Hatsan Mod 99 Limited Edition Genel bakış.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Kişiye göre beklentiler farklı oluyor. ağır, hafif, tepen, tepmeyen, tetik, kundak en iyisi isabet aramalı... isabet hiç olmazsa diğerlerini af ettiriyor :)

  • şu bir gerçekki hatsan kendini çok geliştirdi. sas sistemi doğrudan etkili olmasada, tetik tarafında bulunan vidaların gevşemesi esnasında oluşabilecek kundak kırılmalarının önüne geçiliyor ve ön taraftaki vidasıda gevşemiyor. yeni nesil dürbün takma rayı mükemmel denilebilir. tetik de tatmin edici.


    tek kusurları max .52, min .50 pelletleri destekleyip sağlıklı atacak namlu işçiliği. namlu giriş ve çıkışlarında, özen gösterilmesi gereken havşalar. ayrıca truglo gez arpacık pek kullanışlı değil, üzerinde biraz daha çalışmalılar. yani bu standartıda tuttururlarsa iyi olur. birazda yurt içi kar oranlarını düşürürlerse kim tutar hatsan ı :)

  • tek kusurları max .52, min .50 pelletleri destekleyip sağlıklı atacak namlu işçiliği. namlu giriş ve çıkışlarında, özen gösterilmesi gereken havşalar. ayrıca truglo gez arpacık pek kullanışlı değil, üzerinde biraz daha çalışmalılar. yani bu standartıda tuttururlarsa iyi olur. birazda yurt içi kar oranlarını düşürürlerse kim tutar hatsan ı :)


    evet aldıgım bütün hatsanlar havşa sorunu var.

    Hatsan AT44-10 TH LW .22 Stoeger x50 Synthetic combo 5.5 / Stoeger x20 Synthetic 4.5mm / Hatsan mod 99 limited edition 5.5 / hatsan mod 88 4.5mm / Dıana 460 magnum 5.5 /hatsan mod 135 5.5 /gamo cfx 5.5 / kıral safari 5.5 / hatsan mod 95 4.5 / hatsan mod 125 4.5-5.5 / kıral magnum 4.5 / kıral kanas 5.5 /jet 4.5 / sarsılmaz crom :thumbup: 4.5 /hatsan mod 45 4.5 /flaş 4.5

  • Tüfeğiniz hayırlı olsun bende Mod99LE kullanıcısıyım ama sizin tüdekle benimkisi arasında fark var.Bende sas ve quatro damgaları yok Namlu ucu da plastik bu bu durum kafamı karıştırdı biraz.Hatsan firması kafasına göre parça kullanıyor gibime geldi.Elinin altında ne varsa takmış:D:D Ama silah gayet hoş şu anlık gayet memnunum ama pellet konusunda hala bir karar veremedim.kullanan mod99 kullanan arkadaşlar pellet markaları ile ilgili deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.Ekonomik olması da önemli tabi

    resimleri iyi incele arkadaşın tüfeğindede sas ve quatro damgaları olmadığını görürsün.
    arkadaşım tüfeğin hayırlı olsun. dampasız dürbünden biz yani arkadaşta var randıman alamadık sürekli ayar bozuyor. dampa aldık sonuç mükemmel. dampa tavsiye ederim.
    ben 125 sniper var dürbünü canını okuyor bende dampa alıcam.

    MOD 125 SNİPER 5.5mm OPTİMA 3-9x44E