JSB ve HATSAN-JSB Pelletler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar,


    Piyasada/İnternette satılan Hatsan-JSB markalı peletler içim "JSB tarafından Çek Comhuriyetinde Hatsan için üretildiği, ve Hatsan'ın ithal ettiği" bilgileri yeralıyor.


    Orjinal JSB kullanmış olanlar veya detaylı araştırmış olanlardan ricam; gerçekten Hatsan-Jsb pelletler JSB tarafından üretilen Çek malımıdır, yoksa pazarlama taktiğimi?


    Ayrıca, her ikisini kullananlar kalite kıyaslaması yapabilirmi?



    Teşekkürler, selamlar

  • Ben jsb üretimi diye biliyorum, ama jsb bir çok markaya üretim yapiyor. Her iki turunu de kullandim,hatsan jsb lerde farkli olarak kalıp izi var ve etekleri orijinalleri kadar duzgun degil. saygilar

  • bende her ikisini de kullanmış ve hala hat-jsb pelet kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim;etek kısmının biraz daha ince ve fiyat olarak orjinal jsb den daha uygun olmasından başka hiç bir fark göremedim

  • Cevaplar için teşekkürler.



    Amerika'dan -orada bile bulmak çok zor; Avrupada da İngiltere de buldum- getirtmeyi düşünüyorum.


    Getirtmeye değer mi diye tereddüte düştüğüm için sormak gereği duydum.


    selamlar,

  • Hatsan-Jsb ile mod 99 ile çok güzel şişe kırıyor dogrusu ben çok begendim pelletleri 70-80 metreler de şişeleri patlatıyor.

    Hatsan mod 99 22 cal.
    Optima 3-9x32 scope
    Yatagun Dampa



    UMUT AKKAYA.



    Ankara..

  • Orjinal JSB kullanmadım. Hatsan-JSB Exact Jumbo Heavy'leri kuyumcu tartısı ile tartmıştık. Gerçekten tam kutunun üzerinde yazan ağırlıkta idi rastgele seçtiğimiz 10 kadar saçma. En isabetli atışlarımı o saçma ile yapıyorum ve ben de şu anda piyasada bulamıyorum. Yurtdışından getirmeye değer elbet ama küçük paketlerle gelene dek yolda bütün eteklerin ezileceğinden endişeliyim.

    0.177 H.Weihrauch HW97k + Hawke SW30 8-32X56IRSF SR12
    0.22 HATSAN AT44 Long + Hawke
    SW30 8-32X56IRSF 20X 1/2 Mil Dot
    0.22 H.Weihrauch HW40 + 0.177 Zoraki namlu
    0.22 H.Weihrauch HW45 + Maccari yay
    6 mm. WE Model GBB Colt's 1911
    6 mm. WE Model GBB S&W M&P