İstanbul Avrupa Yakası-Buluşma Yeri ve Poligon Oluşturulması

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Değerli Arkadaşlar,


    Aranıza yeni katıldım, 2 gündür Filintalar Gurubunun 2010 dan beri yaptığı etkinliklere bakıyorum, Resimlerde başardıklarını ve keyiflerini görünce bu grubu canı yürekten kutluyor, tebrik ediyorum.Helal olsun. Flintalar Grubu zoru başarmış, Çekmeköy Belediyesine Atış Alanı oluşturmuş, hemde tam teşekküllü malumunuz.


    Avrupa yakasında da bir belediyeden bu tip yer talebinde bulunsak. Örneğin Bakırköy, Ataköy Sahilde bir çok alan var, Beylikdüzü tarafında yine bir çok atıl alanlar var. Filinta Grubunda ki değerli büyüklerden de tavsiyeler alıp, kendimize bir yol haritası çizsek. Aksi takdirde,bu hevesle ben evi Beylikdüzünden Çerkezköye taşıyacağım.


    Herkese Saygılar ve Hürmetler

  • Geçen yıllarda Beylikdüzü belediye başkanı ile bunu konuşmuştum gürpınar sahil de bir yer verebileceğini söylemişti fakat işlerim nedeniyle yanına uğrayamamıştım eğer teklif götürürseniz ilgilenecektir.

  • Bakırköy ve ataköy civarında bu işin zor olduğunu düşünüyorum.Ama dediğiniz gibi Beylikdüzü'nde yada Büyükçekmece de çok müsait alanlar var.Belediyelerden yer tahsisi alınabilse,buradaki arkadaşlarla el birliğiyle bunu yapabiliriz sanıyorum.

    hatsan mod 99 5.5 mm + optima 3-9x32



    AB rh +


    İSTANBUL



    ''Bedava peynir sadece fare kapanında bulunur.''

  • Bende bu konu ile ilgili her türlü maddi ve manevi desteğe hazırım.
    bu hayalimiz bir an önce gerçek olmasını dilerim.

  • Büyükçekmece - Eskice çiftliği arasında çok güzel yerler var fakat Büyükçekmece belediye başkanı yanaşır mı ?

    -Webley Patriot 4.5 mm - Yatagun Dampa - Optima 3-9X44
    -Hatsan Optima 635 6.35 mm - Optima 3-9X32
    -HATSAN AT44-WX10 Lothar Walter NAMLU 5.5 mm
    -Hill MK Air Rifle Pump

  • Değerli Arkadaşlar,


    Bizde bu heves varken, ben tüm kalbimle olacağına inanıyorum. Lakin ortada bir Çekmeköy Örneği var. İnsanlar ayın Ocağın 15'i bugun buluşuyorl kar kıyamette , şu 3 günlük dünyanın tadını çıkarıyorlar. Ben çok ümitliyim. Birlik olursak bu iş olur. desteğiniz için çok çok teşekkürler.


    Saygılarımla,


    Gökhan

  • Arkadaşlar bende Büyükçekmece'de ikamet ediyorum, başkanımız iyi niyetli biri sanırım el birliği ile halledebiliriz :thumbup:

  • gerçekten çok güzel bir fikir inşallah yarım kalmaz ve gerçekleşir sonuna kadar destekliyorum bende avcılar küçükçekmece tarafındayım buradada istanbul üniversitesi taraflarında ormanlık alanlar var göle yakın buralardada yapılabilir

    TANFOGLIO WITNESS 1911 .177 4.5mm

    :thumbup:


    Ekol Compact mod 92 9mm kuru sıkı

  • bedne destekliyorum avcılarda oturuyorum avcılar firüskoyde musaıt eyerler var b.cekmecedede var bu faliyetlerı desteklıyorum

  • Bu tip yapılanmaları okudukça çok mutlu oluyorum. Umarım istediğiniz gibi bir yer tahsisi yapabilirsiniz. Ama iş sadece kuru toprak mekan olmasın. İhtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz yerlerin yanında olsun ki uzun süre vakit geçirin. ekibin bir kısmı dışarda atış yaparken isteyen otursun çayını içsin muhabbetini yapsın.. İnanın tuvalet bile sıkıntı olur ilerde...

    Türk'ün Kızıl Elma'sı "BİRLİK" ola ki, Türk yurduna "DİRLİK" gele..

  • biz atıcılar için cok önemli bir konu güzel rüzgar almayan bir poligon sanırım hepimizin hayali bukonuyu başlatan arkadaş larımı tebrik ediyorum ben avcılarda ikamet ediyorum seve seve katkıda bulun maya hazırım selamlar

  • tam beylikdüzünü carefourun orda karşısında alan var orası olabilir yada avcılarda igdaş deposunun karşısındaki park da çok güzel lakin sıkıntı polis işte. çekmeköyde çok güzel lakin arabasız buraya ulaşmak İMKANSIZ hiç bir araç yok taksi otobüs vesaire istanbulda bir çok atıcı var lakin benim gibi arabaları olmadığı için poligona geldip bir türlü tanışamadık. böyle bir çalışma güzel olabilir.

    smith wesson 5906-
    safirt14
    -zoraki925 otomatik
    -crosman 760 177
    blow auto 92
    blow crazy auto.
    blow desert tiger
    hatsan torpeedo 25
    hatsan mod 25 supercharger 177