AA S410 46 metre gurupm

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba. Bu camianın yenilerindenim. Tüfeğimi aldıktan sonra 2 ay dürbün aradım nihayet dürbünümüde alınca sıfırlamasını yaptım ve grupman çalıştım. Bundan sonra ç.alışmalara tam hız devam edicem...


    Tüfek: AAs410


    Optik : Walther 8-32x56


    Mesafe : 46 m


    Mermi : airarms


    Pozisyon: Yatarak destekli fakat tüfeğimde ayak yok mindere yasladım (zemin sert olduğu için kalp atışlarım çok etkiledi)


    http://i52.tinypic.com/zwkisg.jpg[/IMG]

  • Silahınız hayırlı olsun.Mükemmel bir seçim.
    Keşke dürbünu almadan önce forum u araştırsaydiniz.Aldığınız dürbün piyasada ki en ağır dürbünlerden birisi.
    Eminim ki silahınıza alıştıktan sonra bu grupman dan çok daha iyisini yapacaksınız.Ama şu haliyle bile çok iyi tebrikler.

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

  • hayırlı olsun güle güle kullanın,tüfeğinize alıştıkça o küçük daire nin içinde toplamıya başlarsınız yakın zamanda g;$i

  • tşk ederim togay bey. Dürbün konusunda baya bi araştırma yaptım aslında bu dürbününde ağır olduğunu biliyordum. Ama netlik açısından çok övdükleri ve yandan paralaks olması ve alman malı olması nedeniyle bunu tercih ettim.Evet baya Ağır ama grupmanları yatarak yaptığım için ağırlığından çok etkilenmiyorum. Beni tek rahatsız eden yattığım zaman kalp atışlarımdan kaynaklanan titremeler oluyor. Elim hiç titremiyor ama bunu nasıl engelleyeceğim konusu bende soru işaretlerine sebep oluyor. Acaba atış sırasında kalp atışlarımı durdurmanın bir yolu olabilirmi :))

  • Teşekkürler sdeprensi. Benimde amacım 50 metreden o bir cm lik yuvarlağın içine grupman yapabilmek. Eğer bunu başarırsam mesafeyi uzatıcam. Çalıştıkça grupmanları göndermeye devam edicem. İyi temennileriniz için teşekkürler tekrar...

  • elinize sağlık, çalıştrıkça daha güzel grupmanlar yapacağınıza eminim. yalnız niye 46m? belirli standartları sağlamak için 50m atın ve 5 yada 10 atışlık grupmanlar yapın.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png