Hw 77 söktüm.Keçe hasarlı.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Hw 77yi söktüm.Aynı dışı gibi işçilik mükemmel.Söküm inanılmaz basitti.Yayın gerginliği çok az elimle duvara dayıyarak hemen söktüm.Yanlız aksamları ziftten ayırmak için 2 top kağıt havlu kullandım.Özel sıvılarla güzelce yıkayıp kuruttum.Piston içi mükemmel honlanmış ki ayna gibi ışıl ışıl.Yayda da hiç eğilme yok.Düm düz.Hele dış pistona tam yataklanarak giriyor ki.O tarafa sürtünen yerler aşınmış mı diye baktıgımda hiç aşınma yok.


    Bir sorun var ki, keçe hasar görmüş.Değiştirmek gerek.
    1)Orjinal keçesini taksam sorun olur mu?
    2)Bu kullandıgımız keçenin aynısını nerden bulabilirim?
    3)Bir zamanlar Murat abi bahsediyordu beyaz keçeler hava kaçırıyormuş gibi birşey eğer alacağım keçe orjinal olursa hangi renk olsun?:)

  • Tüfeğimin kurma kolunu tamir etmeyip yenisini yapan, keçemi tedarik eden.Onca bezdirici özel mesajlarıma büyük bir sabır örneği gösterip hoşça cevap veren İlker(termopl) abime buradan teşekkür ediyorum. ;tese;kkur

    • Official Post

    Yani keçeyi temin ettin o zaman.


    İyide o silahtaki keçe Maccarinin hasar görmesi imkansız bir keçe idi,nasıl becerdin o keçeye hasar vermeyi. :?: :!:

  • Yani keçeyi temin ettin o zaman.


    İyide o silahtaki keçe Maccarinin hasar görmesi imkansız bir keçe idi,nasıl becerdin o keçeye hasar vermeyi. :?: :!:

    Bu sefer benden değil :D Gerçekten bu sefer değil.Tam transfer deliğine denk gelen taraf krater gibi oyulmuş.Ordan itibaren kenarıya doğru çatlamış.Ve minik bir parça kopmuş.Zaten keçe taş gibiydi.Hatsanınkinden biraz daha yumuşak.Rengi falan simsiyahtı.10 dk temizlemeye çalıştıktan sonra rengi kırmızıya döndü.

  • AAAA üstad hiç buda sorulurmu karşındaki kim engin 1992" yırtarım dağları enginlere sığmam taşarım " ;şrofls;.;şrofls;.;şrofls;.

    • Official Post

    Senin o simsiyah dediğin yağ 10 gramı $20.00 olan siyah Maccari gresi idi,canım bakım görmüş silahın,canım maccari greslerinin hepsini sildin öylemi. :!: üstelik o gresi yay a mükemmel tatbik etmiştim de hiç tınlama sesi çıkmaz hale getirmiştim,PCP gibi. vah vaaaaah ki vah. #hims

  • Senin o simsiyah dediğin yağ 10 gramı $20.00 olan siyah Maccari gresi idi,canım bakım görmüş silahın,canım maccari greslerinin hepsini sildin öylemi. :!: üstelik o gresi yay a mükemmel tatbik etmiştim de hiç tınlama sesi çıkmaz hale getirmiştim,PCP gibi. vah vaaaaah ki vah. #hims

    Neyse bu da böyle bir anı oldu. ;şrofls;.Gerçekte hatırladım da hiç ses çıkmıyordu. :| Silerken dedim zaten bu ne kardeşim zift gibi öldüm öldüm dirildim silahtan ayırmak için o gresi...Kaucuklu gres bu verimi vermez mi?Böyle böyle tecrübe kazanıyoruz işte... 8)

  • üstad enginim biraz önce kafasını yarmayıda başarmış bulunuyor ;kihhik,#hims ,başarısını kutluyor geçmiş olsun acil şifalar diliyorum :love:

    • Official Post

    Olur olur da onun gibi olmaz.

  • Pekmezi de akıttık kafadan.Bu yaptıklarımı?! ^^ resimleyeyim derken fotoğraf makinesinde pil bitmiş, bende pil araken kafamı avizeye vurdum.Mustafa amca ne kadar fark olur ki?Yayı bolca greslesek olmaz mı?

  • üstad enginim biraz önce kafasını yarmayıda başarmış bulunuyor ;kihhik,#hims ,başarısını kutluyor geçmiş olsun acil şifalar diliyorum :love:


    Abi elimi parçaladım bende bir ara sökerken ama kafasını yarmayı başaranı ilk kez duyuyorum.Tebrikler engin tarih yazıon yine.


    Geçmiş olsun Abin HAKAN :D

  • ölmeye ölmeye ölmeye geldik biz bu işe kanımızı dökmeye geldik ....
    forumumuzun şanlı modifiye gazilerinin arasına seni de kattık ;kihhik,;kihhik, sen ilk deyilsin son da olmayacaksın .... ;şrofls;.;şrofls;.
    takma kafana ,sür sana gönderdiğim gresi topla gitsin bişey olmaz pelet yamuk çıkmaz keyifli atışlar ;tacli#

    • Official Post

    Maccari keçeli,yaylı,yağlı silahın,keçesine zarer verirsin,canım yağını silersin,maccarinin sahibinin de kafası yarılmıştı hatırlarsınız,artın sende bir maccari olmuşun Engin. #hims

  • Üstadım gerçekten hasarlıydı keçe.Eminim.Hem yağı eskimiştir.1000 atış yaptım bu silahla ben.(çevir kazı yanmasın #hims )Şimdi bu keçenin yerine silahın orjinal keçesini taksak ne olur?Kötü mü olur?Kaucuk greste iyidir herhalde. ;kihhik,

    • Official Post

    Modifiye bölümüne modifiye etme yönünde çalışmaları atıyoruz, Demodifiye leri atmıyoruz oraya #hims Zaten senin silahın modifiye link i orada var.


    Endişelenme yeşil kauçuk bazlı gres ilede orijinal keçesi gayet güzel olur.

  • Evet evet hatırladım maccari sahibi 1 engin 2 oldu.Kafasını yarmak sorun değil dikiş atıldıktan sonraki elde yada vücutta oluşan hissizlik kötü oluyor.


    Selamlar HAKAN :D

  • Evet evet hatırladım maccari sahibi 1 engin 2 oldu.Kafasını yarmak sorun değil dikiş atıldıktan sonraki elde yada vücutta oluşan hissizlik kötü oluyor.


    Selamlar HAKAN :D

    Dikişlik bir durum yok.Allah'a şükür.

  • Maccari sadece conta istediğinizde 4 dolara postalıyor artık. Ama sanırım toplamışsınız. Ben bir piston bir breech contası aldım , tüfeği daha sökmedim yedekte bulunsun diye aldım. Bir gün sorun olur da sökersem takacağım.

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

  • peki murat bir soru ; hem piston contası , hemde benim aradığım transfer deliğindeki conta.Hadi maccarinin sahibi geldi piston seal' i aldım.peki transfer deliğindeki contanın ing adı BREECH SEAL'mi.Ve maccarini sitesinde 77/97 ye takılan o conta varmı???