mno adlı kullanıcının mesajları

    Atıcının nişangah alışı, kendine göre dipcik, gez-arpacık, dürbün varsa sıfırlama ayarları ile tamamen kişiseleştirilmiş ayarlarla kaç metreye, hangi hedefe, tahribat mı grupman atışı mı için olduğu gibi faktörler sadece silahın gücü ile birleşir benim için geçerli şartlar bu dur 5.000tl yada 150tl.. 2gün önce işgören silahçılıktan antalyadaki şubesindeki arkadaşlarla konuşuyorduk yaptığım atıştan bahsediyordum kendisi bende yapabiliyorum galatian ile o hassasiyette atışlar dedi işte konuda bu ben 150tllik namlu kırmalı ile sen kaç binliralık pcp ile yapıyorsun aynı atışı daha h&n pellet kullanışı benim gamo ile atış yaptığımı katmıyorum.

    Bahsettiğim atışımın videosunu da ekliyim..

    Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Co2li tabancalar modifiye genellikle cekiç yayı dediğimiz tetiğe bastığınızda düşen horozun ağırlığı arttırabilir yada horuzu vurduran yayı güçlendirebilirsiniz en basit olarak yapılabilecek ve tabancaya zarar vermeyecek işlem budur.

    Zorakideki nişanı pcp haricinde bulmak zor havalı tufekler; teper, seslidir, ağırdır, uzundur, dikkat çekmeden taşımak için araç gerekir. siz zoraki tercih edin bunlari gerde bırakın.;) bir zoraki bir dipçik birde 45derecelik ray ve red dot iş tamamdır.

    20180321_000607 20180321_000549 20180321_000544

    Siz benim gençliğimin cahilliğimin kusuruma bakmayın lütfen. Tanımadığım bir insana yorum yazdığım için sizden çok özür dilerim. Biz bilemedik akıl başta değil yaştaymış. Forumda samimiyetin, bilginin ve tecrübenin değerli değil yaşın değerli olduğunu bilemedik kusurumuza bakmayın sayın manurhin

    BUNUN NEDENI ISTE SILINEN O KONULAR....

    Büyük harf kullanmana gerek yok küçük harf okuyabiliyorum,


    Benim paylaşımlarım hep modifiye üzerine foruma yazık ,yoksa dörtyüz mesaja altıyüz beğeni karakaşım için verilmedi .

    Silinen konular ile ilgili yazdığım yorum sizin düşüncenizle birebir örtüşmektedir. Keske bunu fark edebilseydiniz.

    Merak ettiğimden soruyorum ; Site yenilenmeden önce Üçbin in üzerinde puan Dört yüzden fazla mesaj Altıyüz den fazla beğenim vardı hemen hemen yarı yarıya düşmüş onu merak ettim çok da önemli değil cevap vermeseniz de olur.

    Büyük harf kullanmana gerek yok küçük harf okuyabiliyorum,


    Benim paylaşımlarım hep modifiye üzerine foruma yazık ,yoksa dörtyüz mesaja altıyüz beğeni karakaşım için verilmedi .

    size kendi sayfamdaki bilgilerle cevap vereyim

    MNO

    Mesaj 390 Resimler 88 Videolar 1 Beğeni 300Puan 4,108 Profil Tıklanma 1,401


    Hemen altinada sizinkiler paylaşayım Sayın manurhin

    Mesaj 293 Beğeni 398 Puan 1,919 Profil Tıklanma239


    Şimdi kaba tabirle sidik mi yarıştırıcaz?

    hayırlı olsun benimde onerim size buna benzer bir model olan Kwc Beretta M92 olacaktı sizde buna benzer bir urun seçmişsiniz tebrikler ;d; foto ekleyecektim ama galeride bir sorun var suan foto ekleyemiyorum. Blowbackli, full metal, tekli ve seri atış yapabilen yeni nesil emniyetten degil yandan ayarli mandalli bu havali tabanca ile 3 adet şarjör atis yapiyor 4.şarjörden 3 4 atis daha yapiyor sonra gaz bitiyor, mermiler bitince ust kizak geride kitleniyor, sarkorden tüp takılan model. Sizin sectiginiz urunde buna benzer bir model sizde ürününüz geldiğinde video ve fotograf paylasiminda bulunursaniz forumumuz icin daha yararli olur arzu ederseniz videonuzu kendi youtube sayfamda paylasabilirim. Güle güle kullanin.

    p226 niz icin ise şimdiden üzgünüm.. keşke arıza yapmasayda bende iade etmek zorunda kalmasaydım. Tup değiştirme sistemini her tabancada görmek isterim çok seri çok rahat 3saniyede tüpü değiştiriyorsunuz..


    Bu da benim videom.

    Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    bu konuda ikisininde sesi aynı tabancalarin sesini telefon mikrafonlari tam doğru çekemez videolar üzerinden tabanca sesi karari cok yuzeysel olur.

    Hepsi tamam bunlarin dışında mademki kararlariniz bu sekilde değişti o halde artik yeni bir önerim var...


    Ürünü ve hakkindaki bilgiyi aksam detaylıca vericem.

    Konuyu takip ettim ettim artık yorumu yapma zamanı geldi sanırım bastan aşağı sıralayayım..

    1-Gittigidiyor dan almak yerine aksuav gibi guvenilir av bayilerinden alışveriş yapmak sizin icin cok daha guvenli olacaktır.


    2-Co2 li havalı tabancalarda susturucu diye tabir ettiğimiz moderatörler sadece yankıyı toklaştırıyor ve ses azalmıyor yankının sesi daha tiz değil daha tok çıkıyor ancak o filmlerde gördüğünüz gibi bir şey değil bu susturucu da taksanız komşular sesi yine duyacak.. peki komsular ne sesi duyuyacak; 30cmlik bir cetvel alin elinize bir masanin uzerine cetvelle normal gucle vurun bir şlap lama sesi duyacaksiniz iste tabancanizdan da bu ses çıkacak.



    3-Styer M9-A1 e susturucu takmazsınız, susuturucu takilan model Steyr M9-A1 DUAL modelidir. İkisinin arasında normal olan modelin ust kapağı plastiktir ve ucunde susturucu takabilmek icin gerekli vida kanalı yoktur, dual ise nikel gibi bir metalden üretilmiştir mat metal rengi ve siyah renkle çift renkli olan modeldir dual in uç kısmında sustrucu icin gerekli vida kanali mevcuttur. Buradanda anlayacağınız gibi her havalı tabancanın namlu ucunda susuturucu icin gerekli vida kanali bulunmaz.

    Sizinle fotoğraflarımı paylaşayım..



    4-Zoraki yada crosman 2240 gibi modellere girmeyin hem sesi hemde çalışma prensibi sizi co2 nin seri atis hazzını kesinlikle veremez. Bu tabancalar 10-15mt ve üzeri için daha uygundur. Zorakinin sesde etkili moderatorleri vardir Wrangler Bora gibi ancak zorakideki handikap tekli atis sistemi olmasidir ev ortaminda koltuga yaşlanıyorsun koridorun sonundaki hedefe pat pat pat atiyorsun.


    5-Size önerim eğerki sadece evde atış yapıcam ve karton kağıt hedefleri vurucam diyorsanız... hem daha sessiz çalışan hem sizin için ev ortamında daha güvenli olacak olan GBB sistemli (bu urunlerde WE cok iyi bir markadır) örneğin Glock 17 yada 19 modelini tercih edebilirsiniz, bu tabancalar 6mm lik plastik bb atarlar ve 10metreye kadar gayet net vuruslar yaparlar. Bir buyuk dolum tüpü şarjör 35 kere doldurur yaklaşık olarak bu ne saglar co2 ye gore %50 daha az hava parası imkani verir. Ev ortamında atış yapmak için en ideali bunlardır. Ben yatarken odamın ışğını çoğu kez Glock19umla kapatıyordum :)


    6- havalı tabanca ile evde atış yapacaksan komşularının anlayışlı olabileceğine ya da onları rahatsız edebileceğini göze alman gerekiyor.


    7- ve bu yazdıklarım içerisinde en en önemli olan madde birçok havalı tabancanın nişangah ayarı yoktur sabit Gez ve arpacık tır Eğer ki nişan alıp attığınızda sağ üstünü vurmasını istemiyorsanız gezi ayarlı bir model tercih edin ancak bundan da bir keskin nişancı edası beklemeyin Çünkü bazı modellerin Gezileri ayarlanabilir oluyor ancak geze elinizde dokunduğunuzda kımıldaya biliyor.


    8-Yok ben illaki havalı tabanca alıcam gez arpacık sorun değil diyorsan.. Ekol markadan uzak durmalısın, Sig Sauer modellerinde 500atista tabancalar kendiliğinden arizalandı, benim gibi maymun istahli almaya doyamayan biri değilsen aldığın tek tabanca son tabancan olabilir ama bu biraz kulağa zor geliyor cunku bu hobi seni icine çekecektir :) Devam edelim Gamo kaliteli bende hic ariza yapmadı pt25-85-85socom-80-px107 modellerini kullandım ancak tetikler bazi modeller hariç bence cok sert kalıyor. GAMOda favorim PT80 (Tetik neden sert oluyor cunku tetige basarken bir yayi geriyorsunuz yay ne kadar sertse tetikde sert basılıyor, sert yayıda bir cekice bagli bu cekic sert yay sayesinde daha sert vurus yapiyor ve gaz odasindan gazin cikmasini sağlıyor) Genel olarak ASG markasından da memnun kaldım SteyrM9-A1, Steyr M9-A1 Dual (susturucu+lazer+taktikray), Cz75 P09 BlowbackPellet, Cz75 Blowback BB, bir iki model daha olacaktı suan aklıma gelmedi gelirse cevabı düzelt yaparım Asg de favorim Cz75 P09.. Gelelim Kwc markasına M11 Mini Uzi, Makarov PM44, 2,5inçRevolver, Kwc de favorim kesinlikle ve kesinlik "Fiyat/Performans ürünü olarak alınabilecek çok güçlü, en ucuz ve en iyisi Kwc Makarov PM44" dür. Son zamanlarda Kwc Beretta M92 modelindende vok memnunum. Bu temel ürünler kullanip memnun kaldıklarım aslına bakarsanız daha bir cok model yazabilirim ana konu benim kac tane tabanca kullandığım değil de size önerebileceğim aldığinız da hay ben senin fikrine demeyeceğiniz ürünleri sizinle paylaşmaktır. Bu önerileri değerlendirebilir yada sizin aklimda su var diyeceğiniz ürünlerle ilgilide bilgim varsa yardimci olamaya çalışırım.

    Merhabalar mno hocam. Şükür, yaramazlık yok. Küçükler büyüyor inşallah. Bu aralar yoğun biraz, çok fazla atışla ilgilenemiyorum. Ama bi organizasyon yapılırsa katılmayı isterim inşallah. Ben 80 km uzaktaki Bucak'dan gelmeyi göze alıyorum, yeter ki Antalyada ki hobidaşlarım güzel bi buluşma organize ederse sevinirim.

    Allah iyilik sağlık versin Ramazan kardeşim. Ben nisanin 20sine kadar yoğunum bu tarihten sonraki organizasyonlara katılım gösterebilirim.

    Beni 2008den bugüne bu foruma bağlayan ne rütbe, ne üyelik statüsü, ne nam ne de başka bir statü, tanım, işaret yada sembol olmadı. Bu forumun diğer forumlardan en en büyük farkı üyelerinin havalı silahlarla ilgili sadece milyarlık harcamalar yapması olması olmadı, "alalım hepimiz turnuva tüfeği atalım tamam hobinin sonuna geldik" olmadı buradaki konular abi 150tlye ikinci el bir tüfek aldım bunu nasıl ft ye sokacak bir tüfek yaparız dedik, abi namludan çıkan sesi nasil azaltırız dedik ve moderatörler geliştirildi, dürbüne nasıl kamera bağlarız dedik ev yapımı yaptık ekledik, destekli atış için gereken malzeme lazım dedik atış sehpasını da atış yastığını da yaptık, bu forumdaki üyeler arasında yürüyen britanicalar, 10xmeydan larousse lar var(dı) arkadaşlar, biz bu foruma buraya yazmak için ayırdığımız zamanla mutlu olduk, bilgilerimizden başkaları da faydalanınca kendimizle gurur duyduk gönder 100tl ye sana da yapıyım demedi abilerimiz, birbirimizin yüzünü bile görmediğimiz insanlar için birbirimize yardımcı olmak bilgimizi paylaşmak için her firsatı değerlendirdik. Bu siteyi site yapan emektar üyeleri ve bu emeklerden doğan yüzbinlerce hiç bir forumda bulamayacağınız kadar konulardan oluşmaktadır. 1günde siteye kaç kere online olduğu verisi profilde yayinlanabiliyorsa benim profilimde günde 30 kereden az online oldu ibaresi göremezsiniz.

    Forum ilanları üzerinden açılan ilanların, satışı gerçekleştiğinde satılan kişinin bilgileri ilana eklenerek konu kapatılsın ve aramalarda bu ürünü kim almış diye ulaşabiliriz. Mümkünse seri numarası bölümü olması..