Diana Havalı Tüfek-Tavsiyeleriniz ?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

  • Ayrıca Airarms yaylılar varken Diana düşünmeniz bence yanlış olur. Bunu da samimi olarak söylediğime inanın. Dianayı her zaman bulabilirsiniz ama Airarms TX200, Prosport biterse tekrar gelirmi bilemiyorum.

    airarms hakkında pek bi bilgim yok açıkçası hiç araştırmadım.tx200 ün mod54 e göre artıları ve eksileri nelerdir acaba bilgi verebilirmisiniz.GÜÇ olarak hangisi öndedir.hedefte en fazla tahribatı hangisi yapar mesela ?

  • Bugün 14:52


    TheNightHawk tarafından





    Ayrıca Airarms yaylılar varken Diana düşünmeniz bence yanlış olur. Bunu
    da samimi olarak söylediğime inanın. Dianayı her zaman bulabilirsiniz
    ama Airarms TX200, Prosport biterse tekrar gelirmi bilemiyorum.

    100% katılıyorum.İllaki yaylı silah alacaksanız kesinlikle TX200 tercih edin.

    FİLİNTALAR GRUBU

  • tx200 hakkında geri tepmesi ,kaç metreye iyi atış yapılabileceği vs vs.. bilgi verebilcek birisi olursa çok sevinirim.tx200 düşünecem ama hakkında hiçbişey bilmiyorum mod54 ü iyi kötü araştırmıştım yine baya =))) tx200 ü kimler yapıyor onu dahi bilmiyorum :S mazur görün yeniyim :S

  • sanırım diana birazcık daha kuvvetli,ama her 2 tüfeği yan yana koyarsanız eminim air arms a dürbün bile takmaya kıyamazsınız,çok güzel dış boyası var,saçlarınızı tarayabilirsiniz g;$i


    ben henüz air arms pro sort u araziye çıkaramadım,yakında bayram sonu kafa izni yapacağım o vakit chrony ölçümlerini de yapacağım,100mt de şişe yi rahat kırar,ötesi fantazi zaten :)


    Lothar Walther namlu kendin den susturuculu,


    [Resim Engellendi: http://img683.imageshack.us/img683/3767/dsci22191024x768.jpg]


    Uploaded with ImageShack.us

  • batalay gördünmu bak abim?.Aynen özelden yazdığım gibi tx200 süper silah bak abilerinde tavsiye ediyor.Sen yarın fırsat bulursan Mustafa Amcani ara yanına git bir gör öyle karar ver.Sonra da arkamdan dua et..:)

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

  • en kısa zamanda gidip bakıcam tx200 e de mod54 e de fiyattada uygun bişeyler yaparsa mustafa abi ilk havalıma kavuşmuş olucam =))) f;s;s

  • abiler ben şimdi düşündüm taşındım =))) benim hangi silahı alcağıma karar verdikten sonra av bayilerine gitmem gerek..halende karar verebilmiş değilim kesin olarak..ne zor işmiş yahuu =)))


    bir kaç abim yardımcı oldu gerek özel mesaj olsun gerek burdan olsun ama ben tekrar herkesten TX200 le MOD54 arasında bi kıyaslama yapabilecek olan herkesin fikrini mümkünse nedenleriyle paylaşmasını rica ediyorum =)) hatta tam şuan bu 2 silahın kıyaslamasını yeni bi konu olarak açarsam daha iyi bi sonuç alabileceğimi düşünüyorum ve hemen yeni bi kobu açıcam foruma..yardımlarınızı bekliyorum..şimdiden herkese teşekkürler..

  • Diana magnum 460 aldım ve görüşümü de daha önceleri burada yazmıştım,oradan okuyabilirsin ama ben bugün o silahı alacak olsam,diananın İstanbuldaki yetkili servisine gider,oradan bu tüfekle ilgili gerekli bilgilere sahip olur,ondan sonra almaya veya almamaya karar verirdim.Bence yerli sanayi tüfekler,avrupaları aratmıyor,hem ucuz hem de aksamlarını her yerden hemen temin edebiliyorsunuz,selamlar.

  • Mod 54 al, geri tepmesiz olmasi ve gucu buyuk avantaj, diger hicbir yaylida ayni isabetli atislari yapamazsin. Bence tartismasiz bir konu.

    Airarms S 410 Ex
    Diana Mod 54
    Buhag 12 Cal.
    Sig Sauer P226 9 mm