evanix blizzard s10 side lever

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • s10 tüfeğimi kurma kolunu çektiğimde şarjör dönmüyor, silahı dipçiği üstüne kaldırdıgımda sorun ortadan kalkıyor, namlu üstüne eğdiğimde sorun oluşuyor, kundağı söktüm küçük bir yay ve pim düştü yay kırılmıştı, bayram tatilinden sonra servise göndericem. merak ettiğim bu sorunun neden oluştuğu, yayı inceledim yıpranmna pas vb. herhangi bir durum yok. bu tip sorunla karşılaşan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.

    A-TAKIMI

  • Silahı kundaktan ayırın, kurma kolunun diğer tarafında, 5 tane allen vida var. O vidaları sökün, şarjör mekanizmasını çeviren tüm sistem orada. O pim ve yay bloğun alt tarafında, yayın tipi biraz farklı kırılmamışta olabilir. orayı açtığınızda sistemi görüp, servise göndermeden kendinizde sorunu çözebilirsiniz.

  • ilginiz için teşekkür ederim, arkadşım halletti saolsun, şarjörleri kullanmak hala nasip olmadı

    A-TAKIMI

  • Merhaba arkadaşınız sorunu nasıl halletti acaba?Bizimlede paylaşırsanız bizde halletmeye çalışalım.


    Teşekkürler..

    2011-.22 Cal.: Daystate AirRanger -Samyang.357 Recluse - EVANIX Monster Sidelever
    Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MD-ATN ARIES MK 410-Remington Hunter 3-9x50 BRH
    HILL 3 stage air compressor pump.
    BURSAN 450BAR MG 2602-26,7lt.


  • bende aynı sorundan muzdaribim. kurma kolunu çektikten sonra şarjörü elle döndürmek gerekiyo bazen. mekanizmayı söktüm inceledim gözle görünür bir problem yok. varsa bir püf noktası yardımcı olursanız seviniri. herkese iyi günler dilerim.

    Evanix Rainstorm + Remington 3x9-32
    Optima Trio 5.5 + göz-gez-arpacık :)


    1997 hatsan mod35 emektar..

  • cevap için teşekkür ederim. bende o vidadan şüpheleniyordum fakat düşmesinden korktuğum için gevşetemedim. birde biraz gevşetip deneyeyim. birde bahsettiğiniz vidanın şarjörü döndüren mekanizmaya temas ettiği kısım aşınmış gözüküyor benim silahta. silah yeni olduğu için özellikle yapılmıştır diye düşünmüştüm. aynı vidadan kurma kolu üzerindede var birde onların yerini değiştirip deneyeyim.

    Evanix Rainstorm + Remington 3x9-32
    Optima Trio 5.5 + göz-gez-arpacık :)


    1997 hatsan mod35 emektar..