stoeger x20 supressor mu yoksa norica yada gamo mu?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • merhaba arkadaşlar hem isabetli ve etkili atış tüfeği almak istiyorum.sizce bunlardan yani stoeger x20 supressor ,norica yada gamo hangisi olmalı?yardımlarınızı bekliyorum

  • x20de gamo kendini kanıtladı neticede fakat norica için bişey diyemeyeceğim yorum yapmam uygun olmaz gamonun hangi modeli olduğunu belirtmemişsin ancak genel olarak şu kanı ve incelemeler vardır isabet olarak gamo tatmin eder ancak güç tahribat olarak orasını bilemem o sana kalmış ne derece güç bekliyorsun önemli olan o. Ama gücün önemi çokta olmaz bana kalırsa neticede alacağın silah yaylı en fazla 100m civarları oda vurabilirsen yani demek istediğim güçten ziyade isabet üzerine yoğunlaşman daha verimli olur gibi... saygılar kolay gelsin.

  • bakın işi üstadlara bırakmalı ben daha çaylağım tabii ama stoeger x20 4.5mm aldım.yaklaşık 1 ay kullanabildim henüz yazın tekrar kullanacağım ancak gerçekten güçlü ve isabetli bir silah optima 3-9x32 dürbün kullanıyorum ve 15m'den kapağı vurabildim uzun mesafe deneme fırsatım maalesef henüz olmadı.ancak 2cm lik tahtayı delip geçti.bu aletin gücü bir yaylıya göre bence hakikaten iyi 365 m/s.norica bana kalırsa çok iyi bir marka degil.tabii ki karar sizin.(x20 için çok yay kırıyor diyorlar başıma gelmedi bu konuda çok bir bilgim yok.)

    m;s,Sm;s,S Stoeger-Beretta X20 Syntethic 4.5mm +Optima 3-9x32+İki Parça Ayak


    Üzümlü £tabanxalı$ 7+1 Otomatik agt ;tufey#


    Huğlu Horozlu Tek Kırma ;atlise;+;tuftabV#;#taban^l


    Huğlu Krom Çifte ;kovboys;

  • 2 senedir stoeger kullanıyorum. hiç pişman olmadım aksine elime aldığım en güzel yaylı şuana kadar. buarada not olarak elimden diana 350 magnumda geçti.
    x20 stoeger al şiddetle.ben 4.5 alıyorum bu tüfekte.

    Metehan TURKİSH AİRGUNNER


    Weihcrauch HW 97 K .177 Field Target & Hawke Tmx 10-50x60

    Hatsan At44 .177 Field Target & Vector 8-32x52

    Niksan Escalade TC .22

    Niksan Elf S .22.

    Niksan Tacto S .177

    Niksan Özark TC .22

    Niksan Escalade .25

    Niksan Özark T .25

    Diana Mod 52 .177


    Beretta F92 .177 Full auto

    Gamo Pr776 .177 Revolver

    Süperhawk Revolver Airsoft 6 mm


    ;director; YOUTUBE Kanalım: http://www.youtube.com/c/ShootingAndSports



    Dahiliğin mutlak bir sınırı vardır,aptallığın sınırı yoktur... A.Einstein

  • x20 le neler yaptıgımı anlatsam inanmazsın o derece :) gamo ve noricada süper tüefktir norica duydugum ilk markalardan biriydi zamanında yeni bi tüfek degil bazı modelleride harika görünüyor kendi sitesinde bütün modellerin güç degerleri mevcut fakat x20 ye göre gamoda noricada pahalı aradaki fiyat farkına değmez sentetik x20 al supressor olması şart degil temiz ikinci elde olur al direk yoluna devam et :)

  • merhabalar bende 15 seneyı askın gamo kullanıcısıyım; gecen ay x20 supressor aldım ve cıhaz ınanılmaz bır urun.


    kesınlıkle fıyat performans harıka sıddetle tavsıye ederım.


    365m/s ve markettekı en sessız urun!

    Gamo 4.5 Delta Cadet, Daystate MK4 MTC 5.5, AA MPR, AA FTP900, FX impact, Armsan RS-X1, Armsan Phenoma, Ataarms SP, Husanarms (12cal)...

  • Stoger x20 supressor kullanıcısı olarak net öneririm


    Ben de 5'5 mm var ve satılık düşünürsen :)

    Steyr m9a1
    S&W mp R8
    Umarex cp88