İstanbulda Diana Mod 350 Magnum 5.5

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar. havalı yaylı bir tüfek almak istiyorum. yaklaşık 2 aydır forumları okuyorum yurtdışındaki review leri inceliyorum ve istediğimi nacizane artık biliyorum. 5.5mm palet benim için en uygun olanı gibi duruyor. marka olarak bana en uygun diana olduguna karar verdim. ilk önce mod 54 airking te karar kılmıştım fakat çok ağır ve hantal olması beni biraz soğuttu silahtan. daha sonra 350 magnumun tipine, işçiliğine ve güç/isabet istikrarına hayran kaldım. benim sorum şu; istanbulda ikinci el bir diana mod 350 bulma şansım nedir ve nerelere bakmam gerek. birde bu silaha 100m civarı atışlar için hangi dampa ayağı ve 300 tl bütçeyle hangi dürbünü almalıyım.


    şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

  • aynı konuyu tekrar tekrar açmanıza gerek yok ilgilenen sizi bulur

    Hatsan Striker Edge .22 / Zoraki HP 01 Ultra .177 / SA Jericho 941 / Crosman 1077


    Hatsan AT44 / Webley Raider 10 / Hatsan Mod 85 Sniper / Hatsan Mod 99 / Hatsan Mod 25 Supertact / Stoeger x20 / Remington AirMaster 77 / Gamo P900 / Gamo PT80 / SMK P17 / Walther ppk

  • Öncelikle foruma hoş geldiniz, aradığınız güç, hafiflik ve isabet ise doğru tercih bana göre.
    Dampa ayak sizin de söylediğiniz gibi gerekli, bu konuda iki seçeneğiniz var 1.'si sportsmatch dm60 model dürbün ayağı, diğeri ise yerli üretim Yatagun Dampa dürbün ayağı ikisi de iş görecektir.
    Dürbün olarak yüksek zoom özelliğine sahip dürbünler ağır olacağından yüksek tepmeye sahip bu tüfek üzerinde sıkıntı yaratabilir. Bu konuda ön mercek çapı'nın 40mm yi geçmemesini zoom aralığının da 9 ile sınırlı kalmasını tavsiye ederim. Diana, Hawke, Bushnel, Tasco gibi markaların 3-9X32 (40) dürbünlerinden birini öneririm.
    Son olarak forum kirliliğine yol açmaması açısından tek bir konu açarsanız, ve de faydası olacağını düşünerekten ulaşmak istediğiniz bilgilere forumda arama yaparak ulaşmaya çalışırsanız en güzeli olur.
    İyi forumlar

  • cevabınız için teşekkür ederim. aslında konuyu kirletmemek için 2 tane başlık açtım çünkü birinin amacı diana 350 sini satmak birine ulaşmak, bunun amacı ise az çok forumda arama yaparak öğrendiğim şeylerin sağlamasını yapabilmek çünkü etrafımda anlayan kimse olmadığı için az buz olmayan bi parayı verip daha sonra silahtan soğumak istemiyorum açıkçası.

  • ben diana 350 magnum kısa sürede olsa kullandım.
    ciddi derecede ağır ve mod 54 -52-48 gibi ağırlık merkezi ortalanmamış.
    ağırlık merkezi ön tarafta namluya doğruydu. bu da atışları kötü etkiliyor . bence bi tüfeğin dengeli olması çok önemli.


    diananın yandan kırmalı modellerinden almanızı önerebilirim. aslında hw 97 de alabilirsiniz ama diana lar kadar güçlü değildi diye aklımda kaldı. yanlışsam biri düzeltirse sevinirim.
    kolay gelsin.

    Metehan TURKİSH AİRGUNNER


    Weihcrauch HW 97 K .177 Field Target & Hawke Tmx 10-50x60

    Hatsan At44 .177 Field Target & Vector 8-32x52

    Niksan Escalade TC .22

    Niksan Elf S .22.

    Niksan Tacto S .177

    Niksan Özark TC .22

    Niksan Escalade .25

    Niksan Özark T .25

    Diana Mod 52 .177


    Beretta F92 .177 Full auto

    Gamo Pr776 .177 Revolver

    Süperhawk Revolver Airsoft 6 mm


    ;director; YOUTUBE Kanalım: http://www.youtube.com/c/ShootingAndSports



    Dahiliğin mutlak bir sınırı vardır,aptallığın sınırı yoktur... A.Einstein

  • evet değil pyramyd air daki incelemeleri izledim chrono ölçümlerine baktım. aslında baya araştırdım. zaten weihrauch in sitesiyle diananin sitesindeki verilerde bile diana daha güçlü görünüyor. bide ne yalan söyliyim yivli tüfek fanatiği biri olarak tipide inanılmaz cezbetti beni 350'nin. namludan kırmalı modellerde zamanla hedef sapması olduğu söyleminide çok fazla inceledim ve diana gibi alman malı 120 yıllık firmanın mühendislerinin bunu hesaba kattığını, uygulanan basınçla bunun mümkün olmadığını gördüm. ha tabi kurduktan sonra abanmaya devam edilirse elbette yamulur o ayrı.

  • namludan kırmalılarda zamanla namlu oynayıp hedef şasma olayı geride kalmış durumda sadece diana değil hepsi unu aştı bu durumu(kaliteli olan markalar) aslında alakasızlar ancak stoeger havalı tüfeklerini incelmenizi tavsiye ederim kullanıpta memnun kalmayan yok hayatında anca 5 er kez atş yapmış arkadaşım ve abim gez arbacık ile 20m dentek seferde dal sigarayı vurdular 8o ben denedim yapamadım.

    Hatsan Striker Edge .22 / Zoraki HP 01 Ultra .177 / SA Jericho 941 / Crosman 1077


    Hatsan AT44 / Webley Raider 10 / Hatsan Mod 85 Sniper / Hatsan Mod 99 / Hatsan Mod 25 Supertact / Stoeger x20 / Remington AirMaster 77 / Gamo P900 / Gamo PT80 / SMK P17 / Walther ppk

  • Benim de kullandığım bir tüfek. Bence tek düşünülmesi gereken yüksek tepme. Sonuçta zevk meselesi siz sevmişseniz gerisi önemli değil.

  • stoeger e de baktım evet. beretta ya ait olduğu için dikkatimi çekmişti. tüfekle ilgili herşeyi beğendim fakat tetik olayı ve elime aldığımdaki malzeme kalitesi beni biraz düşündürdü. satıcak bi tüfek almamaya karar verdiğim içinde daha kaliteli ve evladiyelik olan diana ya kaydım tekrar. evet tepmesi biraz problemmiş fakat çoğunun artısı ve eksisi var zaten. 350 magnumun artıları eksilerini eritiyor gibi duruyor baktığımda. yada ben daha yeni yeni heves ettiğim için öyle geliyordur bilemiyorum tabi

  • iyi günler,
    Benim satmayı düşündüğüm Diana Panther 350 Magnumum var.
    Çok az kullanılmıştır. Diana taşıma çantası ve 4-5 kutu pellet vardır. 5.5mm dir.
    Av ve doğadan alınmış ve faturasıda mevcuttur.

    Samyang Sumatra 2500 Carbin .25
    Diana Panther 350 Magnum .22