca değil,tüpü iyice taktığınıza emin olun iğne tüpü tam delmiyorsa hava yemez bunun anlamanın bir yoluda tüpü takın 10 dakika bekleyin ve bir atış yapın, ve ayrıca bir tüp ile kaç atış yapıyorsunuz? Yeni nesil co2 tabancalarda eski modelerdeki gibi pek hava kaçırma olayı söz konusu değil cz75 d kullanıyorum 30 tüp kullandım daha hava kaçırma olayı ile karşılaşmadım tabi tüpün tabancaya montajı bile farklı,eski crosman modelleri olsa yad agamo 2 tüpten sonra hava kaçırmaya başşlardı.


    Eğer gerçekten bir sorun varsa yedek parçalarını meydan avdan bulabilirsiniz.

  • Tüpü çıkardıktan sonra kontrol edin, tüp tam delinmemiş olabilabilir. Şarjörleri ve şarjörü çeviren tırnağı kontrol edin, şarjör tam dönmüyo yada döndürülemiyo olabilir. Ben bu silahı kullanırken problemleri bunlardı.

  • Ben bir tanede 1911 almayı düşünüyordum herkesin sorunu varmış anlaşılan vazgeçtim.

  • verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim arkadaşlar.co2 tüpü iyi taktığımdan eminim.10 tane tüp değiştirdim.hepside iyi delinmişti.tabancamı meydan avdan aldım zaten tanıdığım insanlar.meydan ava götürdüm şuanda serviste tabanca.ilgilendiler sağolsunlar.valla çok soğudum bu olaydan sonra.şöyle bir durumda vardı tabancada.co2 tüpü takıyorum ve takartakmaz tüp hemen nemleniyordu.her tarafı ıslanıyordu.bakalım servisten gelince ne olacak.ama yeni bir tabanca bu kadar çok çabuk arıza vermemesi lazım.daha 10 co2 tüp bile harcamamıştım ve 1 kutu mermi bile atmamıştım.bakalım hayırlısı.verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.

    :D Takdir Ediliyorsanız Değil,Taklit Ediliyorsanız Başarmışsınız Demektir. :D

  • Tüpün üzerinin nemlenmesi, tüpün soğumasından kaynaklanıyodur muhtemelen. Hatta; atışların çok güçsüz olması yada hiç atış yapmaması; tüpün aşırı soğumasından olabilir. Silahınız atış yapmadığında; şarjör ve mekanizma kilitleniyormu?

  • hayır silahım hiç kilitlenmiyor

    :D Takdir Ediliyorsanız Değil,Taklit Ediliyorsanız Başarmışsınız Demektir. :D

  • usta sök silahı kapak takımında horozun vurduğu iğne kısmının orda hareketli plastik kısmın içine bak. bende oraya BB kaçmıştı artık nasıl kaçtıysa silah ile atış yaparken bikaç atıştan sonra co2 boşalmaya başlıyordu. meğer oraya saçma kaçmış. hafif ileri iterek aldım saçmayı şimdi herşey normal.