Steoger x20 20mt 2. grupman denemesi gamo match - norica thor - jsb starton

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • bu sefer ki denemeyi metre ile ölçüp atışlarımı yaptım. Destekli oturarak yaptım atışları. Alt sol ve sağ daki hedefe jsb ile atış yaptım ilk seferde biraz alta çekti dürbünden hafif yukarıya kaldırıp tekrar deneme yaptım


    fakat noricanın pelletlerinin baş kısmı biraz geniş gibi namluya girerken biraz zorlanıyor tüfeğe bi zarar verirmi acaba?


    her pellet ile 3 atış yapılmıştır.


    üst sol hedef gamo match 5,5 mm
    üst sağ hedef norica thor 5,5 mm
    alt sağ ve sol hedef jsb straton 5,5 mm


    geçen pazar 30 mt 50 mt 75 mt şişe hedeflerine attığım videolarıda en kısa sürede ekliyeceğim.


    [Resim Engellendi: http://e1205.hizliresim.com/x/x/73zg9.jpg]

  • Harika atışlar.Demekki bu norica peletler iyi çıkıyor.Benim stoeger'in de en sevdiği pelet norica shark.İspanyollara ısınmaya başladım.Videolarını da bekliyoruz.

  • teşekkür ederim alper abi tüfeği satmak için ilan açmışsın ama bana sorarsan satma bi köşede dursun abi çok keyifli bir silah bir mal alıpta hiç bu kadar keyif alarak kullanmamıştım. bu pazar artık uzun mesafe atışlarında norica ile jsb leri deneyeceğim noricalar namşuya biraz zor giriyor ama abi senin kullandığın pelletlerde aynı şekildemi yoksa bu thor modelinin baş kısmını mı böyle yapmışlar acaba

  • Tüfeği pcp almak için satışa çıkarmıştım.En azından ordan gelecek parayla scuba tüpünü ve dolum aparatını alırım diye düşünmüştüm.Ama gerek kalmadı,Elimdekinin kıymetini anladım.Bir köşede dursun.Bu aralar ''COMETA LYNX V10'' tüfeğe takmış durumdayım.Merakla gelmesini bekliyorum.Benim stoegerda Norica Shark kullanıyorum.Çok rahatlıkla namluya oturuyor.Peletin ağırlığı da mükemmel.Bir çok kez 50 metre atışlarında soda şişesi,rakı şişesi,şarap şişesi kırdım.Sanada tavsiye ederim.

  • oldukça iyi grupmanlar hem böyle paylaşımları seviyorum havalı tüfek seçimi yapacak olan arkadaşların fikir edinmlerini saglar.. :thumbup:
    ileride belki bende pcp alırım onunda keyfini yaşamak istiyorum ancak bencede x20 bi kenarda durmalı g;$i

    Hatsan Striker Edge .22 / Zoraki HP 01 Ultra .177 / SA Jericho 941 / Crosman 1077


    Hatsan AT44 / Webley Raider 10 / Hatsan Mod 85 Sniper / Hatsan Mod 99 / Hatsan Mod 25 Supertact / Stoeger x20 / Remington AirMaster 77 / Gamo P900 / Gamo PT80 / SMK P17 / Walther ppk

  • Bence pellet karşılaştırması yaparken , iyi pelletleri seçmek yerine , kötü pelletlerden hobidaşları korumak lazım. İyi pelletler hep iyi atar ,ama kötülere paramızın gitmemesi için bunları afişe etmek lazım.

    filinta


    dulce bellum inexpertis