pcp tüfek- azot tüpü

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • herkese iyi günler
    pcp tüfek almayi dusunuorm yalniz dolum isinin tam bir sikinti oldugunu anladim daha almadan:/ pompalar pahali geldi ayrica fazla zahmetli gibi. bi kac arkadasimiz forumda dolumun azot tüpü ile olabilecegini soylemis ancak dusundugum model bir dominator ve 300 bar yaziyor hep açıklamalrinda. azot tüpünün standart basinci ise 225 bar. fiyat olarak pompadan daha ucuza getirebilecegim baglanti kablosuyla beraber. ancak 225 bar yeter mi, 300 barlik azot tüpleri war mi ya da direk scuba tüpü mü almaliyim. üstadlar yardim:)



    1 soru daha şimdi aklima geldi doldurmak icin tüp mü önerirsiz yoksa pompa mi. kullanmadigim icin hangisi daha avantajli olur dusunemiyorum bile

  • Tüp büyük kolaylık ve rahatlık. 225 bar küçük tüp hacmi olan FX T12 için bile yetersiz kalır. En az 250 barlık tüp öneririm.

  • 300 bar basıncı olan tüpler sadece scuba(dalış) tüplerimidir peki daha yuksek basincli azot tupleri yok mu? scuba tüpleri anladigim kadariyla yuksek basinc olmasinin yaninda spor icinde kullanildigi icin son derece pahali normal azot tüplerinden bu konuda bilgisi olan war mi

  • Dolum işini bende gözümde çok büyütmüştüm. Scuba çok büyük imkan. 30-40 tl verip tüpü doldurtup T12yide bu tüple 30-40 defa doldurmak demek her dolum 1 tl demek. İşin Pompa tarafı da şu. Silah 200 barda dolu iken 2 şarjör atıyorum (24 atış) 140 bara düşüyor, veya 3 şarjör atıyorum(32 atış) 110 bara düşüyor. 110 bardan 200 bara Fx pompa ile arada 1 dakika dinlenerek 4-5 dakikada dolduruyorum. Bence pompa kullanın, haa imkan varsa hem scuba hem pompa, Scubanın basıncı düşünce pompa ile üzeri doldurulur.

    FX T 12 + BSA 8-32X44+FX Pompa
    Remington Airmaster 77 + Tasko 3-9X32
    anadoluteam.png

  • scuba tüpünü 15 tl civarı dolduruyorlar,ancak oraya yürüyerek gidip gelmiyeceğinize göre masrafı biraz daha artıyor,


    son olarak düşündüğünüz dominator modeli nin tüplerinde sorun çıkabiliyor,ben 2 kullanıcı da gördüm,kendileri tüplerin içini açık o yarık kısmı formlarda yayınlamıştı,insanlar birşeyler ile uğraşıp hoşça vakit geçirmek istiyor,


    zevk için de hayatınızı riske etmeyin,hiç şakası yok 200 bar basınçlı tüplerin,el bombası g;$i

  • dominatorlar sorunlari oldugunu ogrendim baska tufek alcam snirm yani 300 bar a ihtiyacim olmicak bisi ayarlarim artik. sanirm pompa en sagliklisi olcak bu şartlar altında yorum yapan tüm arkadaslara teşekkürler.