Crosman 2100 detaylı incelemesi "Avcıhoca"

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Avcıhocam elinize sağık. Sayenizde crosmanime ilk bakımı yaptım. Oring sonradan çıktı ama sıvı contadan baya umutluyum :)

    Webley Patriot 5.5mm.


    Crossman 2100B

  • ellerinize sağlık çok güzel olmuş yok ben kaya koydum bu tüfeği alıyorum

    smith wesson 5906-
    safirt14
    -zoraki925 otomatik
    -crosman 760 177
    blow auto 92
    blow crazy auto.
    blow desert tiger
    hatsan torpeedo 25
    hatsan mod 25 supercharger 177

  • bence tüm havalı silahların içinde en doğru ve mantıklı olanı bu. iki eksiği var. 1 kurma hareketi çok fazla. 2. hava deposu dar.


    bence kurma sayısını pompalı tüfek gibi 2 harekete düşürmek mümkün. . kurma kolu büyük ve küçük iki dişliye bağlanırsa, 8 pompalama 2 hareketle aynı hareket gerçekleştirilebilir.

    depo da pcp gibi birşeyden çıkma tiple büyütülebilir ama sistemin yeni bir ahşap kundağa yerletirilmesi lazım hepsi yapılır ama tüfeğin mekanik aksamları normalden fazla basınca dayanır mı? kırım yaşanır mı ondan emin değilim.


    bununla uğraşmak yerine perti çıkmış bir at 44 ü ikinci el alıp kurmalıya çevirmek daha mı akıllıca olur onu merak ediyorum ben de.

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen cengiztaberda ().

  • şu son cümlede at 44 ü kurmalıya cevirmekten bahsadiyorsunuz ,kurmalıdan kasıt yaylı mı ? şayet yaylı ise nasil bir fikir çok merak ettim ,