baretta m92fs lazer uygulamam umarım begenırsınız

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • arkadaşlar tabancam lazer ve durbun takmaya musaıt olmadığı için böyle bir yöntemle hep istediğim lazerlı tabancama kavusmus oldum sımdı atıslar daha zevklı hale geldı.ve daha hassas vurus ımkanı saglıyor.kullandığım malzemede ayar yapma ımkanı mevcut ve cok ucuz



    [Resim Engellendi: http://i43.tinypic.com/if4nz7.jpg]

  • eline saglık mustafa becerı ısteyen seyle bunlar guzel olmus

    airarms s410 FP raptor mp8 reticle 6-24x50
    green laser 300 lumen flashlight


    B RH +

  • Elinize sağlık, güle güle kullanın. Yalnız uğraşıp fotoğrafa yazı falan eklemişsiniz, uğraşınız yanlış yere olmasın diye ufak bir hatırlatmada bulunmak istiyorum: İngilizce'de büyük harf "i" yoktur. Türkçe'de kullandığımız ı ve i harfi yerine İngilizce'de kullanılan ve "ay" olarak okunan harf büyük halde "I", küçük halde "i" olarak yazılır.


    Silahınız gerçekten çok güzel görünüyor. 92FS'leri oldum olası sevmişimdir.

    Air Arms S400 MPR-FT .177/ Hawke Optics Sidewinder 30 Tactical 8.5-25x42
    Air Arms S410-SL Xtra FAC .22 / BSA Deerhunter 8-32x44 SWF
    Webley Raider 10 .22


    A Rh + fakat benden başkasına yaramıyor. =/

  • elinize saglık. guzel olmuş.


    bu model tabancalarda kullanılan lazerler gayet kullanışlı oluyor. buna benzer bir uygulamayı ben de yapmıştım. kullanışlı bir model f92 harika duruyor.


    saygılar.

  • elinize saglık. guzel olmuş.


    bu model tabancalarda kullanılan lazerler gayet kullanışlı oluyor. buna benzer bir uygulamayı ben de yapmıştım. kullanışlı bir model f92 harika duruyor.


    saygılar.

    teşekkür ederim.tam silahımı bu lazer sayesinde sevmiştimki silah tutukluk yaptı anlamadım.namludan palet çıkmaz oldu.gücü zayıfladı bian.aldığım yere götürdüm tüpü tam delmemiştir gibi şeyler söylediler ama yinede gösterelim diye aldılar silahı.bikere daha yapmıştı önemsememiştim.hiç başınıza geldimi co2 tabancalarda böyle şeyler.oluyormu.ben tetiği kurmadan kullanıyoum.yoksa ondanmı kurunca atıyor kurmayıncada atıyor ama aldığımdan buyana ıkıkez oldu bu olay.

  • doğrudur. bu tip bozukluk ve tutukluklar olabilir. tupün tam sıkışmaması binde bir sorun olur bence. silahın horozu kuruluyken yani single atış durumunda iken atış tam olabilir. söyle ki horoz valve tam vurunca gaz salınımı son derece yuksek olur.


    bazen bu f92 tabancalarda doble atış denilen horozu kurmadan yapılan seri atışlarda sanki horozun iğneye vurduğu nokta ile arasında milimlik boşluk olabiliyor. bunun sebebi de horozu kuran yayın gevşemesi ya da zamanla meydana gelen horoz üzerindeki küçük gedikten kaynaklanabiliyor.


    silahınız bu tür sorunları tekrarlar ise servise gitmesi uygun olur.


    arasıra yapıyor ise son olarak bakılması gereken yer emniyet mandalının tam olarak açık olmasına dikkat etmeniz gerekir. bu modellerde emniyet mandalını çevirdiğinizde valf iğnesi kendi ekseninde doner ve horoz gene vurur ama iğneye değil alt tarafına vurur.buna da dikkat etmek gerekir.


    eğlenceli bir modeldir f92.


    şimdiye kadar 2 kez f92 , 4 kez cp99 , 2 kez cp99 sport , 1 kez cp88 , 4 kez daisy 617x , 1 kez daisy 008 , colt compact , vb. birçok model kullandım aldım ve sattım. bütün bu modeller içinde içime ençok sinen f92 - cp88 - colt ve s&w oldular.


    iyi atışlar.

  • uğur bey aynen anlattığınız gibi gayet doğru söylemişiniz bendeki sorunda emniyet tam açık tetik cok gec kavrıyor ve sallantı var o normalmidir bilmiyorum ama .duble atıs yaptığımda gazı ıletemiyor hatta bazen valfe dokunamadıgını bıle görüyorum.valfın altında metal gri renklı bırseye carpıp hızını keser gibi oluyor.ama emniyet acik.silahımı cok seviyorum ama bu sorun baya moralımı bozdu cunku daha once bayıye goturdum aksam tutukluk yapmıstı hatta palet namluda kalmıstı.bayıde adamlar bakınca calıstı.yalancı konumuna düştük sankı.ondan sonra epeyce silahı kullanmadım havalar düzelınce yeni kullanmaya basladım ve bidaha yapınca işin acıkcası insan soğuyor.3 tüp taktım ardından sonuç alamadım.bozuk halde sabah bayıye goturmek ıcın yanıma aldım.işyerinde bidaha bakım dedim yine çalıştı.benim silahın arızası kronık sanıyorum.bunu nasıl çözümleyebilirim bu konuda benim sıkıntımı gayet güzel acıklamalı dile getirmişiniz.bayi tüpü delmemiştir diyor her seferinde ama benim silahımın horozu valfe vurmuyr.tetiği kurduğum vakıt calısıyor.söktüğüm tüpleride götürdüm görsünler diye nasıl delindiğini.sarjörü dolduruyorum tetiğe bastığım an sarjörden hafif çıkıyor namluya bile ulaşmıyor bazende palet namludan tüükürür gibi çıkıyor 4 metre sonra yere düşüyor

  • sanırım sizin sorununuzun çözümü garantisi varsa servise yollamaktır. eğer garantisi yok ise forum uzman kişilerden yardım almak olabilir. syn mustafa serdar bey size yol gosterebilir. saygılar.

  • merhaba bu silahın markası nedir ? ve nereden bulabilirim ? Teşekkürler

  • tüpü takmadan önce ucuna yağ sürüyorsanız bir daha düşünün derim

    bsa side wheel focus 8x32-44
    özel yapım 36 ga tek kırma
    whalter falcon hunter edition(tasko3x9)
    crosman 2240
    daisy powerline 5170(red laser)
    ekol s 66 saten
    delta bolt action 36 ga
    safir t 14 yeni versiyon

  • çok güzel olmuş güle güle kullanın.

    hatsan mod 99 22 cal -
    hatsan at44 s 10 22 cal -

    hatsan mod 135 vorteks 22 cal-

    hatsan nova compackt 22 cal

    hatsan bt 65 elite 22 cal

    gamo stutzen 17,7 cal

    ersus ers 17 - 36 cal

    ata arms neo 12 cal

    canik 55 shark fc 9 mm

    zoraki ultra 4,5 mm -

  • Resimlere bakmak zevklidir ama birazda yazılanları okumak anlamak için caba sarf etmek gerekir,konu başlığını inceleyiniz... g;$i

    airgun değil mi bu tabanca ? Beratta m9 modeli arıyorum (airgun) sadece model yazıyor marka göremedim konuda o yüzden sordum


    Ekleme: Herhalde umarex markası Nereden bulabiliriz acaba bu modeli Türkiye'de ?

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen omeruby ().

  • silah güzel çalışma güzl olunca ortaya bir şaheser çıkmış.elinize sağlık güle güle kullanın.