Yağmurda atış yapmanın keyfi bir başkadır.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Ovatandaslari gecen hafta ben gormuştum, bizimkilerden birilerimi diye baktım ama tanıdık kimse yoktu. Ellerinde yaylı silahlarıyla atış yapıyorlardı , hedef yapistirdiklari masayı gördüm ama onu strafor zannettim, vatandaşları tanımadığım icin yanlarına da gitmedim. Bu vatandaşlar 3 kisiydiler üzerinde koka kola logosu olan bir adet beyaz kia ceed ve Gumus rengi Fiat doblo araçları vardı . Sonrasında şahısları Samet e sordum. Elemanların bizimle herhangi bir alakası yokmuş , ara sıra gelip oraya atış yapıyorlarmış. Sanırım içlerinden birinin adı ismetmis. Forumu takip ettiklerinide pek tahmin etmiyorum.

    Steyr Challenge 4,5 - Schmidt&Bender FTII 12.5-50x56
    Steyr Hunting 4,5 - Sightron SIII 10-50x60
    FX Bobcat 6,35 - Bushnell 4200 6-24x50
    AA S410 5,5

  • Osman Abi saygılar sevgiler evet hikaye gerçekten güzel. Masayı bu hale getirenleri bende kınıyorum. İnsanoğlu enteresan, hedef yapmak için onca şey dururken sen tut neyi kullan bravo gerçekten, merak ediyorum bunu yapanla tanışıp gündelik hayatta neyi ne için kullanıyor sormak isterim temiz bir kötekten sonra. ;hirr; X( ;hirr; . Saygılar

  • Hedef kağıdını tutturup hareketli hedef yapmak lazım böylelerini. Vurulurlarsa da sorun değil, doktorumuz var ;#taban^l iyileştirir geri salarız :thumbup:

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

  • O masayı güneşin alnında ta çadırın bulunduğu yerden kendi ellerimle taşıdım bundan 6 ay önce,, bunu yapan bu forumu okuyorsa tahmin etsin neler saydığımı kendisine.


    O mekanda herkesin emeği var,herkesin anısı var sohbeti var bu kadar mı cahil bu kadar mı mal olunur. Sayacak çok şeyim var ama...


    o masaya atış yapan dengesiz okuyorsan bırak git buraları bir daha da havalı silah alma eline.......neyse


    Umut

    -Hiç tüfeğim kalmadı ama kalbim sizlerle.