herkese iyi eğlenceler.
6 Ekim 2012 50m puanlı atış yarışması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Murat Abi, ellerine sağlık. Fır Fır döneceğe benzerler.
-
Murat Abi, ellerine sağlık. Fır Fır döneceğe benzerler.
kargalar kahvaltı etmeden uyanmışsın Cem, hayırdır ?
bugün yine keyifli bir buluşma oldu, uzuuun zamandır göremediğimiz arkadaşları görme fırsatı bulduk.
-
kargalar kahvaltı etmeden uyanmışsın Cem, hayırdır ?
bugün yine keyifli bir buluşma oldu, uzuuun zamandır göremediğimiz arkadaşları görme fırsatı bulduk.
Abi, buluşma günleri çok heyecanlı oluyor, o yüzden uyku tutmuyor bir türlü. Bugün çok güzel bir buluşma oldu, yeni arkadaşlarla tanışmak çok güzeldi. I love you A-Team.
-
bundan sonraki bulusmalariniza bende katilmak isterim
-
Bugün 6 saat aralıksız atış yaptım, ben dönerken daha 10 kişi vardı. Hedefler bu arada hacamat oldular
-
Yine güzel bir gün oldu. Uzuuuuuun bir aradan sonra tekrar sahalara dönmek ve A-Takımı ile muhabbet etmek çok keyifliydi. Cem Abi ve İsa ile tanıştım. Bugün o kadar atış yapmama rağmen, hala atasım var:)
-
Sanırım 2-3 haftasonu daha tam katılım gösteremeyeceğim. Ama sayılı gün çabuk geçer. Saygılar
-
Yarışma ne oldu yapmadınızmı ? Resim varsa yükleyinde hasret giderelim.
-
Yapılmadı sabah çok rüzgar vardı.
-
Bu gün Mekana gelecek varmı,ben gideceğim.
-
abiler kardesler 14u yani yagrin muhyyeye atisa gidicek olan varmi
-