Cemal Bozan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
900 küsürlük chorono ölcümün dizellemeden dolayı olabilr.
-
tüfeğinizin tüp oring lerini değiştirdiniz mi?
-
x20 sup diyorum 4.5mm olanını tercih etmenizi öneririm
-
cfx var elimde 8.4 aa ve jsb 10.34 leriyle çok iyi verim alıyorum.
-
15.05 te stoklarına girecekmiş pyramdair in.
inşalah güzel bişeyler gelirde regülator derdinden bizi kurtarır -
-
Allah Cemal kardeşimden razı olsun sayesinde sorunu 15 dakikada hallettik.. Üstelik gecenin bu saatinde saolsun kamera açıp o tarif etti ben yapmaya çalıştım.. Sonunda da yaptık çok şükür.. Allah cemal kardeşimden razı olsun servis vs. ile uğraştırmadı çok şükür. beni huzurlarınızda tekrar teşekkür ediyorum :):) ama Cemal kardeşim şimdi ortalığı toparlarken ufak bi parça buldumm büyük ihtimal yayın başlangıç kısmı :):) ama şu an cayır cayır atış yapıyor.. Tekrar çok saol

ne demek kardesim her zaman ne olursa olsun bildigim kadarıyla yardım ederim
yayın kırılmıs parçasıdır o sorun olmaz.
-
bekliyorum dostum haberini finaller başlayana kadar boşum. 21 günüm var yani

-
Ereğli de burada :))
-
hocam allah razı olsun valla ben pek sökme takma işinden anlamam ondan kurcalamadım sadece kundağı çıkardım tetikle oynamadım hiç yayda tek parça halinde salladığımda falan herhangi bir tık sesi bile yok.. sadece kuruyorum sonuna kadar o takılması gereken yere takılmıyor kurulmuyor yani.. bakalım ben yarın nöbetçiyim ertesi gün çıktığımda ulaşamazsam tüfeği sana yollarım ustam

tmm kardeşim gönder sen bakarım sıkıntısı neyse hallederim. eğer ki tüfekte parça sorunu varsa
servisten istedigim parçaların gelme süresine bakar halletmem -
Senin halledeceğine şüphem yok da tutar servis gönder tüfeği der iki türlü iş olur size.
servisle daha önceden de konustum. benim de şuan piston contasına ihtiyacım var arkadasın silahındaki sorunda yayda yada tetik tertibatında ise yedek parça isterim. ben hafta sonu isteyeceğim. elbet yardımcı olurlar.
-
parça değişimi gerekirse napacaksınız?
Arkadaş yayda sıkıntının olmadıgını söylemişti.
eğer yayda yada parçada sıkntı varsa garanti servisinden parça isteriz garantiden daha hızlı hallederim -
abey kalibre seçimin 4.5mm mi?
-
eyvallah ustam yarın resm tatil bende nöbetçiyim zaten.. ertesi gün de arıcam servisi eğer çıkmazlarsa tüfeği size göndereceğim.. teşekkürler şimdiden

gönder dostum gönder. x20nin her yerini söktüm baktım yapısı çok basit
-
hocam ben bugün aradım aradım hala da arıorum lakin açan yok o bölümde.. Benim de seninle kesinlikle aynı sorun tetik kurulmuyor fakat tüfeğimin yayında bir sıkıntı olduğunu zannetmiyorum kundağı çıkarttım yay hala tek parça tek sorun tetik kurulmuyor.. Tetik ayarlarıyla da oynamadım ustam
eğer servisten yana sıkıntınız olursa yollayın silahı bana yapar gönderirim.
-
eline sağlık kardes çok güzel atışlar.
sen bir moderatör edin bence
-
stoegerin servisinde ben sıkıntı göremedim adamları aradım saolsunlar o gün yayı kargolayıp gönderdiler.
bir kargo parasını ödedim iş halloldu. -
dostum geçen hafta başıma geldi söktüm içini baktım yayı kırılmış ve spinler birbirine geçip tetiğin kurma mandalını tıkamıştı.
geçmiş olsun yani yayın kırılmış.