Benjamin® 392

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • 2010 kataloğundaki tüfeklerden biri,ben çok sevdim.
    Böyle bir tüfeği kaynağından getirtmek çok mu zor arkadaşlar?Yani bir alışveriş sitesinden alınıp kargo ile bize ulaşması yolunda ne türlü engellerle karşılaşabiliriz?Ya da şimdilik hayal mi edeceğiz?
    [Resim Engellendi: http://s3.directupload.net/images/100515/temp/gdmzgkwj.jpg]
    Özellikleri :
    Model Number 392
    Power Source Pump
    Caliber .22 (5.5 mm)
    Velocity up to 685 fps (208.9 m/s)
    Weight (oz) 5.5 lbs
    Length (in) 36.25in
    Barrel Material Rifled
    Front Sight Fixed
    Rear Sight Adjustable for windage and elevation
    Safety Cross Bolt

    WEBLEY PATRİOT 1.NESİL .22 (5.5mm)
    CROSSMAN 2100 .177 ( Hava kaçaksız,tam güçte)
    3*9*40 Gamo

    • Official Post

    Bende aynısı var, hoş bir silah.


    İnternetten satın alırsın, şansına ya takılır alamazsın, ya takılmaz evine kadar gelir, mesele buna ayırdığın bütçeyi kumar oynayabilmende.

  • Mustafa bey,böyle parça parça getirmek nasıl olur bilmiyorum havalı silahların ithalat prosedürlerine hakim olan sizsiniz ama gönül ister ki yatagun'da çok geniş bir katalog olsun firma sınırlaması olmaksızın,makul fiyatlarla ulaşalım istediğimiz ürünlere,kumar da oynamayalım :)

  • ;d;;d;;d;

    WEBLEY PATRİOT 1.NESİL .22 (5.5mm)
    CROSSMAN 2100 .177 ( Hava kaçaksız,tam güçte)
    3*9*40 Gamo

    • Official Post

    Mustafa bey,böyle parça parça getirmek nasıl olur bilmiyorum havalı silahların ithalat prosedürlerine hakim olan sizsiniz ama gönül ister ki yatagun'da çok geniş bir katalog olsun firma sınırlaması olmaksızın,makul fiyatlarla ulaşalım istediğimiz ürünlere,kumar da oynamayalım :)


    Sevgili arkadaşım iyi dileklerin için teşekkür ederim ama ticaretinde bir takım etik kuralları var, Crosman - Benjamin Türkiye distribütörü Meydan Avdır, bizim ithal etmemiz olmaz olamaz, ama kendilerine bu ürünleride ithal etmelerini tavsiye ederiz, getirir getirmezler - getirirler makul fiyattan yada çok pahalı satarlar bilemem.


    Biz Katresu A.Ş. olarak küresel krize rağmen, ciddi maddi kayıplarımız olmasına rağmen küçülerek kriz dönemini atlatmaya çalışıyoruz, küçülürken de yeni ürünleri bünyeye sokarak ürün çeşitliliğini artırmaya çalışıyoruz.

  • Mustafa bey söylediklerinizde haklısınız,şu piyasa şartlarında iyi düşüncelere sahip olmak erdemdir,ama benim düşündüğüm yazılı sözleşmeleri ya da kişilerin şirketlerin haklarını el altından gasp etmek değildi,şu an benim bir siparişim var yurtdışından beklediğim ve sağolsunlar hevesimi kırmayıp yardımcı oldular,ama gördüğüm kadarıyla 'airgunturk' bu konuda donanımlı kitleleri barındıran bir çatı vazifesi görüyor,biz minnet rica bir ürün getirtene kadar siz Türkiye'de ki tüm ithalatçıları ve bu ithalatçılar dışında dünyadaki diğer üreticileri koordine edebilir,stok derdi olmadan ve haliylen ticari riski de neredeyse sıfıra indirerek bizi bu ürünlere kavuşturabilirsiniz,kaybeden de olmaz,bu arada bunları söylediğim için mazur görün beni,siz muhakkak ki 50 katını düşündünüz,uyguladınız,bu işler öyle konuşmakla istemekle olmaz tabi,kolay olmadığını kestirebiliyoruz az çok,sadece gönlümüzden geçiyor bunlar :)

  • mustafa abi duymasın çünkü utancımdan kendisine söyleyemedim.


    pcp tüfek alacaktım, ama pompası stoklarında yoktu. ben de uygun fiyatla bulduğum bir yurtdışı internet sitesine sipariş verdim. ürün gümrükte takıldı. kurtarmak için pompadan daha fazla para istedi ups. bakalım becerebilirsek geri gönderip iade alacağız belli bir maliyetle, ama hiç ümidim yok. olmadı gümrüğe bağışlıyoruz, bir görevli hop oğluna hediye ediveriyor sanırım bisikletine hava bassın diye ...


    siz siz olun paranız kıymetliyse bu riske girmeyin, ama kumarı seviyorsanız denemenizde fayda var 2-3 gün geldi gelmedi takıldı takılmadı diye bayağı bir tik yapıyorsunuz ...

    • Official Post

    siz muhakkak ki 50 katını düşündünüz,uyguladınız,bu işler öyle konuşmakla istemekle olmaz tabi,kolay olmadığını kestirebiliyoruz az çok,sadece gönlümüzden geçiyor bunlar


    Aynen öyle, zamanında ithalatçıların kapılarını ve kulaklarını çok aşındırdık "-şunuda getirin bunuda getirin, çok gittik geldik yanlarına ve hepside boşa çıktı ve sonunda kendimizi bu işin ticari tarafında bulduk. Yani sizinde belittiğiniz gibi bu ve buna benzer çok çalışmalar yapıldı.

  • Size çok geçmiş olsun,binbir emekle kazanılan paraların böyle heba olması üzücü,ben ithalatçı firmaya getirtiyorum,yurtdışından bu nitelikte bir ürünü direkt almak bana güvenilir gelmiyor,işte bizim söylemek istediğimiz de bu üstüne bastığınız konu,yatagun kataloglarından seçsek ve içimiz rahat beklemeye çekilsek daha iyi olurdu,aynen dediğiniz gibi pompalarda bir memurun evinde eziyete maruz kalmazdı

  • Zamanında yaptığınız çalışmaların karşılığını hem siz hem de bu camia alıyor Mustafa bey,umarım bu konuşulanlarda gün gelir sıradan işleyişlere döner,muvaffak olursunuz inşallah,paylaşımlarınız için de teşekkür ederim en azından bizi cevapsız bırakmadınız

    • Official Post

    Rica ederim, vakit bulabildikçe forumda yazıyorum, ama genel konularda hobidaşların paylaşımları çok daha değerli.