yüzbaşı nın yaptığı dengesizliğe bir bakın lütfen !!!!!

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • yüzbaşı nın yaptığı dengesizliğe bir bakın lütfen !!!!! analar babalar ne çekiyor evlatlarını yetiştirmek için,çıkmış bir tane aklı dengesi kaymış yüzbaşı askerlerin yanındaki hedefe atış talimi yapıyor,


    hatta çok ileri gidiyor bacak arası atıyor X(



    http://videonuz.ensonhaber.com…yan-komutanin-atis-talimi

  • Bu video ne zaman çekildi acaba ben Şırnak ta buraya yakın bir yerde yaptım askerliği. Bu video muazzaf subayın görevden alınması için en büyük kanıt bence bize askerde atış yaparken ne kadar güvenlik tedbiri almamızı öğreten silah boş dahi olsa bir canlıya doğrutmamamızı söyleyen komutanlarımızın bu hareketi aslında kendilerinin tedbir almadığı ve insan hayatını hiçe saydığını gösteren en büyük kanıt.

    Kalibrgun Cricket .25 + .22 lw
    Kral Arms Breaker .22

  • Bunun gibi üstündeki üniformayi egosunu tatmin etmek icin kullanan embesiller yüzünden Türkiye nin en güvenilir kurumu insanlarin gözünde artik yerini kaybediyor.Ben sahsen vatana hizmet noktasinda hertürlü zor satta elimden geleni yaparim cekinmem ama bu tip dengesizlerin bana emir verebilecek olma ihtimali yüzünden elimden geldigi kadar askere gitmeyi düsünmüyorum.Bugun kisa dönem askerlik yapan abimi tekirdag dan gidip aldim yolda anlattiklari icler acisiydi yazik günah bu vatan evlatlari oraya vatanina milletine hizmet icin gittigini saniyor, Komutanin botunu yalamaya degil neyse cok sey varda söylemek istedigim Sussam gönül razi degil söylesem tesiri yok.

  • yüzbaşının yaptığı yanlış affedilecek yanı yok. ama şunuda bilin sızma parkuru diye bir eğitim var bundan haberi olan var mı.( dikenli tellerin altında sürünürken üstünüzden vızırvızr mermi atıyolar bunlar gercek komamdo ihtisas kursunda)

  • söylenecek çok şey var da... bu olan ilk değil daha önceden de nöbette uyuyan erin eline pimi çekilmiş el bombası verilmişti. Sonra da 4 askerimiz şehit oldu.



    inşallah askerimizin içindeki çürük elmalar bir an önce ayıklanır.

    • Official Post

    Dünyanın heryerinde bu tip olaylar olabilir, yukarıda bahsedildiği gibi bu bir eğitim yöntemi de olabilir, her ne olursa olsun bir kurumu karalamaya yönelik mesajlarımız doğru olmaz, zamanla eğitim seviyemiz arttıkça kusurlarda azalacaktır.

  • yüzbaşının yaptığı yanlış affedilecek yanı yok. ama şunuda bilin sızma parkuru diye bir eğitim var bundan haberi olan var mı.( dikenli tellerin altında sürünürken üstünüzden vızırvızr mermi atıyolar bunlar gercek komamdo ihtisas kursunda)

    Sivil hayattta eline bicak bile almayan insanlar var askere gitmis olan. Hep kahraman Türk milleti tamam ama insan psikolojisi denilen birseyde var,Hedefin yanindakileri birakin hedefin altinda kafasini koyan bir askerin sirf ego tatmini icin omzundaki kolundaki bilmem neresindeki rütbesi yüzünden ses cikartamadan orda 50 sn yede yasadigi anin hesabini bikere kimse veremez.Yine söylüyorum söylesem tesiri yok sussam gönül razi degil. Cürük elmalar umarim temizlenirde askere giden yasitlarim ve gidecek olan bizlerin adam gibi askerlik yapmasi saglanir.

  • ben tsk mensubu bir personel olarak kesinlikle onaylamıyorum bu tip hareketleri. buna benzer atış veya eğiitimler yalnızca dünyanın en seçkin birliği olan ÖZEL KUVVETLERDE güven atışı adı altında yapılmaktadır o da personel yııllarca eğitim aldıktan sonra.İnsan hayatı bukadar ucuz olmamalı elbette.

    Steyr Challange FT 4,5 mm + Falcon 10-50 / 60
    Cricket 5,5 mm PLB

  • birde ne güzel poz veriyor video sonunda şaban gibi hey ALLAH ım ya ;lol; ama bu mesafe den böyle açarsa,her halde 40 50mt den düşmanı zor tutturur gibime geliyor ;kihhik,

  • Ordumuza karşı sistematik bir saldırının yürütüldüğü bu günlerde ,ordumuza zarar verebilecek ter türlü davranıştan kaçınmalıyız.Eğer bunu yapmaz isek TSK'nın düşmanlarının ekmeğine yağ sürmüş oluruz.


    Merak etmeyin TSK içindeki her türlü çürük elmayı ayıklama becerisi ve kudretine her daim sahiptir.

    FX Gladiator
    Diana Mod 48
    Daystate AirWolf MCT FAC 40 fpe, bazen 27fpe
    "Verba volante,Scripta manent"

  • Şırnak'ta bir yüzbaşı atış talimi sırasında askerleri hedefin etrafına dizerek atış yapmıştı. Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, görüntüler sonrası Genelkurmay Başkanlığı'nın soruşturma başlattığını açıkladı.
    İNCELEME VE SORUŞTURMA BAŞLATTI


    Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Şırnak'taki bir subayın tartışmalı atış talimine ilişkin, Genelkurmay Başkanlığı'nın gerekli inceleme ve soruşturmayı başlattığını açıkladı. Dün Özel Kuvvetler'de görev yapmış olan Yüzbaşı Metin Gürcan'ın Şırnak Akçay 6. Motorlu İç Güvenlik Piyade Tugayı'ndaki askerleri hedef tahtası olarak kullandığı görüntüler basında yer almıştı.
    GENELKURMAY DA AÇIKLAMA YAPTI


    Genelkurmay'da yapılan açıklamada ise subayla ilgili gerekli işlemlerin başlatıldığı belirtilerek, atış talimi yönergesinde bu şekilde bir eğitim yer almamaktadır denildi.


    link:


    http://www.ensonhaber.com/tskd…orusturma-2011-02-17.html

    • Official Post

    Bu konu sıradan bir olay değilki, dün gece HaberTürk televizyonunda da yer aldı.

  • bugün itibari ile genelkurmaylık tarafından hakkında soruşturma açıldı.

  • bacak arasından atma talimini niye yapıyorlar? bu kafama takıldı. yani bir çatışma çıksa bacak arasından atmak mı gerekecek? yoksa bacak arasından atınca daha mı isabetli oluyor?