at44 tüpünde şişlik.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Herkese merhaba.




    Forumdan 2. el olarak aldığım AT44 tüfeğin tüpünü tüfekten söktüğümde orta kısımında hafif bir şişlik farkettim. Bütün tüplerde böyle bir bombe varmı, yoksa basınçtan dolayı bu tüp deforme mi olmuş? Akşama resimlerinide koyacağım. Bu arada tüpün basıncını sıfırladım kenara koydum, cevaplarınızı bekliyorum.

  • mg nıck lı arkadasımızında aynısı olmustu o suan o tupu kullanmıyor.tehlıkelımıdır ne durumdadır onun hakkında bısey dıyemeyecegım.ama mantıgımca hava tahlıye olabılecegı en zayıf noktayı bulmus ve sıkıstıgı yerden cıkabılmek ıcın sabırsızlanıyor gıbıme gelıyor.esnemeden dolayı mutlaka metalde bır zayıflama ıncelme deformasyon meydana gelır

  • Kesinlikle tehlikeli bir durumdur. Garantisi olamsa dahi yetkilileri ile görüşüp fabrikasına gönderin. Muhakkak değiştirirler.


    HW-100 T FSB 5,5 mm+IJK 6-24x50 FT
    Hatsan Airmax 5,5 mm+Optima_3*9-32
    Raider Single-5,5
    AA-S410+Nikko 8-32x60 MD
    Zoraki- Hp-01 5,5 mm ULTRA+ADCO Red Dot-1,5 MOA
    Hatsan-AT44+BSA 8-32x44 MD
    Walther CP88 - 6" Competition

  • hatsan ın tüplerinde vardı zaten,bu namlu tutucunun o aralarında,hafif çıkıntılı gibi,elinizi sürdüğünüzde farkına varabiliyorsunuz, ama siz yinede dikkatli olun,görmeden birşey diyemeyiz,2 at44 geçti elimden 2 sinin tüpleride öyleydi,formda konusu geçmişti

  • Dikkatli olmakta fayda var, güvenlik herşeyden önce gelir.Sözkonusu da tüp olunca dikkatli olmak lazım.

    Tekli AT-44 6.35mm kundağı omuzlu OBÜS ;lol;
    A Rh(-)