Skytürk Hava Durumu Fon müziği

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Asıl Riverdance'ı Dünya'ya tanıtan Michael Flatley ve Jean Butler'ın 1994'de Eurovision Şarkı Yarışmasında yaptıkları gösterinin Final Sahnesini izlemelisiniz:


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

  • İzzet abi , ben bunu 2007 de youtube daha ülkemizde populerken izlemiştim. Bu adamın bir de Lord of the Dance , Thunderstorm vs. gösterileri var . Müthiş bir disiplinle çalışmışlar adamlar , tek hata yok.
    İrlanda'nın kızları da maşallah. :love:

    filinta


    dulce bellum inexpertis

  • Gösterinin seyirci kitlesi , ortamdaki 90'ların kokusu bile o yılları özletti vallahi. O zamanki sadelik şimdiki curcunadan çok daha çekici.

    filinta


    dulce bellum inexpertis

  • Bu müzik tarzını ben de çok severim. Bildiğim kadarıyla Kelt müziği bu(İrlanda Halk Müziği). Dünyada orjinali gibi bugüne gelmiş en köklü,en eski müzik türlerinden biri. Sakin kafayla dinlediğinde insana doğayı, ormanı,nehirleri,gölleri çağrıştırıyor. Tam Airgun culara göre bir müzik bence. :thumbup::thumbup:

    0

  • bende cesur yürekte iskoç köylüler çalıp oynarken yaptıkları müziklere benzettim :thumbup:

    Hatsan Striker Edge .22 / Zoraki HP 01 Ultra .177 / SA Jericho 941 / Crosman 1077


    Hatsan AT44 / Webley Raider 10 / Hatsan Mod 85 Sniper / Hatsan Mod 99 / Hatsan Mod 25 Supertact / Stoeger x20 / Remington AirMaster 77 / Gamo P900 / Gamo PT80 / SMK P17 / Walther ppk