Weichrauch HW 55M

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Öncelikle Hepinize selamlar..


    Geçen Gün babamın benden küçükken sır gibi sakladığı bu silahı buldum :) onca toza rağmen hala güzel duruyordu. HW55m ilkdefa okuduğum için yadırgadım internette çok araştırdım ama Denk gelmedi özelliği nedir ne değildir bilmiyorum ve açıkçası havalı silahlarla ilgilenmeye yeni başladım sayılır.Bu silah hakkında detaylı bilgisi olan var mı? (Seri no: 03290 bir faydası olursa) ayrıca doğal olarak bunca yıldan sonra silah harap durumda sayılır.. Kırma namluyu hızlı kapattığımda silah kendili hemen ateşliyor bunu sakin yaptığımda böyle bir sorun yok. Ayrıca Tetik aşırı hassas dokunmam ile ateşlemesi bir oluyor. (deneme amaçlı pelletsiz atışlar yaptım) Bu sorunlar halledilebilir mi? Silah biraz pis durumda ve ayrıca parlaklık sıfır bunun yanunda namluda yer yer pas durumları var :( bu sorunu nasıl çözebilirim? Silahın Fotolarını en kısa zamanda koymak istiyorum fakat dijital makina kullanmadığım için banoyo için sizi utanarak bekleteceğim :(



    ilginiz için şimdiden teşekkür ederim..

  • Bu tüfeklerden daha önceki (89-90)yıllarda Adanaya gelmiş, arkadaşım hw 35 almıştı o yıllarda bu tüfeklerin keçeleri deridendi şimdi hw 35 keçesi defalarca değişti ama hala sapa sağlam ,öncelikle keçesi değişmeli ,ama günümüz plastik kecelerini yapmak için piston kafasındaki deri pompa keçe vidası tordana uygun şekilde düzenlenmelidir ve plastik bir kece takılmalıdr,buna ek olarak yay değişimi ,tetik hw tetik gurubu bakımı yapılıp ki kaçırıyor aman dikkat o şekilde kullanma !
    Tüfekteki pas ne derece bılmek lazım acaba namlu içinde durum nasıl?
    Gez sağ sol ayar vidası yatağı dökümdür vida yalama yapmışmı yada sağlı sollu puntalarda durum nasıl ,arpacık tertibatı yatağı ve vidası durumu ...
    Eğer tüfeği toplamak istiyorsan bu haldeyken kesınlıkle kullanma daha çok zarar verir,hemen bir pas sökücü yağ ile pası durdur ve yağla inşallah fazla hasar görmemiştir

  • meydan avdan yay,keçe, tırnak birde boya sipariş et vs..onlar ithalatcı bu konuda.namlu içi karıncalanma varsa o zaman sakat.

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

    • Official Post

    meydan avdan yay,keçe, tırnak birde boya sipariş et vs..onlar ithalatcı bu konuda.namlu içi karıncalanma varsa o zaman sakat.

    #hims Mustafa Meydan av hangi silahın yedek parçasını getirmişte bu silahınkini getirecek. ;rofl.;

  • #hims Mustafa Meydan av hangi silahın yedek parçasını getirmişte bu silahınkini getirecek. ;rofl.;

    weıhrauch T.C. distiribitörü değilmi bu firma ?ne bilem ben öyle zannediyorum

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

    • Official Post

    Distribütörü olduğu doğru sadece.yarın bir parça iste,elimizde kalmadı 1 hafta içinde gelecek derler 3 ay beklersin,ve sonrada sormak tan vazgeçersin.

  • Buravo Mustafa abi,


    Bizim eski HW30 için yay ve diğer parçalar için Meydan av "3 hafta sonra gelir" dendi,


    tam 1,5 yıl oldu tık yok,Sonra Mustafa abi yetişti imdadımıza Allah razı olsun,


    saat gibi şu an ;d;

    marmarateam.png

  • evet bencede bu tür malzemeleri alırken biraz araştırıp sormak gerekecek yedek parçasının satılıp satılmadığı konusunda..(bu arada şunuda belirteyim aldığınız ürün henüz piyasada çok yeni ise yedek parça temin etmek ilk etapda zor gelebilir)