enverforever adlı kullanıcının mesajları

    Alabileceğiniz en kaliteli,sağlam ve prestijli vagonludur V70. Motoru iyi bakılmışsa 2 milyon km yapar ki, 250.000 km olması ürkütmesin bu arabalar motor bakımından da en az çeliği kadar sağlamdır. Ben uzun süre kullandım. Adana Mersin arası Buzdolabi, çamaşır makinası bile götürdüm yazlığa. Ava gittim,araziye çıktım otobanda zaten süratte hiçbir sıkıntısı yoktu. Vagonlu araba sonuçta bu sebeple amaca göre karar verin derim. Benim gibi her işte koşturayım yıkayıp piyasa bile yaparım derseniz tavsiye ederim. Neden sattığıma gelince biraz küçük arabaya bineyim dedim ama yine olmadı şuan Nissan Primera Traveller (Vagon) var. Babam kullanıyor 1998 model olmasına rağmen 135.000 km'de, cam gibi kıyamıyorum satmaya satsam alacağım araba tekrar V70 olacak.

    Hüseyin abi söylemişti ama bu kadar kusursuz olacağını düşünmemiştim. Hakikaten çok profesyonel bir çalışma olmuş iyi günlerde kullanmanızı dilerim.

    Merhabalar,
    Aşağıdaki videolar belki fikir verebilir. Ben de Sumatra 500 uzun namlu 6,35 cal kullanıyorum. Uzun mesafe ustası olan bu tüfek kesinlikle rüzgardan etkilenmiyor grupman tüfeği değil ama hakikaten tatmin eder. Bununla Birlikte 300-400 mt civarında atış yapmak hakikaten çok zor, çok çalışma istiyor. Ben hala 6 bulletten 1-2 tane isabet ettirirsem seviniyorum.
    Yaptığı tahribat ta keyif veriyor ayrıca çok ta pahalı denemez.


    http://www.airguntube.com/video/extra_long_range_402_metre_airgun_shooting_sumatra_500_22_caliber
    http://www.airguntube.com/video/402_meters_long_range_air_rifle_SUMATRA_500_SHOOTING

    6,35 öneririm. Carbine kısa model. Bende Sumatra 500 6,35 var çok memnunum. Tahribat,güç estetik neyse aradığınız hepsi var. Yalnız Airarms, Daystate vb. markalar gibi grupman beklememek lazım.

    Grupman düşünmüyorsanız, güç konusunda 6,35 'i tek geçerim. Kullanışı çok zevkli bir tüfek ben de aynısını kullanıyorum ve bir ikinci tüfek de alsam bunu satmayı düşünmüyorum şimdilik. Bence bu hobiye gönül vermişseniz ilk,ikinci veya üçüncü bir tüfek olarak ve maddi güç olarak çok yormayacaksa herkesin evinde mutlaka olması gereken tüfektir, bilgilerinize..

    Merhabalar,



    Adana ve Mersin'de sanırım çok aktif buluşmalar olmuyor (ya da haberimiz olmuyor).Bence bizler de buluşarak güzel aktiviteler düzenleyebiliriz.


    9 Aralık Pazar günü buluşmayı öneriyorum müsait olan arkadaşlar lütfen bana msj atsın. Buluşma yerini ve zamanını detaylandırabiliriz.
    Şehirler arası ulaşımı 4 kişiye kadar ben karşılayabilirim..


    Şimdiden ilginize teşekkür ederim..

    Merhabalar,


    Eğlencelik kelimesini en çok ben kullandım sanırım ama amacım ne hadsizlik etmek ne de yanlış anlaşılmak değildi. Benim tüfeğim Sumatra 500 6,35 ve ben kullanırken inanılmaz eğleniyorum ve kullanmaktan çok mutluyum zaten bu hobiyi seçmemin amacı bana iyi hissettirip güzel vakit geçirmesi, iş stresinden bir an da olsa beni uzaklaştırması ki her atışa gittiğimde doğru bir seçim yaptığımı hissediyorum.
    Tüfeğe gelince ben eğlencelik kelimesini tüfeği küçümsemek için kullanmadım, Tüfeğin şarjörünü doldurmak, reload yaparken bile alttaki kırma kolunu kullanmak, atış sesi, bence atış yaptığım diğer tüfeklerden çok daha keyifli. Bu benim fikrim ama Estetik açıdan en çok hoşuma giden tüfek. Bununla beraber 75m den 100m den deospray ya da 500ml su şişesini vurunca acayip eğleniyorum, keyif alıyorum. Bugün sorsanız bir AA 510 alacaksam bunu tüfeğimi satarak değil tüfeğimi elimde tutarak yapar ikisini de kullanırım.
    Tekrar söyleyeyim ben grupman konusunda başarılı bir atıcı değilim şimdilik işin eğlence ve keyif boyutundayım bir çok forumdaş kadar da bilgiye sahip değilim ama umarım ilerde bir gün olur.


    Yazdığım yorumlarda hadsizlik ettiğimi düşünmüyorum ama yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın iyi eğlenceler..