Samyang Aksesuar

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
    • Official Post

    Değerli Arkadaşlar,


    Samyang markası ile üretilen ve yurdumuza ilk kez ithal edilen birinci parti ürünlerle ilgili, aksesuarlarda sınırlı miktarda bu partide gelmektedir.


    Bunlar Moderator, Şarjör, hızlı dolum ucu (probe), hızlı dolum aparatı ve peletlerdir, Moderatörlerde kullanılan vidalama dişleri UNF 1/2 değildir ve .22 - .25 ve .357 kalibrelerde 3 farklı modeldir, bunlar ithali yapılan silah model miktarlarınca gelmektedir, Şarjörde de .22 ve .25 olarak silahlarla birlikte 2 şer adet gelmektedir, bunun dışında ekstra satın almak isteyenlerde şarjör satın alabileceklerdir.


    Moderatörler, bugüne kadar havalı silahlarda kullandıklarımızdan farklıdırlar, standart moderatörler maalesef Sumatra larda patlayıp parçalanmaktadır.

  • Mustafa Bey, Sumatra .22 şarjör, AR6 için de kullanılabilir mi acaba? Uyarsa almak istiyorum.

    Evanix Windy City .22 Leapers UTG 3-9X40 TF2
    Байкал ИЖ-53М .177 Leapers UTG 4x32
    Darne (Saint Etienne) 12ga.

    • Official Post

    Mustafa Bey, Sumatra .22 şarjör, AR6 için de kullanılabilir mi acaba? Uyarsa almak istiyorum.


    Bilmiyorum, geldiğinde uyumlu olduğunu görmemiz halinde YataGunda bunu belirtirim. g;$i


  • sayın Serdar, yukarıda bahsettiğiniz aksesuarlar aynı parti de geliyorsa miktar,fiyat ve özelliklerinin belli olması gerekmiyor mu?.bizler hala bu malzemleri yatagun da göremiyoruz.lütfen bir an önce açıklama yaparsanız umarım benim gibi birçok arkadaşımızda merak ettiği bu konuda bilgilenmiş olacaktır.


    saygılarımla.Ahmet Fahri Özyurt

    • Official Post

    sayın Serdar, yukarıda bahsettiğiniz aksesuarlar aynı parti de geliyorsa miktar,fiyat ve özelliklerinin belli olması gerekmiyor mu?.bizler hala bu malzemleri yatagun da göremiyoruz.lütfen bir an önce açıklama yaparsanız umarım benim gibi birçok arkadaşımızda merak ettiği bu konuda bilgilenmiş olacaktır.


    Fahri bey elimizde ürün fotoğrafları mevcut değil, ürünler hakkında teknik bilgileride YataGun da yazmak isteriz bu yüzden, ürünler stoklara girdiğinde yani elimize geçtiğinde yayınlayacağız, ama siz endişe etmeyin, moderatörler silahlarla eşit miktarda geliyor ve bu partinin içinde geliyor, siz moderatör satın almamanız halinde yatagunda satışa sunulacak.