6136 adlı kullanıcının mesajları

    En uzak mesafem bu olduğundan mecburiyetten bu mesafede denedim. Atışlar JSB 8.44 le yapıldı ve tüfekte regulatör mevcut. Videodaki atışlar ilk denememdi, atış yapmaya devam ettim fakat aynı gruplar çıkınca video boşuna uzun olmasın diye kestim. Gücü kısık vaziyette ve şu an 8.44 ü 800-805 fps civarında atıyor. Biraz daha arttırmam lazım sanırım zira daha önce ki denememde pelletler deliği bile büyütmüyorlardı.


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.


    [Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/eolAEQ.jpg]

    Ben teşekkür ederim bende bir Zoraki sahibi olmak istiyorum co2 tabanca ile bu işe başladım fakat araştırdıkça Zoraki Hp-01 ultra 4.5 tam benlik olduğunu anladım.Abimin kullanmadığı yaylısı ve kendi silahımı satarsam alma niyetindeyim size bir kaç sorum olacak ultranın ucundaki aparat sökülebilir halde mi? Atışları tatmin edici mi ve de dolum kurulum konusunda bir dezavantajı var mı sizce?

    Ultranın ucunda bir aparat yok. Ultra sadece daha uzun namluya sahip. Dolum konusunda herhangi bir dezavantajı yok ve atışlar kısa mesafelerde tatmin edici.

    Arkadaşların dediği gibi havalı tüfeği savunma silahı olarak kullamak risklidir. Benim şimdiye kadar gördüğüm savunma silahı olarak kullanmaya müsait tüfek 9mm evanix gtk290 dır.

    Ölçmedim contayı, ben çekici ve çekicin girdiği yeri söküp nalbura gidip deneyerek almıştım. Ben kapalı alanda çok atış yaptığımdan çekiç sesi beni rahatsız ediyor, sizi rahatsız etmiyorsa hiç uğraşmayın eskisi gibi bir vida uydurun gitsin.

    O vidanın görevi çekici durdurmak. Çekiç ona çarpa çarpa sonunda kırmış. Aynı boyutta vida alıp takarsınız.


    Ben söktüm o vidayı, çekicin önüne kaucuk conta ekledim aynı hizada durduracak şekilde, çekiç sesi sıfırlandı.


    not: wrangler yazmış ben yazana kadar :)

    12 metre grupman başlığı altındaki konuda resim var, eski bir hatsan..

    doğru söylüyorsun.. kimbilir fark ne kadar açılır. Yanına bile yanaşılmaz belki.
    Ama bazen hepsi yere toplanıyor..


    Dediğim gibi daha düzgün bir tüfek ile daha çok deneme yapmak, daha sağlıklı bir karar verebilmek adına, markaya haksızlık yapmamak adına :)


    Şu açıdan söyledim, grupmanlar dağınık. JSB daha isabetli tüfeklerde uzak ara fark yapacaktır.

    Her yerde dedikodular dolasiyor...basit yapilabilicek hicbirseyi yapmiyorlar.bi ceket yapilsa Tolga abinin dedigi gibi ve s kundaga yuksekligi ayarlanabilir yanaklik yapilacagina bullpup kundak yapilsa... Ah hatsan ah :)

    Gerçi defalarca yazdık ama o kadar kolay ki bu tüfeği yabancı tüfeklere rakip yapmaları. En azından burayı okuyan bir Hatsan yetkilisi varsa bir zahmet şu çekici ve çekici tutan tetik parçasını düzeltsinler. Kurma kolunun katırt kuturt etmesinin sebebi çekicin ve çekici tutan parçanın şekli. Çekiç o parçaya gelirken o parçadan rahat şekilde kurtulması gerekiyor.


    Rahat kurtulamayınca airarms gibi kurulmuyor. Parçanın şeklini değişseler kurduğumuzu bile zor hissedeceğiz.

    ;şrofls;. ;şrofls;. Ucuna moderatör takıp quiet energy diye yeni isim takmışlar... Sanırsın havayla değil güneş enerjisiyle çalışıyor ;şrofls;.


    İyi güzel ellerine sağlık da tüfekten çıkartılabilen bir aksesuarı tüfekle verip yeni model diye satmak ne ki?

    Yani :) Madem bunu yapmışlar bari namlu ceketi yapsalardı :)