Chairgun pro ilgili bir soru...

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar. havalı silahlar konusunda son derece tecrübesizim ve Chaingunpro kullanırken bazı çözemediğim sorunlar ile karşılaştım. Bunları sormak istiyorum. saygılarımla.


    1)Hatsan at44 long barrel lothar walther 5.5 bir silah kullanıyorum.


    2)Kullandığım pellet cinsi: JSB Diabolo Exact Jumbo express 14.3 grain, 0,930 gr


    Sorularım şunlar:


    - Program üzerinde ki Calibreye 0.22 inch i seçiyorum, Weight e 0.930 gr ı seçiyorum,ED yazan yere ne yazmam gereklidir acaba? Eğer bu BC değeri ise kullandığım pelletin bc değerini bilen var mı?


    -Muzzle velocity için ise aynı silah ve pellet ile pyramid air de 10 atışda elde edilen ortalama değeri yazıyorum buda 952.9 ft/sec, scope height a yazmam gereken yükseklik dürbünün silahtan olan yüksekliğimi yoksa dürbünün orta noktasının silahtan olan yüksekliğimi?


    -Dürbünü 3 cm seçtiğimde ise o.o320 ED değeriyle dürbünü 4 metreye sıfırlamam gerektiği gibi bir sonuç çıkıyor...4 metreye sıfırlarsam ikinci kesişme noktası 100 metregörünüyor.


    Yaptıklarımı değerlendirip eksiklerimi gösterirseniz sevinirim..

    Hatsan AT44-10 Long LW, Üzümlü 1988 12 Cal. tam soğutma süper poze, Winchester 1300 Defender Pump Action 12 Cal., Safir t14 36 Cal., Tasco 6-24X50 Dürbün ve dampa, Bushnell Boresight, Harris S-BR Bipod, Scott 300 bar 6 lt tüp, Gamo 6-24X50 Dürbün

  • kolay gelsin


    help - about : son sürümü yüklediğine emin ol. benimki 1.05.a ama belki daha günceli çıkmıştır


    file - pellet database - open : bu 2 dosyayı açıp pelletini aratabilirsin


    configure - units - imperial seçili ise ağırlık grain olarak, hız ft/s olarak girilir (14.3 grain)


    scope height dürbün ekseni ile namlu ekseni arasındaki uzaklık, örn 2 inch (5cm)


    zero range : artık deneme yanılma yapacaksın, 10 yard, 17 yard deneyebilirsin. bu kutunun içine tıklayıp sağ tık ile ekranı açıp ozr seçersen sana optimum bir değer verir


    range değerini de artık 55 yard, 110 yard gireceksin duruma göre