ben anlamıyorum 100m den nasıl böyle bir grup çıkar.
Öğrenmemi, görmem gereken çok şey var. Elinize sağlık abi.
çok begendim.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
ben anlamıyorum 100m den nasıl böyle bir grup çıkar.
Öğrenmemi, görmem gereken çok şey var. Elinize sağlık abi.
çok begendim.
yaylılara zararı var sadece pcp de rahatca kullanabilrsiniz.
En üste ki ve ortada ki aynı marka ve model mi? Saygılar
ağabey eğer bana sorduysanız evet aynı. x20 .177
![]()
tarık abi bu tarafa gelmiyor musun ??
doğru söylüyorsunuz ama faturasına gerek olabilir diye düşünüyorum kafam burada karışık çünkü seri numarasına filan bakarlar diye düşünüyorum yanılıyor olabilirim de bu konuda yardımcı olabilecek var mı?
şöyle bir durum var. torun marka silahı sadece o fabrika üretiyor ve herşeyiyle üstlenecek fatura sormayacak yine onlardır.
hatsana defalarca faturasız gönderdim. 1 aylık silahı ble faturasız gönderdim yapıldı geldi.
namluya yada ana gövdeye işlenmiş seri numaraları var bunların kime satılmıs ne zaman üretilmiş hepsi görünür sorun olmaz.
içiniz rahat etmiyorsa faturasını da içine ilave edin sorun cıkmayacaktır.
şikayetini bir kagıda yaz ve paketle gönder.
garantisi bittiyse faturasına gerek yok.
Metehan pek bir yakışıklı olmuş yahu :)( Maşallah diyelim
arkadaşlar herkeze tşk ederim. mesaj attım adama seni savcılıga verecem dekont falan herşey elimde var diye. sora telefon actı kusura bakma falan filan kargo şirketini arayıp düzeltmiş. işallah bundan sora sorun çıkmaz ilgilenen herkeze tşk ederim.
gözünüz aydın insallah bir daha olmaz.
dikkatli olalım bizde
derler ya para için kanını satacak adamlar var, onlardan birisine denk gelmişsiniz cok üzüldüm.
bizim forumumzdan böyle bir sorun cıkmaz insallah.
tbrker ağabey pelletler match ama parka olarak nedir?
pcp için ideal böyle pelletler. yaylı için cok ağır gelir
kaç metre mesela
at44 le atılmıstı.40 m den sonra saçmalıyor diyordu
kullanmadım ama kulanan bir kaç arkadastan duydum. uzun mesafe için kötü dediler.
o pelletle o grup mükemmel
cok güzelmiş. başarılar