leventsjob adlı kullanıcının mesajları

    mehmet ben hastalandım,buluşma felan bana zor,ayrıca şöyle bi baktım attığım mesajlara iyice çakallaşmışım ben ,hani herkese ben arkanızdayım deyip sonra ortadan kaybolan adamlar gibi olmuşum,hiç bir buluşmada yokum bi çare bulmam lazım,yalnız bu haftada yatar ,kuyruğu yeni düzelttim,ateşli bir hastalık geçirdim 6gündür yatıyordum,bugün işteyim,bu hafta toparlanacağım...

    beyler selam...
    buluşma yerini bende beğendim...Ayrıca mehmet bende yine bir sürü şişe birikti bi daha kı buluşmaya kısmetse onları getireyim...


    ayrıca msn'ime birahlaksız dadandı ,e-mail'im hacklendi,geri almak için tavsiyesi olan varsa beklerim.


    iş tempomun yoğunluğu ve şehir dışında olmam sebebiyle buluşmayı bırakın,forumu bile 1 aydır takip edemiyorum.yeni bakmak kısmet oldu.
    herkese selam eder,iyi atışlardilerim


    ayrıca mehmet iyiyim,Kayseri'deyim bir müsait zamanda seni arayacağım...

    +1


    *yaş sınırı yukarı alınabilir
    *sabıka kaydı olan kullanmamalı ve sabıkalıya silah satılmamalı
    *askerliği yapmış olmak şart koşulmalı


    bu üçü yeterli olur.


    anladım kardeş seni...


    bunlar yapılmazsa zaten 1 - 2 kendini bilmez iş yapacak sonra heryerde yasaklanacak
    ki yapıyorlarda..benim eski mahhallede 1,2 genç almış olmadık yere sıkıyorlardı uyardım laftan anlamadılar,bi halt edecekleri kesin idi
    artık ne yaptılar bilmiyorum ama AB sürecinde bu kısıtlamar zaten olacak haberiniz olsun fakat bir iki olay olursa bunu tamamen imkansız hale getirebilirler..


    bence bu konu sürmeli...

    Aslına bakarsanız dar bir zamanda ve ani bir buluşma oldu,yer mekan konusunda daha seçici olabilirdik ama işin açığı yılan hikayesine dönmüş buluşmayı bir an evvel yapmak istedik.Diğer buluşmada daha dikkatli olacağımız sözünü verebilirim.


    Hava çok güzeldi,çocuklarda işe renk kattı,arkamızda durup patlayan şişelere verdikleri tepki görmeye değerdi ve işi eğlenceli hale getirdi.


    yavaş yavaş buluşmalar arttıkça katılım olacağına eminim...

    +1000000


    Katiliyorum kararlarin baglayici,etkili ve faydali olmasi için daha kalabalik olmaliyiz.


    BULUŞMA :Kayseri'ye has bir team olacagini bekliyordum ama bu kadarini degil.Ínşallah aldigimiz bu kararlari yerine getirecek gucu ve çogunlugu kendimizde buluruz..


    1.Kayseri'de Avcilik aticilik dernegi ile temaslarda bulunulacak..
    -2 arkadaşımız gorevlendiridi.Burada poligon mevcut oldugunu soyluyorlar.
    Arkadaslarimiz burada havali silah lisans başvuru ve poligonda atiş yapmak isteyen
    hobidaşların Kayseri Team'e yõnlendirilmesini sağlayacaklar,tabi önce bizde bu dernege üye olup,lisanslanicaz.Bu hizmetlerden yararlanmak isteyen evvela Kayseri Team'ci olacak yani...


    Yani arkadaşlar Kayserı Team dernekle beraber resmiyet kazanmiş olacak..Buda üye sayısının artması demek.


    2.Kayseri Team Broşürü oluşturulacak , Kayserl Team tanıtılacak..
    -2 arkadaşımızda bununla görevlendırıldı.Bu broşur dernege , team uyesı ve çevresine tanitim amaci için bastirilacak.Fakat Broşur için kalabalik bir ekip toplamak şart,çünkü toplu fotograflarımızı koymayı düşünüyoruz.Ayrıca daha kalabalık bır toplanti ile diger faaliyetler hakkinda arkadaslarimizdan bilgi,destek alirsak.Bu faliyetleride brosurde tanitip, duzenleriz.


    Kayseri Team'I diger spor ve hobi dallariyle zenginlestirebiliriz.Sadece havali silah degil diger faaliyelerlede kendimizi gosterebiliriz.Kamp kurar,yuruyus yapariz.ileride belki sponsor bile bulabiliriz yeterki faaliyetlerimizle kendimizden soz ettirleim..


    3.Diger hobi dallari ile ilgilide Kayseri'de dagcilik ve kayak faaliyetleri duzenleyen HADAK(hacilar dagcilik ve kayak klubu)'la beraber yürüyüş ve kamp faaliyetlerine katilarak hemen işe başlayabılırız.


    4.Kayserı Team T-short veya kazak,sapka ve yelek yaptırılacak,flama ve bayrak yaptırılacak.


    5.Kaynak kullanımı ferdı olacak ve iş bölümü yapılacak.Gerekırse ılerde bazı yapılacak işler ıcın para toplanacak ve para hareketlerı herkesın bılgısı dahılınde seffaf olacak.Tabi dileyen maddi olarak katilmak zorunda degil.


    6.Kayseri Team de herkes PCP'lenecek.Kayseri'ye özgü bir formülle..


    -PCP gunu yapilacak ve uye sayisi 35'I aşınca 20~30tl adam başı ücretle kura usulüyle herkes PCP sahibi yapilacak.




    Arkadaşlar hersey mümkün Kayserı'de,yeterki birlik olalim,kalabalik olalim,yetkili mercilere sesimizi duyuralim.Bu buyuk sehirlerdede boyle,o yuzden oralarda imkan fazla fakat bunu bazilari fazla abartip Kayseri'ye aşağılamalarda bulunuyorlar.Halbuki buda arz-talep meselesi toplumun çogunlu ve istekleri ne yòndeyse alternatifler,faaliyetler,imkanlar,hatta sehir planlamasi bile o yonde gelişır.Bu bilimsel bir durum.Kayseri insani çalisir,çalistirir buna fikslenmistir,evde oturur(genelde).Kayseri'de bu yillarda faaliyet kültürü oluşuyor.Aslında hep var bu kültür ama çogunlugu ve yeterlı destegı bulamadıgından surunuyor.


    Ama artik eskisi gibi degil.Genclerin ve müteşebbislerin sayesinde,artik Kayseri'de bir çok faaliyet mevcut ve sayisi artacak.



    Arkadaşlar buluşmalara katılın ve katılacak arkadaşlar edının kı kalabalıklasalım ve o zaman bu soyledıklerımızı yapmakta ınanın maddı ,manevı hıcbır zorluk cekmeyız...



    "Mesele çoklaşmak, kimsenin dışında kalamayacağı kadar"




    Haydi...





    ..

    +100.000



    olur gelen herkesi davet edelim,yer meydan kafelerin birinde buluşabiliriz! mesela ?
    hemen bir yer belirleyip yayınlayalım ki biraz katılım olsun yoksa senle ben kalırız ...ki öyle olacak gibi... :D


    şu an (mimarsinan organize) kar,tipi götürüyor burada..biz atış matış yapamayız söyleyim akşam buluşmak bana daha mantıklı geldi...çay içer muhabbet ederiz..tabi hobi üzerine..

    mehmet dikkat ediyormusun,sadece senle ben konuşuyormuşuz gibi burda, iştirak zayıf,buluşmanın adını koyalım,olmadı meteroloji kesin yağmur diyor şansa bırakmayalım,silahsız bir tanışma buluşması yapalım yarın veya cumartesi akşam yeme,çay,kahve içilebilecek bir yerde buluşalım??


    ya hu Mehmet olmadı , sen ile ben buluşalım , ilk buluşmayı yaptık diye , olsun bitsin ya hu :):) :D

    mehmet sabahın köründe kursum var, pazar günü öğlene kadar.İçimizde öğlene kadar yatacak uykubazlarda %90 ihtimal mevcut olcağından ,eğer arkadaşlar uygun görürse öğleden sonra yapalım buluşmayı...2-3 saat bize yeter,ayrıca bu sabah erkenciydim sabahları hava çok soğuk oluyor,öğlene bir parça,şansımıza yağmur yağmazsa tabi..


    ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    Cok guzel Cukur yerler var Mimarsinan O.S.B. 'de,fakat dedigim gibi o gun hava durumuna gore bakmak lazim,yagmurluysa iptal eder gider bir yerlerde cay-kahve iceriz,tanisir,konusuruz,ayrica silah,hedeflik,yer minderi gibi malzemeler getirecek arkadslara yol cok kulfet olur,o yuzden bende doblo-jeep :) var,arkadaslari tramvay son duraktan ben toparlayayim,artik nere derseniz oraya gideriz,kalabalik olursak arkaya tabure atariz...

    mimarsinan organize atış için fena değil ,fakat tam bir yer saptayamadım,o gün gelince 1saat te yerleşiriz bir yere, bende vasıta var,daha uygun bir yer varsa bilen arkadaşlar söylesin,mimarsinan organize bölge yönetimden izin alacaktım vazgeçtim çünkü hemen hop kalkarlar,toplanıp atış yapacaz deyince yazılı dilekçe isterler vs.vs. bir sürü zorluk çıkarırlar,gerçek silah zannederler,burada boş arazi çok...


    fakat yinede tek fikirli olmayalım mutlaka diğer arkadaşlardan da tavsiye alalım,hep beraber oylayalım ihtimalleri...

    mustafa abi bir numara zaten..bu formu diğerlerine tercih ederim...satınalma rehberi-emeğe saygı konu başlığında mustafa abinin bir yazısı var oku mutlaka bende bir yazı döşedim oraya duramadım..

    mehmet eline sağlık,imza işini halletmişsin,harika olmuş..
    diğer forumdan bi türlü kullanıcı alamadım nasıl olacak? bir türlü çözemedim,sen oradanda katılımcı bu forma çekersin inşallah..