DIANA MOD54 (5,5mm) "SUPER TUNING" (BACTERY İÇİN)

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • +1 tamamen doğru dizel etkisi tüm hesapları alak bullak ediyor ve aşırıya kaçıpta tüfeği patlatmak bile mümkün.saygılarımla

  • harika bir açıklama olmuş.


    Elinize sağlık.

  • dampa siparişini veriyorum bakalım hayırlı ugurlu olsun.

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

  • amcam benim mod 54e yeni yayalacagım maccarinin ama deminden beri onurla bakıyoruz bulamadık.bana bir link veririmisin bende sipariş edeyim.agır pellet kullancagım ıcın maksimum güc verecek yay arıyorum.beklıyorum amcam saygılar..

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

    • Official Post

    Yay yok,Maccari şu aralar satışları hepten durdurmuş,büyük ihtimal,webdeki o sekreteriyle isviçreye kayak yapmaya gitmiştir,


    Arkadaşlar yazdığımı espri sanabilir ama espri değil. ;)

  • eee bu olmadı işte ben ne yapacağım yay olmazsa?.yeni yyay sipariş edebileceğim başka yer yokmu acaba.

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

    • Official Post

    eee bu olmadı işte ben ne yapacağım yay olmazsa?.yeni yyay sipariş edebileceğim başka yer yokmu acaba.


    Var ama kit olarak satıldığı için oldukça pahalı, £69.00 + nakliye ,


    Diyecektim ama şimdi baktım oradada kalmamış.


    http://www.airgunbuyer.com/Sho…C%20Rifle%20Tuning%20Kits

  • demokraside care tukenmez diye bosuna soylememısler.ozaman bende patriot yayı sıpaıs edeıp takayım bır tane gecıcı sure bakalım ne olacak.amcam senın haberın olur eger adam akıllı bır yay olursa sıparıs edeılcek bana lutfen haber verın.saygılarr.

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

    • Official Post

    demokraside care tukenmez diye bosuna soylememısler.ozaman bende patriot yayı sıpaıs edeıp takayım bır tane gecıcı sure bakalım ne olacak.amcam senın haberın olur eger adam akıllı bır yay olursa sıparıs edeılcek bana lutfen haber verın.saygılarr.


    Togat Patriot yay spir dış çapı diana pistonuna sığmaz,büyük, Bak altta link veriyorum,satın al belki nöbetçi bekçi gönderir.


    http://www.airguns.citymax.com…g/item/251488/1124294.htm

  • bu hw 80 yayınımı?pekı amcam bu yay gereklı guc artısını saglayablıcekmı?hem benım sılahta transfer delıgıde genıs oldugu ıcın guc artar kanaatındeyım.oylemı?

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

    • Official Post

    Meşhuuuuuur Maccari 3,60mm yay bu

  • Elinize sağlık, tam hayallerimdeki silah olmuş :)

  • benim de hayalimde ki silah valla.. x;.z

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

  • Mustafa bey bu modifiye işleminin masrafı ne kadardır ve sizce modifiyeli bir mod 54 mü yoksa modifiyeli 350 magnum mu?Hangisini önerirsiniz,yatagundan fx lere bakmak istiyorum ama gelipsiz üstadlarımın test etmesi aşamasına kadar bir tane yaylı almak istiyorum.

    Career%20Dragon%20Slayer%2050%20Combo%20by%20ShinSung ;dance;Career Dragon Slayer 50 Combo by ShinSung ;dance;

  • benim tavsiyem 5.5 mod 54 ten yana .350 de çok güzel bir tüfektir fakat 54 yaylının gerçek kıralı dır .insan PCP aldıktan sonra da yaylı nın pratik ve özgürlük olduğunun farkına varıyor .tabiki PCP nin kullanım kolaylığı atış keyfi bambaşka angaryası tüp yada pompa .PCP nin tepmesiz hasas ve güçlü atış keyfini yaylıda en yakın mod 54 le yaşayabilirsiniz .yaylılarda modlama için tavsiyem acele etmemeli atıcının tüfeğe alışkanlığını iyice pekiştirip maksimum mesafede düzgün guruplar da istikrarı sağladıktan sonra extra mesafelerde gurp yapma ihtiyacı hasıl olunca yapılmasıdır.zaten o süre zarfında silah ta bir bakım isteyecektir bakım süresi gelmeden yaylı modlamayı tavsiye etmem.fiyat sa sizin tercihinize kalmış hemen hemen tüm kitler yurt dışından getirilerek yapılıyor posta masrafı montaj ve parça uyumu için tornacı ya ihtiyaç çıkarsa fiyat dahada yükseliyor . bilginize saygılarımla .

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen termopl ().

  • ;kihhik, yaşasın özgürlük lakin araba olmayınca taşıması zor oluyor. ;kihhik, yakın zamanda ucuz çin malı bir motorsiklet almam lazım en azından ;kihhik,

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

  • Evet yusuf işte özgürlük 1200 ytl mod 54 1200-1700 ytl ye motosiklet ver elini dağlar taşlar, şişeler, tenekeler. Bence sen motordan önce bir dürbün ve dampa al. Ayakta desteksiz atışlarını gördük. Dürbün ve dampa ile neler çıkacak.
    Özellikle şu günlerde
    AT-44 nasıl bir şey pompası zor olurmu.
    97 k güzel silah ama menzili kısa
    350 magnum çok teper.
    mod 54 mü alsam diye kendi kendime çok mırıldanıyorum.

    FX T 12 + BSA 8-32X44+FX Pompa
    Remington Airmaster 77 + Tasko 3-9X32
    anadoluteam.png

  • arkadaşlar allah yardımcınız olsun , mod 54 diana rüyalarımda, ama yanında bi motosiklet , bunlar hayal sınırlarımı aşar , mod 54 bu işleri yaparsa benim tüfekte yapar derim , silindir hacmi yüksek , hassasiyet tabiki bahsedilen gibi deği olamazda benim tüfekte , namlu yapanlar dikkate alsın , lw namlular enflasyonda memlekette , :) biz biliriz namlunun iyisini , kimse kimseyi alman malı diye kandıramaz :) , temmennin , tüfeklerin iyi kötü yanları değerlendiriril , kimse haketmediği fiyata değmeyecek tüfek almaz ...

    Walter Talon Magnum 5,5 cal Envantere yeni katıldı 3-9 x 50 mm dürbünü var(ince ayarla efsanevi bir makine)[/color]
    Zoraki hp01 ultra (diyecek söz bulunmaz , hedef nerde pellet orda , yaşayan efsane , emekli olmaması dileğiyle :))
    Birde şimdi Hatsan BT 65 var çok kuvvetli , düşman başına... vurduğu yerden ses çıkar...

  • syn mustafa Bey.


    diana mod 54 4.5 mm tufeğim için modifiye dusunuyorum. bunun için gereken nelerse almaya hazırım. modifiye için keçe - yay -kit vb. gerekli malzemeler neler olabilir ve bunların uygulanmsı için ne kadar bir maddiyat ve zaman ayırmak gerekiyor ? maliyet ve zaman olarak bilgilendirirseniz sevinirim. arzu ederseniz pm den de yazabilirsiniz. tesekkurler.

    • Official Post


    syn mustafa Bey.


    diana mod 54 4.5 mm tufeğim için modifiye dusunuyorum. bunun için gereken nelerse almaya hazırım. modifiye için keçe - yay -kit vb. gerekli malzemeler neler olabilir ve bunların uygulanmsı için ne kadar bir maddiyat ve zaman ayırmak gerekiyor ? maliyet ve zaman olarak bilgilendirirseniz sevinirim. arzu ederseniz pm den de yazabilirsiniz. tesekkurler.



    Uğur seni benim gençliğimle kıyaslıyorumda ben kendimi uçuk bulurdum fakat seni tanıdıktan sonra bendende uçukların olduğunu gördüm, umarım sözlerimi yanlış anlamazsın latife ediyorum,


    Senki PCP slahlarla tanıştığını sanıyorum, yaylıyla ne işin olabilir? Tamam Mod 54 diyeceksin ve haklısın Mod 54 yaylı pistonlularla pcp ler arasında bir silah !!! ilginç geldi bana sadece,


    Kendin söküp takıp yapacaksan ;





    • 3,60 yada 3,75 mm tel kalınlığına sahip yay
    • yüksek kalite performans Keçe
    • Çelik Yay tutucu
    • Namlu başlangıcında radikal conta modifiyesi yada iyileştirmesi
    • Transfer portunda 4mm den başlayıp 4,60 a 5 derece açılı rayba ile modlama
    • Kayar sistemde yeni güce göre yeni ince ayarlar.


    Bu işin fiyatı yok !!! yani ben yapmam, pistonlu silah modlaması yapmıyorum, kendin yaparsanda malzemeleri temin edeceğin yerlerin bilgileri forumda zaten mevcut.
    Ama bana sorarsan bu sevdadan vazgeç ve bisikletten motorsiklete terfi et.