bi yorumda siz yapın

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • berke abiden esinlendim bide ben pelletlerin önce-sonrasını yapayım dedim bunun için 5 ltlik şişeye su doldurdum azını streç filimle kapattım ve 30m öteden streç flimi elimdeki hatsan jsb 13 gr ile vurdum gayet temizce ezilmeden peleti yakaladım ama sonuça bir anlam veremedim
    [Resim Engellendi: http://img407.imageshack.us/img407/6270/img0405jn.jpg]



    Uploaded with ImageShack.us


    namludan çıkan pellette yivler pek net değil silik gibi geldi bide baş ve eteklerde namluya hiç dokunmayan yerler varmış gibi rengi hiç değişmemiş pelletlerin altında 5.52 yazıyor bide sizce bu hal normalmi değilmi değilse sorun namluda mı mermide mi bir yorumda sizler yapın

  • Eteklerdeki yiv izlerinin silik olmasının sebebi eteklerin çok ince olması. Arkadan gelen 40-50 kiloluk hava basıncıyla açılıp yivlere otururken narinlikten ezilmiş , önemli birşey değil, ben JSB nin sadece bu RS 13 gr. olanları kullanıyorum , hem etekler ince olduğu için yivlere daha iyi oturuyor ve daha çok verim alınıyor. Ama yapısında daha çok çinko ve aluminyum var galiba , diğerlerine göre çok daha sert bir pellet.
    Elinize sağlık.

    filinta


    dulce bellum inexpertis

  • Hatsan jsb 13gn için söyle bişey söyleyim.ben rüzgarsız havada fx t12 de kullanıyorum bu pelleti.Oldukça yumuşak bir yapısı olmasına karşın 5,52 olan çapı namluya tam oturuyor.Hatta bu pellet okadar narinki 1m yükseklikten elinizden düsünce yamuluyor ama buna karşın namluya surulunce bu ezik pellet basınçla etekler açılarak züzeliyor te tam isabet sağlıyor.Pelletleri elimle oldukça ezerek attığım pelletler bile tek delik yapıyordu.Bir deneyin :)

    Steyr lg110 ft

    Nikko 10-50-60

    Huglu Px5 pro .22

    Vektoroptic 3-18-50

    Hw100s .177 (12fpe)

    Zoraki .177

  • furkancım peletin kafa kısmındaki yiv izler gayet güzel duruyor,13.43 ü bende çok kullanıyorum ve çok memnunum rüzgarsız havada 100 m civarı bile güzel iş yapıyor, isabeti nasıl iyi değilmi silahın?

    Bu pcp bağımlılık yapıyo kardeşim :love:

  • Pelletin eteğinin içe dönük olması büyük ihtimalle vuruş anında büzülmüş olmasındandır. Kafa da ki set izleri değişik ise aynı pelletle tekrar atış yapınca olmuyorsa bu pellet hatalı diyebiliriz. Aynı marka pelletlerin hepsinde oluyorsa farklı marka denemek gerekir. Başka markalarla da aynı durum olursa tespitte zorlanmayacak kadar bilgili olduğunuzu biliyorum. :)