Stoeger x20 Show

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Stoeger x20 tüfeğimi sıfırlamaya köye gittiğimde çektiğim videoyu sizinle paylaşmak istedim. Yaklaşık yarım saat sıfırlama yapmak için uğraştım daha sonra test etmek için hedef aradım. ;avci;İlk gözüme çarpan hedef boş boya kutusu oldu. Üç beş atış yapıpta her seferinde boya kutusunu vurunca daha küçük hedeflere yöneldim ve bir demir parçası buldum. İlk atışımda vuramadım sandım ve bir daha attığımda demir parçası yerinden fırladı. Doğrusu bu tüfekten bu kadar güç beklemiyordum beni mest etti. İşte videosu.
    [Resim Engellendi: http://v4.tinypic.com/349ff69_th.jpg]

  • Çok teşekkür ederim, sizin atışlarınızıda zevkle takip ediyorum. Zaten bu atışlar hep sizin videolarınızı izledikten sonra hep gaza gelerek yaptığım atışlardır. Atışlarınızın vede videolarınızın devamını diliyorum. ;keyf;

  • usta ben Mücahid Enes güzel atıştı. Bana havalı tüfeği tekrar aşıladın sanırım bi mod 99 alıcam o zaman beraber gideriz atışlara :)


    HATSAN mod 99
    Torun magnum K-101 4.5 tasko 4 * 20
    Walter Target standart ahşap Yarı Otomatik 4+1
    Üzümlü Efsane 7+1 cal.12
    Üzümlü Çifte cal.12 ( dede yadigarı )


    marmarateam.png

    Mücahid Enes YILMAZ BALIKESİR / Merkez

  • selam atışlar çok güzel.ama evin camından attım demişsin çevrede yaşayanlar tarafından yanlış anlaşılma falan olmasın sakın.bence daha boş alanları tercih etmelisin.sadece masum bir öneri sevgiler.

    İ Z M İ R
    Sarsılmaz Kılınç Light 2000 9 mm
    Sarsılmaz Sar9 - Mete 9mm


    ZORAKİ Hp-01 Ultra .177


    Gamo Cfx Royal .177 + Tasco 3-9x56 red AOE


    Weihrauch HW 97 K .177 + Falcon T50 10-50 x 60
    Nikula 6-24x50 Red-Green AOE


    Üç kuruşluk adama beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satar


    H İ T

  • Önerin için sağol. Bu konuda sana katılıyorum, fakat bu havalı silah hobisi o kadar çok kanıma girdiki hergün tetiğe basmadan duramıyorum. Genelde arabayı babam almadığı zamanlarda şehir dışına çıkıyorum. ;atlig; Yinede çok sağol.

  • güzel atışlar. paylaşım için teşekkürler. ama ben yalıya o kada sıcak bakmıyorum pcp daha güzel geliyor. nedeni yaylının cok sabır istemesi hani tepmedir, dampadır felan. ayrıca yaylı ile uğraşan ve paylaşım yapan arkadaşları da taktir ediyorum. tekrar teşekkürler...