mod99 mu bu

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • tüfeğiniz hayırlı olsun bence bu tüfegi kullanın güzel bi şey olmuş . bizzat kendim gücünü ve uzak mesafe isabetini merak etmekteyim bu konuda ki yorumu merakla bekliyorum .

    +1..!

    "Hatsan Mod 99 Limited Edition [5,5]"
    "Optima 3-9*32"

  • Uzak mesafe atışları için bende can atıyorum ama bunun için İstanbulda yağmursuz bir hafta sonu yakalamam lazım.Tüfek görüntüsü itibarıyle eskisi kadar güzel değil.Ama güzellikte her şey değil.
    İyi temennilerde bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler ederim.(bu arada tüfeği uzak mesafede denemek için uygun yeri olan arkadaşlar varsa,birlikte deneyebilriz.Avrupa yakası,küçükçekmecedeyim.)
    Alacak arkadaşların biraz sabredip,kritikleri değerlendirmelerini tavsiye ederim.Birde Adana civarında konuşlanmış bazı internet satıcılarından uzak dursunlar.Beni çok oyaladılar,kendim aramasam 15 günden önce gelmezdi bu tüfek.

    hatsan mod 99 5.5 mm + optima 3-9x32



    AB rh +


    İSTANBUL



    ''Bedava peynir sadece fare kapanında bulunur.''

  • mod99 un yandan rüzgarını almış gibi :)


    tek beğendiğim namlu kilidini düzgün birşey yapmışlar..


    hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın..

  • namlu kilidi benimde hoşuma gitti ama ben en çok moderotör takılabilmesini beğendim. Hatta benim mod 99 a uyarlanabilirmi meraktayım.

    hatsan mod 99 22 cal -
    hatsan at44 s 10 22 cal -

    hatsan mod 135 vorteks 22 cal-

    hatsan nova compackt 22 cal

    hatsan bt 65 elite 22 cal

    gamo stutzen 17,7 cal

    ersus ers 17 - 36 cal

    ata arms neo 12 cal

    canik 55 shark fc 9 mm

    zoraki ultra 4,5 mm -

  • Bu gün 20 mt atışı yaptım biraz.İsabet mükemmel.Daha önce bahsettiğim pelletlerin yan çarpma olayı,kullandığım dandik pelletlerden kaynaklanıyormuş meğer.Bu gün gamo hunter ve pro match ile yaptığım atışlarda öyle bir şey hiç olmadı.Destekli yaptığım atışlarda 20 metrede, 2cm çapında bir alana toplayabildim tüm atışları.Yay sesi çok rahatsızz edici ama alışacağız artık.

    hatsan mod 99 5.5 mm + optima 3-9x32



    AB rh +


    İSTANBUL



    ''Bedava peynir sadece fare kapanında bulunur.''

  • namlu kilidi benimde hoşuma gitti ama ben en çok moderotör takılabilmesini beğendim. Hatta benim mod 99 a uyarlanabilirmi meraktayım.

    Moderatör nedir acaba? Bende bi ay öncesinden Mod 99 Limited Edition almıştım(300TL). Bu dediğiniz şey atışlar için kolaylık sağlayacaksa kullanmak isterim :D

    Ali ihan okutkan
    Hatsan Mod 99 Limited Edition
    3-12x44 Mildot Optima
    Zoraki HP-01 Ultra 4.5mm

  • Moderatörün ne olduğunu bilen var mı acaba?

    Ali ihan okutkan
    Hatsan Mod 99 Limited Edition
    3-12x44 Mildot Optima
    Zoraki HP-01 Ultra 4.5mm

  • susturucu diyelim.

    hatsan mod 99 5.5 mm + optima 3-9x32



    AB rh +


    İSTANBUL



    ''Bedava peynir sadece fare kapanında bulunur.''

  • öncelikle aranıza yeni katıldım 15 yıldır havalı tüfek kullanıcısı olarak bir 4.5 in bu kadar isabetli olabileceği aklıma gelmezdi.mod99 için konuşuyorum aynı tüfekten bendede var 30 mt de grupman mükemmel hemen hemen 1 tl çapında 50 mt de çok güzel isabetler yapıyor..en güzel isabetleri hatsanın ürettiği peletlerle aldım..

  • birde dürbününüzün aynısı bende var en güzel sıfırlamayı 25 veya 30 mt yaparsınız çokta basit olur bu arada yay sesini dert etmeyin..ben 1000 peletin üstünde atış yaptım maşallah tık yok..

  • Öncelikle iyi günlerde, güvenli ve keyifli atışlar yapmanız dileğiyle,


    Browning için üretilen sizdeki modeli geçenlerde Hatsan fabrika satış mağazasında inceledim. Ahşap ve metal aksamdaki Browning logolarını silme çabaları görselliği hayli bozmuş gerçekten. Quattro ve SAS yok ama farklı sistemler denenmiş. Namlu kilidi ve namlu ucundaki UNF diş benim de dikkatimi çeken özellikleri olmuştu. Atışların da iyi olacağını tahmin ediyordum zaten.


    Yalnız, birden fazla kişinin dürbün sıfırlamada zorlandığını okudum. Dürbün ayaklarınızı sağa-sola çevirmeyi deneyin. Üzerindeki dovetail kızak 11 değil 9 mm gibi geldi bana. O yüzden her ayak tam ortalamayabilir.

    0.177 H.Weihrauch HW97k + Hawke SW30 8-32X56IRSF SR12
    0.22 HATSAN AT44 Long + Hawke
    SW30 8-32X56IRSF 20X 1/2 Mil Dot
    0.22 H.Weihrauch HW40 + 0.177 Zoraki namlu
    0.22 H.Weihrauch HW45 + Maccari yay
    6 mm. WE Model GBB Colt's 1911
    6 mm. WE Model GBB S&W M&P