21 Şubat 2008 - Nucleex, Togay, ParadoX buluşması

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Selam arkadaşlar,


    Bugün(dün daha doğrusu, saat 24'ü geçti :) ) güzel bir buluşma yaptık, evde oturuyordum, Togay abim aradı ve hadi gel balon patlatacağız dedi, forumumuza üye ParadoX Mustafa abi ve forumumuza henüz üye olmayan Fatih abide hep birlikte buluşup, bayağı bir balon şişirip(gerçi ben 1 tane şişirdim sadece ;kihhik, ) atışlar yaptık, red dot ile sadece iki tane vurabildim, mesafe uzundu ancak bir de benden kaynaklıydı vuramamam, yorgundum birazcık ama red dotta sıfırlı değil idi, Togay abi gezle patır patır büyük küçük tüm balonları patlattı Mustafa Serdar abim tarafından sonderece temiz bir işçilik ile modifiyeli MOD.54 ile.


    Ayrıca bugün MOD.54'ü söküp yeşil kauçuklu gres ile yağladık(ilk kez sökülmüş bir MOD.54 gördüm ve mekanizması gerçekten mükemmel geldi, işçilik ve kalite son derece güzel, tam bir klasik ve gerçekten çok güzel emniyetli, özellikle kurma kolunu kilitleyen sistemini beğeniyorum), silah kurulmuyordu, en son farkettik ki tetik kısmında pul gibi 2 parça var, bu iki parça birbirinin aynısı sadece birinde küçük bir dil var üst kısmında, dil olmayan parçanın takılış yönü çok önemli, yuvasına iki yönlü oturuyor ancak bir yönde işlev gerçekleştirebiliyor, tahminim bu parça pistonu orta mil tarafından kilitlemeye yarıyor. :)



    Güzel bir gün geçirmiş olduk. g;$i Bu sefer fotoğraf yok. :)

  • Balon patlatmak gerçekten zevkli oluyor. Bir gün ağaçlara şişirdiğimiz balonları takarken 2-3 çocuk geldi abi ne yapıyorsunuz parti mi var dediler :)

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

  • Balon patlatmak gerçekten zevkli oluyor. Bir gün ağaçlara şişirdiğimiz balonları takarken 2-3 çocuk geldi abi ne yapıyorsunuz parti mi var dediler :)


    bizim buluşmadada 100 m ye itina ile dizdiğimiz balonları atış yapamadan ,piknikçilerin çocukları aaa balon bulduk deyip neşe içinde büyük bir sevinçle hepsini topladılar biz de baka kaldık #hims;rofl.;