diana 350 magnum & diana 460 magnum

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • selam arkadaşlar, bir süredir 0.22 cal, hem namlu çıkış hızı yüksek, hem güçlü hem de isabetli bir yaylı tüfek arıyorduk. epey araştırmadan sonra aradığımız tüfeğin diana 460 magnum olduğuna karar verdik çünkü forumdaki veriler bu modellerden en güçlü olanı 460 magnum olarak gösteriyordu fakat daha sonra diana'nın sitesinde farklı çıkış hızları olduğunu farkettim. bu konuda bu tüfekleri kullanan ya da bu tüfekler hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlarımdan/abilerimden öneri ve tavsiye bekliyorum. diana'nın sitesine göre 350 magnumlar 460 magnumlardan hem güç hem de namlu çıkış hızı olarak daha iyi gösteriliyor.


    diana'nın orjinal kataloğu şurada ; http://www.diana-airguns.de/fi…pdf/katalog/Dt_Eng_Fr.pdf


    kataloğun alt sayfalarına doğru tüfeğin gücünün ve namlu çıkış hızlarının olduğu tablo var. burada;



    350 Magnum/Panther /Classic * 30 Joule 280 m/s ( 910 fps )
    350 Magnum/Panther /Classic Compact* 30 Joule 280 m/s ( 910 fps )


    350 Magnum/Panther /Classic Pro* 30 Joule 280 m/s ( 910 fps )


    350 Magnum /Panther /Classic Pro Compact* 30 Joule 280 m/s ( 910 fps )



    460 Magnum* 26 Joule 260 m/s ( 850 fps )



    olarak gösterilmiş. bu konuda bilgilendirebilirseniz sevinirim.

  • Bu silahlarla; bu hızları görmek, anca gamonun pba pelletleri ile mümkün. 350 magnum ile 460 magnum arasında; 20-30 fps gibi bi fark anca vardır. O da çok önemli değil zaten. İkiside çok güzel ve isabetli silahlar. Güç haricinde; hangisi hoşunuza gittiyse, onu alıp, keyifle kullanabilirsiniz.

  • Bende 350 Magnum var. Güç elbette daha uzun mesafe demek. Fakat bu silahlarda tepme fazla olduğu için mesafeli atışlarda isabet azalıyor. Böyle olunca benim için gücün önemi kalmıyor. Diana kalitesini kanıtlamış bir silah ama atış beklentinizi en iyi 50 metrede 5 cm grup gibi düşünmelisiniz.

  • teşekkürler arkadaşlar, yani 350, 460' a göre biraz daha güçlü ama iki silahın da tepmesi fazla anladığım kadarıyla, tepme olayı çok sorun değil sonuçta diana için sihirli silah diyorlar o zaman biraz daha güçlü olduğu için magnum 350'yi tercih etmekte herhangi bir sorun yok?

  • Bende 350 Magnum var. Güç elbette daha uzun mesafe demek. Fakat bu silahlarda tepme fazla olduğu için mesafeli atışlarda isabet azalıyor. Böyle olunca benim için gücün önemi kalmıyor. Diana kalitesini kanıtlamış bir silah ama atış beklentinizi en iyi 50 metrede 5 cm grup gibi düşünmelisiniz.


    konyadan legolas arkadaşımız diana 460 magnumla 94 metreden 3,5 santimlik grupman yapmıştı g;$i

    huglu süperpoze 12 calibre


    mke çifte 12 calibre


    hugsan otomatik 4+1 12 calibre


    hugsan otomatik 4+1 12 calibre


    ford c max 1.6 182 hp ecoboost

  • Tüfek dediğin biraz tepecek bence :) elimde olsa pcp nin yanı sıra bu yaylılardan birini de elimin altında bulundurmak isterdim :)

  • Konyadan legolas arkadaşımız diana 460 magnumla 94 metreden 3,5 santimlik grupman yapmıştı

    Çok iyi atış yapamadığımı biliyorum.Fakat Forumdaki bilgiler ve ustalara sorduğumda bana söylediğim bilgileri verdiler.Legolas arkadaşımızla tanışmadım ama tebrik edilecek bir sonuç 8o Böyle arkadaşlar yakın mesafede olsa birlikte atış yapabilseydik g;$i