dürbün ayarlamak için pellet ağırlığı

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • kral magnum alltan kurma 4.5 lik bir yaylı tüfeğim var.6 yıllık hiç kullanılmamış tasco 6X40 lık bir dürbünüm var yalnız ben ne yaptım ettim bir türlü ayarlıyamadım.tüfek dürbününü çok iyi ayarlarım daha önce nokta atışına ayarladığım olmuştu aynı dürbünle fakat bu sefer hiç ayar tutmuyor.ama asıl sorum ben daha önce gamo hunter ile dürbünü50 mt den ayarlıydı daha sonra orjinal yayı kırıldı ve iş başa düşerek hatsan mod 99 un yayını pistonu açtırarak kendim taktım.yani acaba gamo hunter pelletini fazla basınçtan uçurma olasılığı varmı.varsa ağır olarak hangi pellet olabilir.

  • dürbünü taktığınız kanalın ekseni namlu eksenini tutmuyorsa sıfırlama ayarı tutmaz. ondan değil derseniz dürbün ayaklarında sorun vardır. ondan da değilse dürbünde sorun vardır.


    mesafe uzadıkça daha sağa ya da daha sola vuruyorsa hedefi, büyük ihtimalle eksenleme sorunudur.

    evanix windy city


    hatsan at44 lw 3-9x40 optima


    fabarm pump action 5+1 sarsılmaz concorde 12 ga


    elektrikli pcp pompası (proce sürüyor)

  • cevabınız için teşekkürler.,ilk olarak dürbün kanalında bişey yok çünkü daha önce aynı dürbünle nokta atışına 50 mt den ayarlamıştım ama mod 99 yayını taktım takalı hep sapıyor o yüzden sordum pellet ağırlığını artırsam yani ağır pellet alırsam sorun çözülürmü